liwilla1 27.04.09, 15:28 Troche mialam problemu, bo program jakis taki nieintuicyjny byl i duzo skomplikowanych pytan zadawal, ale udalo mi sie. Chcialam sie tak pochwalic Dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Rozliczyłam PIT. 27.04.09, 15:38 zgodnie z obowiązującymi trendami należy ci się teraz opieprz za to, że zawracasz głowę takimi głupotami i co mnie obchodzą twoje pity oraz mam je gdzieś i tak se tylko weszłam, bo akurat mi się nudziło ale absolutnie mnie to nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Rozliczyłam PIT. 27.04.09, 15:42 zgodnie z obowiazujacymi trendami powinnas mi droga Math pogratulowac niebywałego sprytu i skromnie poprosic o porade w sprawach podatkowych a ja na innym forum wystosuje posta, w ktorym wyjasnie moje niecne intencje, ktore natchnely mnie do wystosowania owego watku Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Mylisz się, Mathiola 27.04.09, 15:42 Zgodnie z trYndem wątek powinien wdzięcznie wisieć, w końcu Liwilla ma prawo się dzielić z ematkami radością. Ja tam jej gratuluję rozliczenia PIT-a i życzę dużego zwrotu z US, a Ty tak niejednakowo piszące traktujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: Rozliczyłam PIT. 27.04.09, 15:46 liw kochana, jesteś boska, zapomniałaś tylko dopisać, ze duzo zwrotu za dzieci dostaniesz, coby nie być posądzoną o wątek OT forum emama... no i oczywiście gratuluje!!! ale myślę, ze intencje znane, wróżę Ci oślą Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Rozliczyłam PIT. 27.04.09, 15:53 zwrotu mamy duzo, za dwoje dzieci - te starsze i te mlodsze nadmienię, by wątpliowści w Waszych sercach nie siac. i tak sobie myślę ze fajnie jest byc mamą i miec dzieci, i z tymi dziecmi dostawac zwrot z podatku netto, aby pozniej z owymi dziecmi, z moim partnerem, a takze moja mama, moim tata, moim bratem, moja przyszlą bratowa, mama partnera, tata partnera, moim kuzynem starszym i moim kuzynem mlodszym pojechac na tygodniowe wakacje nad otwarty Bełtyk Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Rozliczyłam PIT. 27.04.09, 15:59 a cóś się tak grzebała jak masz zwrot a nie niedopłatę? hę? ja juz zdążyłam zwrot przehulać, choć jeszczem się na ulgę dzieciową na młodszego załapałam..z składaniem PIT-u do końca kwietnia z rozliczeniem czeka się jak trzeba dopłacić do interesu..) Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: z lenistwa :P 27.04.09, 16:05 chyba jednak za dobrze nam sie wiedzie a tak na serio to ta kasa ma byc na wyjazd wakacyjny, wiec im pozniej ja dostaniemy (wyjezczamy poczatek sierpnia) tym mniejsze ryzyko, ze ja przepuscimy na duperele Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: z lenistwa :P 27.04.09, 16:09 to schowaćkasę na lokacie(mozna przez net) i udawać, ze jej tam nie ma..od marca miałabys juz odsetki na jedno wyjście na lody na wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: z lenistwa :P 27.04.09, 16:11 ech, no to jestem lody do tułu dzieki, nastepnym razem pomysle Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Rozliczyłam PIT. 27.04.09, 16:01 No bardzo fajnie, kongratulacje! My się wczoraj rozliczyliśmy, ale musimy dopłacić do interesu Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Rozliczyłam PIT. 06.05.09, 10:47 Nie znasz kontekstu, to nie kpij Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Ha, tak to jest na ematce ;-) 06.05.09, 23:45 Kontekst wywalony już dawno na śmietnik, a PIT został i jak tu teraz się ludzie mają dopisywać? Bez sensu to, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Ha, tak to jest na ematce ;-) 07.05.09, 11:52 Grunt, żeby wyciągnąć z tamtego wątku, co najważniejsze, czyli: lila1974 "Dziewczyna podzieliła się z nami dobrą nowiną i lekkim niepokojem - właśnie do tego jest emama, więc o co chodzi?" Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Rozliczyłam PIT. 07.05.09, 10:30 Ja tak trochę nie na temat. Jak słyszę ,że coś jest "intuicyjne" / telefon , program , aplikacja / to wiem ,że będę kląć w żywe kamienie i znienawidzę program /telefon doszczętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Rozliczyłam PIT. 07.05.09, 11:33 fakt, a najbardziej "intuicyjne" są instrukcje obsługi. tak jak do mojego robota kuchennego. do wszystkiego doszłam kierując sie logiką, bo instrukcja była tak zagmatwana, ze nie dało rady wykoncypować co do czego gdzie i jak użyć. Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Rozliczyłam PIT. 07.05.09, 12:20 Liwilla czy ty masz na myśli tego robota, co to i ja go mam? Ja nawet jeszcze do instrukcji nie zajrzałam, przeraziła mnie ilość stron, puki co korzystam bez instrukcji, a jako przeciwwagę powiem ci, że instrukcja mojego ekspresu do kawy stanowi jedną stronę wielkości A6.Instrukcja brzmi: nasypać kawy do pojemnika, włączyć przycisk a, potem na pięć sekund B, potem znowu A, a jak zaparzy kawę to umyć pod bieżącą wodą (zero zdjęć, a części od groma, do dziś nie wiem czym się różnią trzy sitka na kawę zakładane do kolby) Producent wziął sobie do serca dbałość o środowisko (małe zużycie papieru). To jest dopiero intuicyjna instrukcja, bez własnej intuicji kawy się nie napijesz. A na koniec przepraszam cię, że tak bezczelnie wtrąciłam do twojego wątku radosnego własne przemyślenia nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś