mamulka-kubulka 08.05.09, 21:25 Jak myslicie czy kobieta w ciazy moze byc pociagajaca i sexsowna dla mezczyzn? Tak sie zastanawiam, bo 5 miesiac leci a ja sie czuje jakas nijaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: okiem faceta- Ciaza 08.05.09, 21:28 > Tak sie zastanawiam, bo 5 miesiac leci a ja sie czuje jakas nijaka Ja tez sie tak czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka-kubulka Re: okiem faceta- Ciaza 08.05.09, 21:29 Podobno fajna zadbana ciezarówa moze byc sexi patrze na siebie i wierzyc mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: okiem faceta- Ciaza 08.05.09, 21:39 Weług mojego męża może być, według mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka-kubulka Re: okiem faceta- Ciaza 08.05.09, 22:07 Zastanawiam sie czy ma sens dbanie o siebie i fiokowanie sie bo samej sobie i tak sie nie podobam . Przed ciaza bylam zadbana. Zawsze ladny naturalny makijaz, ulozone wlosy modne ciuchy , pazurki balsamiki kremiki itp. I teraz tez tylko jakas sie taka straszna czuje mimo ze waga 2 kg do przodu tylko. Mezus mówi ze wygladam super a ja nie wiem czy z litosci czy serio. Chyba mam dola (pewniec zaraz mi przejdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: okiem faceta- Ciaza 08.05.09, 22:19 nie no z pewnoscia z litosci a teraz co sie stalo z makijazem i wlosami? Pazurki odcieli? Kremikow i balsamikow cieazarnym nie sprzedaja? Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka-kubulka Re: okiem faceta- Ciaza 08.05.09, 22:23 Gosiu dbam o siebie jak wczesniej ,ale jakos jak na siebie patrze to nie widze juz zadbanej kobietki tylko brzuchata mamuske to chyba przejsciowe za godz bede pisala jak to pieknie byc brzuchataAle tak z ciekawosci chcialam sie dowiedziec czy mezczyzni dostrzegaja piekno dwupaczków Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: okiem faceta- Ciaza 08.05.09, 22:29 hmm ja za chwile rodze (39 tc) wygladam jakbym polknela arbuza, ale poza tym: przytylam niewiele, urosly mi cycki , cere mam lepsza niz kiedykolwiek (od 9 miesiecy nie widzialam na sobie pryszcza), wlosy zapuscilam (bo nie chce mi sie dyrdac do fryzjera)... i czuje sie atrakcyjna i kobieca jak nigdy. zreszta ludzie rozni mi mowia ze super wygladam, a chlop chodzi wpatrzony jak w obrazek, wiec chyba to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: okiem faceta- Ciaza 09.05.09, 00:34 jestem przekonana, że może. cieszcie się i korzystajcie jeśli możecie się kochać, my mieliśmy prawie całą ciążę szlaban, więc mój mąż nie zaznał uroków seksu z brzuchatą pięknoscią a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: okiem faceta- Ciaza 09.05.09, 00:45 Jeszcze jak Dla mnie to było jedno z wiekszych zaskoczeń - zwłaszcza ze nieźle sobie przytyłam, delikatnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: okiem faceta- Ciaza 09.05.09, 10:53 niektorych ponoc tylko ciezarne kreca Ale jak mi brzuch urosl, chcica tez, to chlopu mojemu sie odechcialo Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: okiem faceta- Ciaza 09.05.09, 12:11 moze tak w polowie ciazy pamietam ze mialam wtedy niezle "branie" znaczy w pierwszej ciazy bo w tej polowke przelezalam Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: okiem faceta- Ciaza 09.05.09, 13:09 może być, może.... powiem więcej - i może tak na nią patrzeć całe stado facetów, nie tylko własny mąż (którego teoretycznie można podejrzewać o rutynę lub litość, nie?? ) w ogóle ciąża to taki fajny moment w życiu może być... nigdy wcześniej i nigdy później nie miałam tyle energii i owego seksapilu właśnie. (ale to tylko o 2 ciąży piszę, pierwsza była do.. do.. no, ten tego - do porodu) Odpowiedz Link Zgłoś
badaczka75 Re: okiem faceta- Ciaza 10.05.09, 09:16 Patrzę z mojej perspektywy - NIE! Ja przytyłam 30 kg, więc na pewno nie wyglądałam atrakcyjnie. Osobiście uważam, że tylko seksownie mogą wyglądać kobietki, którym rosną brzuchy (jak piłeczki i nic więcej), a te które "nabierają wody" (ja - wyglądają odrzucająco, jak słonice...to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
bytom6 Re: okiem faceta- Ciaza 10.05.09, 09:26 o matko!! 30 kg?? jak sobie wyobrażę, ze z moich 60kg nagle w kilka miesięcy robi sie 90!!!!!!!!!! chyab nigdy nie zajdę w świadomą ciążę, wpadka jak nic, albo bezdzietność ) Odpowiedz Link Zgłoś