Dodaj do ulubionych

Z kim na narty?

27.12.03, 17:30
Obserwuj wątek
    • luciam Re: Z kim na narty? 27.12.03, 17:49
      Przepraszam, ale sie zakrecilam i wyslalam bez tresci.
      Na narty oczywiscie z mezem i dzieckiem, ale mam problem, bo dziecko jest
      male - 8 miesiecy. W zwiazku z tym szukamy do towarzystwa malzenstwa z
      dzieckiem na wspolny wyjazd do Austrii w lutym/marcu. Chodzi o to, ze jedna
      osoba zostawala by z dziecmi, a pozostale trzy moga jezdzic.
      Jestesmy z Poznania.
      Pozdrawiam
    • robszym Re: Z kim na narty? 28.12.03, 11:05
      Witaj!
      Jestem zainteresowana, możesz podać więcej szczegłów?
      Ja jestem z Wawy, mam 15 miesięcznego synka.
      Pisz na priva.
    • patyk.od.zosi Re: Z kim na narty? 28.12.03, 15:17
      Witam smile

My jedziemy w drugiej polowie marca na Stubai.
      Moze sie dolaczycie?
      Jestesmy z W-wy.
      • kwasia0 Re: Z kim na narty? 29.12.03, 13:56
        Oj, dziewczyny! Jak ja Wam zazdroszcze! Moj maluszek na razie siedzi w brzuszku
        (mam termin na dzisiaj! :-0) i co? i NIC!
        Ale w marcu to sobie pewnie jeszcze ni pojade sad Ale moze by tak zrobic
        rozpoczecie sezonu razem?? W zeszlym roku wyprobowalam ValThorens - REWELACJA
        smile) Jeszcze sie Wam przypomne jak mi synek podrosnie smile)

pozdrowionka
        Kasia
      • luciam Do patyka od zosi 29.12.03, 19:05
        Dzięki za odzew. Niestety trasy na Stubai są dla nas za trudne. My na razie
        jeździmy raczej na niebieskich. Rozważaliśmy Saalbach w lutym/marcu lub
        Hintertux po sezonie, ew. jakieś inne "niebieskie" miejsciwości.
        Za tydzień jedziemy zobaczyć, ilu ludzi czeka w kolejce do wyciągu na
        Szrenicę, już się boję, bo sprawdzaliśmy w internecie i były tłumy. Ponoć
        lepiej jest w Harrachow, na pewno sprawdzimy.
        Pozdrawiam i życzę udanego urlopu
        Luciam
        • patyk.od.zosi Re: od patyka od zosi - do luciam 29.12.03, 19:21
          Luciam,
          Wiesz, wlasnie Stubai jest lodowcem typowo dla dzieci. Wejdz na ich strone i
          zobacz. Co do Hintertuxu, to bylismy tam pare razy, zanim sie Zosia urodzila, i
          to wlsanie jest trudny i stromy lodowiec. Choc nam sie najbardziej podobal i
          pojedziemy tam z Zosia jak bedzie miala co najmniej 5-6 lat. A co do Saalbach,
          to chyba jest "dyskotekowo-mlodziezowa" miejscosc, gdzie nie ma lodowca, a my w
          zeszlym roku bylismy z Zosia w grudniu w Grossarl i sniegu nie bylo. Padal
          deszcz, a snieg byl powyzej 2.500m, dlatego tez jak bedziemy sie pchac tak
          daleko, to tylko na lodowiec.

Powodzenia na Szrenicy,
          • luciam Re: od patyka od zosi - do luciam 29.12.03, 21:57
            Wielkie dzieki za informacje. Okazalo sie, ze w naszym atlasie jest blad, bo
            wszystkie trasy byly zaznaczone na czerwono. Sprawdzilismy na www i bardzo nam
            sie spodobalo i to tak bardzo, ze teraz kombinujemy jakby tam jechac. Prosze
            napisz jak sobie radziliscie, kiedy Wasza Zosia byla mala, bo teraz to juz
            pewnie bedzie jezdzic sama. Jezdzenie na zmiane z mezem niezbyt mi odpowiada,
            bo troche szkoda jechac tak daleko i jezdzic po trzy dni.
            Prosilabym rowniez o namiary na pensjonat, bo jezeli nie teraz, to jak maly
            podrosnie to na pewno na Stubai pojedziemy.
            pozdrawiam
            luciam
            • patyk.od.zosi Re: od patyka od zosi - do luciam 31.12.03, 14:47
              Jezdzilismy na zmiane, ale nie co drugi dzien, tylko kazde z nas codziennie po
              pol dnia. Jak sie jezdzi 3-4 godziny, bez przerwy na obiadek, to i tak mozna
              sie porzadnie zmeczyc. Pensjonat oczywiscie znalezlismy w internecie smile, a jak
              sie sprawdzi to przesle Ci linka, ale propozycji tam jest mnostwo, wszystko
              zalezy jak cene chcesz przenzaczyc na pobyt (od 15 do 250 euro za dobe od
              osoby).

• grzalka Re: od patyka od zosi - do luciam 01.01.04, 19:25
                A ile kosztuje taki wyjazd? Chodzi mi o całość, przejazd, ski-pass,
                utrzymanie..
                • patyk.od.zosi Re: od patyka od zosi - do grzalki 01.01.04, 21:15
                  Roznie kosztuje.
                  Nie wiem, jak Ci na to odpowiedziec. Zalezy czym jedziesz, czy lecisz, jak
                  samochodem, to ile spala benzyny, czy z noclegiem, czy bez w srodku podrozy. Na
                  miejscu ski pass na ile dni, ceny masz na stronie www kazdego lodowca i osrodka
                  narciarskiego. Co do utrzymania, to wszystko zalezy od klasy pensjonatu czy
                  hotelu, a ktorym sie zatrzymasz. Czy z posilkiem, czy dwoma, trzema, czy tez
                  samemu gotujesz...
                  Austriacka oferta turystyczna jest na tyle szeroka, ze kazdy moze znalezc cos
                  dla siebie.
                  • grzalka Re: do patyka od zosi - 03.01.04, 22:17
                    Patyku, a powiedz mi, gdzie ja moge szukać tych ofert- bardzo mi się spodobał
                    twój opis, a do tej pory najdalej jeździłam na Słowację, o Austrii nie
                    myślałam. Skąd Ty czerpiesz informacje o cenach, promocjach itp? Jest jaks
                    strona konkretna z wszystkimi ośrodkami?
                    pozdrawiam i czekam...smile
                    • patyk.od.zosi Re: do grzalki 03.01.04, 23:30
                      A moze masz gg?

Jak nie masz, to wysle Ci pare linkow na priva. Na adres gazetowy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka