Gość: gil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 20:12 Nie przyznają się do winy ? A może wywieźć ich do lasu, rozebrać i spałować ? Napewno się przyznają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.spray.net.pl 01.11.09, 20:45 a kto miałby ich wywieść? ci koledzy co o wszystkim wiedzieli i nic nie mówili? i tak im nic nie zrobią.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To nie jest nowy zwyczaj, ma korzenie w PRL 02.11.09, 08:21 Osobiscie dostąpiłem takiego "zaszczytu" pod koniec lat 70-tych, staliśmy w bramie z kolegami i dwie koleżanki i głośno śmialismy sie jak to młodzi ludzie, skontrolowali nas, ale tylko jeden miał przy sobie dowód osobisty, wszyscy trzeżwi, kolezanki puscili, kolege z dowodem też a nas trzech przypieli kajdankami w starze i sobie slalomy po szosie urządzali, rozwieźli nas w różne strony i w pieprzenie o odległościach nie uwierzę, później podejrzanych o sprzyjanie "Solidarności" też wywozili i na rozgrzewke kilka pał w lesie, to tez znam. Faktycznie, jest problem z tzw. menelami ale czy w ten sposób nalezy ich traktować? To jest problem, ale dzięki nam wszystkim, istnieje duże przyzwolenie na picie i nalezałoby to zmienić, mniej zajmować się agentami i budową świątyń a więcej młodym pokoleniem którego część nasladuje starszych, sama modlitwa to za mało, a wywożenie na "wycieczki" to wg. mnie przyczynka to utraty zdrowia a nawet zycia. Niedawno nastoletni sasiad dostał mandat, bo siedzieli z piwem w ręku, przepisy zabraniaja ale oni nie pracują, więc co po kilku mandatach areszt czy rodzice musza płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Dobrze robili IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.11.09, 21:15 I nie oni jedni tak robili i robia. Z menelami nie ma co robic, izby wytrzezwien sa likwidowane, izby zatrzyman wypelnione pijakami. Co robic z pijanym chlorem, ktorego nie ma gdzie zawiezc a "czujni" wspolobywatele nie pozwalaja mu sie wuyspac na trawniku wzywajac Policje i Pogotowie?? Menele to najwiekszy problem Policji i systemu ratownictwa medycznego w kazdym miescie. Zadnych skladek nie placa, a pochlaniaja skladki innych, w tym moja i twoja. Zeby miec tomokomputer glowy poczekasz razem ze mna pol roku, ale zeszczany, zawszony menel, ktory ma w d..ie wszystko ze swoja wlasna osoba na czele ma takie badanie, warte 600zl od reki i raz na tydzien, jak znowu wywali glowa w chodnik. To jest tez odpowiedz, dlaczego nie ma pieniedzy na leczenie chorych na raka io "co sie dzieje z naszymi skladkami" oraz "gdzie byla Policja" albo karetka jak byla gdzies potrzebna. Maneli by trza wystrzelic na ksiezyc, ale to za drogie, wiec do lasu jak najbardziej wywalac ich nalezy. Na wiecej pieniedzy na nich z moich podatkow sie nie zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku Re: Dobrze robili 01.11.09, 21:44 no proszę kolejny faszysta eutanzję może jeszcze zalecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościulek Re: Dobrze robili IP: 80.50.236.* 01.11.09, 22:18 No, prawie dobrze. Niepotrzebnie bili. Mieszkałem kiedyś w wiosce pod Płockiem, w czasach gdy nie było w Polsce bezdomnych. Milicjanci odwozili pijanych do ich domów, bo było po prostu bliżej niż do wytrzeźwialni. Zawsze okazywano im szacunek i wdzięczność. Zdaję sobie sprawę, że było to wyjątkowe zachowanie ówczesnych stróżów prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobrze robili IP: 89.72.114.* 02.11.09, 07:29 > No, prawie dobrze. Niepotrzebnie bili. Mieszkałem kiedyś w wiosce pod Płockiem, > w czasach gdy nie było w Polsce bezdomnych. Milicjanci odwozili pijanych do ich > domów, bo było po prostu bliżej niż do wytrzeźwialni. a jak schlany przychodzi do odmu i bije zone to co z nim robic? takich wlasnie wywozli do lasu zanim facet wrocil do odmu to juz z reguly byl trzezwy nie kazdego pijaka wywozili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cm Re: Dobrze robili IP: *.chello.pl 01.11.09, 22:20 ...tak tak, i założyć czarne mundury, otworzyć obozy koncentracyjne i umieścić tam wszystkich którzy nie wspierają tego policyjnego systemu... to się marzy faszystowskiej hołocie... Życzę Ci żeby kiedyś Ciebie tak potraktowali, może coś ci się poprzestawia w tym pustym baniaku który imituje głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdafvsdgd Re: Dobrze robili IP: 78.16.159.* 02.11.09, 01:39 Tak tak , faszyzm , komunizm itp . A potem bedziesz sie irytowal ze żul na ulicy cie okradl , zwyzywal , albo ze po nocach pija wino pod twoim oknem i sie awanturuja . No i gdzie jest policja ? Jak ma sobie policja radzic z ludzmi ktorzy wybrali zycie w rynsztoku ? Mandat mu wlepi ? a jak go wyegzekwuja ? przeciez żul nic niema. Wez sie czlowieku otrzasnij i przestan pieprzyc o faszyzmie . Zycie posrod innych ludzi wymaga chociazby minimum przyzwoitosci , a jak nie to do lasu , niech sie przespaceruje 3h z powrotem pod sklep monopolowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.ubek Re: Dobrze robili 02.11.09, 07:56 asdafvsdgd napisał(a): > No i gdzie jest policja ? W lesie - walczy z przestepczością, albo konwojuje pijanych kolarzy na pomiary, badania i do aresztu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: Dobrze robili IP: *.spray.net.pl 01.11.09, 22:25 masz racje. nie oni jedni tak robią i nie tylko z menelami. w każdym mieście są policjanci-psychopaci którzy myślą że mundur to licencja na zabijanie i łamanie prawa którego mają teoretycznie strzec. uczą się tego od starszych kolegów, byłych milicjantów. wywożą laski i gwałcą, małolatów za byle co leją, podkładają narkotyki, składają fałszywe zeznania, kradną itp itd... o łapownictwie już nie wspomnę. Jak ktoś się poskarży to od razu go o coś oskarżają (najczęściej o napaść)i mają zawsze świadków (innych policjantów).tak jak za komuny, nic się nie zmieniło... różnimy się tylko w ocenie tego zjawiska... Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry [...] 01.11.09, 22:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456790 Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: 66.230.230.* 01.11.09, 22:14 Bardzo dobrze. Z takimi leśnymi dziadkami nie można się patyczkować, bo tylko zasyfiają miasta. Kloszardy mają bać się Policji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moohs Re: Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: 83.71.154.* 02.11.09, 08:13 Gość portalu: 123456790 napisał(a): > Bardzo dobrze. Z takimi leśnymi dziadkami nie można się patyczkować, bo tylko > zasyfiają miasta. Kloszardy mają bać się Policji! Nikt nie powinien sie bac Policji. Maja za zadanie sluzyc spoleczenstwu a nie zastraszac i terroryzowac. Co z tak zwanymi prewencyjnymi dzialaniami Policji? Czy nie do nich nalezy zapobieganie przestepstwom? Zamiast tego mamy do czynienia z przestepcami w mundurach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Przestępcy w mundurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 22:25 Żeby tylko mieszkańcy nie wymierzyli sprawiedliwości jak pod Olsztynem. Teraz mundur już może nie ochronić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ven Brawo dobrze robili!!!!!Brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 02:21 jestem pewien ze to bardziej skutkowało niż, spisanie lub wylegitymowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Mało wypadków, przeraża tylko liczba pijanych kier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 06:04 owców no to zdecydujcie się do diabła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Dziadowstwa bronicie, nagrodę powinni dostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 07:06 za lanie dziadów i wywożenie na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles1410 Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.icpnet.pl 02.11.09, 07:08 Zdrowie i życie ludzkie są najważniejsze. Menel też jest człowiekiem, a mogła go kiedyś ciężko doświadczyć jakaś tragedia, przez którą się stoczył. Policjanci nie zostali jeszcze ukarani prawomocnym wyrokiem, więc są jeszcze niewinni. A jeśli ktoś ma wam pomóc w potrzebie, to prędzej będzie to policjant, niż tępy "kark" z bramy. Wtedy ucieszycie się na widok radiowozu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: 80.50.4.* 02.11.09, 07:36 Trudno oczekiwac od menela pomocy i nie ma co na nia liczyc. Za to od policjanta mozesz liczyc i na pomoc i na: - spalowanie - opryskliwosc - wywiezienie za miasto - szydzenie itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo53 Policjanci ćwiczą, by dostać się do MAFII ! IP: 193.138.241.* 02.11.09, 07:50 Aby zostać przyjętym do mafii, to taki debil musi najpierw okazać się czynami, które później będzie można je realizować "w boju" przy wymuszaniu haraczy i ustanawianiu "porządku publicznego" w imię MAFII. Przykre to jest , ale naprawdę prawdziwe. Pamiętajmy, że są jednak dobrzy policjanci, a sku......ów należy unicestwić ! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu 02.11.09, 08:21 Charles 1410 napisal:menel tez jest czlowiekiem,a mogla go kiedys doswiadczyc jakas tragedia,przez ktora sie stoczyl.... Kazdy menel ma takie wytlumaczenie swego postepowania. Nie mam litosci dla takich "doswiadczonych przez zycie".Mialem takich w rodzinie,ktorzy zniszczyli zycie sobie i innym..... Oczywiscie policjanci nie powinni tak postepowac,bo to jest nieuczciwe.Kare powinien poniesc ich przelozony,bo nie zapewnil im srodkow do spelniania obowiazkow.Oni okazali sie niedorosli do spelniania roli policjanta,postepowali jak nastolatki,bezmyslnie,nie przewidujac skutkow swego postepowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles1410 Re: Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.icpnet.pl 02.11.09, 13:52 Największym złem w naszym społeczeństwie jest OBOJĘTNOŚĆ wobec krzywdy obywatela. Sam niejednokrotnie słyszałem różne opowieści meneli, mają mózgi zniszczone prze różne "wynalazki" itp., ale w żadnym przypadku nie wyrzuciłbym człowieka na mróz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.09, 07:42 Nie zgadzam sie zeby za moje pieniadze policja odwozila do domu pijaków.Owszem zdarza sie kazdemu przekroczyc granice ale jak poniesie tego konsekwencje raz to drugi pomysli....W takim przypadku tolerowac powinnismy kazde zlo bo sie moze zdarzyc kazdemu..nie tedy droga.Tolerancja dla niewlasciwych postaw jest przerazajaca.Nie wiem nie mam wizji co powinni robioc policjanci z poijanymi ale napewno nie odwozic do domu i w ten sposób wspierac i utwierdzac pijanstwo..Jezeli wywyiezli delikwenta do lasu to napewno nic mu sie nie stalo.Ten pijany podejrzewam ze i tak by wlazl pod samochód nie tam to gdzie indziej.... Przesadzili z biciem i wyszydzaniem o ile tak bylo,czesto potem z zalu dodaja ludzie niestworzonbe rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja tomczuk Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.sileman.net.pl 02.11.09, 07:51 W mojej miejscowości to samo. Ostatnio pijani policjanci podpalili przesłuchiwanego, ciężko poparzony walczy o życie. Piszę się tyle o milicjantach rosyjskich, jak to katują obywateli. Dlaczego Gazeta nie pisze o polskich policjantach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.tktelekom.pl 02.11.09, 08:37 W to w mojej miejscowości jest normalnie,każdy ma prawo pujść na imprezę i tam się trochę zabawić.Ma też prawo w stanie upojenia spokojnie wrócić do domu,policja interweniuje dopiero wtedy gdy ktoś zaczyna śpiewać lub krzyczeć. Ci co krzyczą że policja dobrze robiła to mają nieźle zwichrowane życie,co żadnych przyjaciół nie macie i nikt nie chce się z wami spotkać na imprezie,w barze z powodu waszego chorego charakteru? Wyzywacie tu wszystkich od pijaków,meneli bo ktoś się zabawił,ciekawe ile meneli,bezdomnych jest w tak małej miejscowości.Myślę że że może 1% z tych wywiezionych to byli prawdziwe menele,reszta to normalni ludzie którzy chcieli się tylko zabawić. Z powodu że nikt z takimi ludźmi jak wy nie chce się spotkać,nikt was nie zaprasza na imprezy to chcecie wszystkich pozamykać w domach,co ja piszę w domach,wy chcecie dla tych ludzi tworzyć obozy koncentracyjne,ale z was świry,nie dziwię się że nie macie przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hersi Menelstwo to zaraza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 08:39 I Bardzo dobrze, wreszcie ktoś robi z menelstwem to co należy. Dlaczego policja ma ich wozic 2h drogi na izbe. A kto zapłaci za paliwo, za czas pracy policjantów itd - MY, ja nie godze się na ponoszenie kosztów związanych z menelstwem, lepiej te pieniadze przeznaczyc na szpitale, dzieci itp. Niestety w naszym kraju, prawo chroni pijaków, oprócz izby wytrzeźwien nie zadnych srodków przymusu. Gosciu jedzie na izbe, trzezwieje idzie dalej chlac i nikt mu nic zrobic nie moze. Zamiast izby i wiezienia przymusową robote im dać to sie szybko nauczą rozumu. Niech malują, remontują drogi, zamiatają ulice !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatroskany_obywate Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.subscribers.sferia.net 02.11.09, 08:53 Stanowczo protestuje. Funkcjonariusze zanim zostali przyjęci do służby w formacji mundurowej przechodzą specjalne badania psychologiczne , które mają za zadanie odrzucić odrzucić osoby wykazujące negatywne cechy osobowości.Więc w jaki sposób oni te testy przeszli ja się pytam.Czyżby korupcja ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Nie powinni zostać skazani ale nagrodzeni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 18:26 Nagrodzeni za racjonalne myślenie.Miejsce pijaków, bandziorów i awanturników jest tylko w lesie a nie między normalnymi ludźmi.W tym chorym kraju bandzior ma większe prawa niż porządny człowiek. Ani trochę nie jest mi szkoda tych co mieli wycieczkę do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
grastep00 Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu 02.11.09, 21:45 Czy się różnią policjanci z Prabut od milicji? Nazwą!Tych drani należy solidnie i przykładnie ukarać.Nazwiska zwyrodnialców powinno sie podać do wiadomości publicznej ,a buźki pokazać w środkach masowego przekazu. Przełożeni owych policjantów chyba nie zamiotą sprawy pod dywan?! Odpowiedz Link Zgłoś
max_heiliger Popieram policje !! 02.11.09, 23:26 a ja uwazam ze ci policjanci dobrze robili, jak menel raz czy dwa przejedzie sie do lasu to za trzecim razem nie wylezie na miasto rozrabiac. Tylko ze ci pieprzeni "humanitarysci" i "psychopie...dzy" od razu beda szczekac jakie to nieludzkie..... szkoda mi tych policjantow, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: 89.230.251.* 03.11.09, 07:56 jakoś nikomu to nie przeszkadzało, a wręcz sami obywatele prosili by o lasu a nie na izbę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowakowska Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:17 Bardzo dobrze u nas nie można się doprosić o interwencję policji czy straży miejskiej bo są zajęci pijakami i pttam czy w Polsce nie traktuje się pijaków jak święte krowy.Ci policjanci powinni dostać nagrodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.centertel.pl 13.11.09, 23:02 Popieram działania policjantów, Na rozwydrzoną hołotę najlepsza jest pała albo kałasz.Jak bym doszedł do władzy to wszyscy bandyci złodzieje menele żule chuligani zostali by straceni. Niech żyje Feliks Dzierżyński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.winn.cable.ntl.com 16.11.09, 20:54 nie wierze czytajac to to odrazu narzuca sie bezprawie korupcja i reka reke myje w policji.za te bezmyslne kary dla smakoszy alkoholu ktore wymyslila i upokarzala ludzi policja ta sprawa powinna zajac sie prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
edza4 Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu 21.11.09, 14:29 Szkoda że pan Sokołowski jeszcze do tej pory ich nie usprawiedliwił, widocznie już nie dało rady,bo za bardzo zaczęło śmierdzieć.Dokąd w policji będziemy mieli takich ludzi jak ich rzecznik to nie ma na co liczyć że oni nas obronią.Całą wada jest taka że w policji potrafią rządzić cwaniaki a uczciwy musi się do nich dostosować, bo inaczej dostanie po łbie.Ostatni przypadek uczciwych policjantów ,którzy przyznali że ich koledzy bandyci biją na posterunku to w rewanżu brutalnie został postraszony(potrącony autem).Takich należy najpierw zamknąć a póżniej szukać na bandytę paragrafu, tak żeby nie prędko zobaczył jak słońce świeci.Jak ma być stróżem prawa to najpierw potrzeba mieć wiedzę co słowo prawo znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles1410 Re: Policjanci z Prabut wywozili pijanych do lasu IP: *.icpnet.pl 22.11.09, 21:24 Dla wiadomości: Są uczciwi ludzie, którzy zgodnie z prawem robią porządek w Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś