Dodaj do ulubionych

Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego w Klubie Radia...

IP: *.gda.pl 20.01.04, 21:16
gratulacje jeszcze dalej jeszcze głośniej, jeszcze dobitniej i będzie powórka
mam nadzieję udana z Unii Wolności, a spada i spada ta popularność, nie ma
kogo wsadzać to się szuka i pisze, przyjaciół z trzydziestoletnim stażem
spuszcza się w kloace, powodzenia i do widzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego w Klubie Rad IP: *.autocom.pl 21.01.04, 01:27
      Ten facet (Jaroslaw Kaczynski) jest psychopata.
      Gorszym od brata Lecha.
      Ten cierpi jeszcze bardziej na paranoje i tylko szermuje nacjonalistycznym g.
      • pumeks Re: Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego w Klubie Rad 21.01.04, 09:43
        "W kalendarium nie ma Westerplatte, nie ma obrony Poczty Gdańskiej. Nie ma w
        ogóle faktu, że Polska przejęła Gdańsk. "

Widzę że mamy następnego poprawiacza historii Gdańska??? Poczty GDAŃSKIEJ nikt
        nie musiał bronić w 1939 r., cały czas sobie funkcjonowała bez zakłóceń na
        Długiej 22-25. Polska załoga broniła Poczty POLSKIEJ w WMGdańsku, przy placu
        Heweliusza. Jak pan Kaczyński chce się wypowiadać o historii Gdańska to niech
        pozna chociaż elementarne fakty...
    • Gość: Marcin Pomnik ofiar tyfusu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 10:59
      A mnie denerwuje to, że aby postawić ten pomnik zlikwidowano świetny plac zabaw dla małych dzieci, chodziłem tam z moim synem. Świetne miejsce do zabaw i przystosowane dla takich maluchów. Dalej są też instaalacje do zabaw, ale to dla dużo starszych dzieci. Bez sensu zupełnie. Żeby w imię pieprzonej politycznej poprawności i postawienia pomnika wywalać plac zabaw. Myślę, że Ci zmarli nie mieliby nic przeciwko temu, tzn. placowi zabaw.
    • Gość: zdruzgotany Re: Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego w Klubie Rad IP: 213.199.221.* 21.01.04, 19:45
      To jest poprostu straszne co wygaduje ten fanatyczny nacjonalista.
      Może wartało by ogłosić nową Oś Zła
      Steinbach - Kaczyński - Żyrenowski
      czyli
      popaprańcy wszyskich krajów łączcie się !!!
    • Gość: Cronos Re: Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego w Klubie Rad IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.04, 20:05
      A mi to po prostu wygląda na zwykłą zazdrość.
    • Gość: Metropol Kaczorki na księżyc... IP: *.allianz.pl 21.01.04, 20:22
      Tym mieszaniem Kaczorki tracą zaufanie i wiarygodność,na patencie samego
      szukania afer,surowego karania przestępców daleko nie zajadą,trzeba mieć jakiś
      program gospodarczy,a oni dużo gadają,ale w tym temacie wyjątkowo ogólnikowi
      albo małomówni są,a tu trzeba przecież podejmować jakieś decyzje,nie stać z
      boku,nic nie robić i krytykować,jaki pomysł na Gdansk mają radni PIS-u?Przecież
      ta ich pani vice-prezydent Fotyga,co odchodzi niczym męczennica to zwykła
      nieudacznica,co zrobiła dla miasta,jakich przyciągnęła inwestorów,jakie
      centrale znanych firm ulokowały się w Gdansku dzięki jej kreatywności,prężności?
      To jakiś kaczorkowowy teatrzyk,żenada...
    • Gość: Michalc Polskie piekielko lub paranoja. Albo jedno IP: *.kompakt.pl / *.kompakt.pl 28.01.04, 13:12
      i drugie. W Warzsawie Kaczor chwalil sie, ze skierowal przeciwko dawnym
      wladzom Warszawy sprawy do prokuratury. Dziennikarze "Zycia z kropka"
      opublikowali te sprawy. Smiech ogarnia czlowieka.
      Nic z poprzednimi wladzami te sprawy nie maja.
      Gosc powinien sie leczyc u psychiatry. Teraz kamien spadl mi z serca,
      ze nie glosowalem na niego.
    • Gość: dwujajecznyFil Zajmijcie się lepiej KRÓLIKIEM - mimo wszystko .. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 28.01.04, 14:37
      ... to bardziej poważny facet od tego półmózgowca-jednojajowca i do tego
      kurdupla!
    • Gość: gdynianin A ja zagłosuję na Kaczyńskiego. Anonimowe pieski IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.04, 18:56
      "europejskie" - ujawnijcie się! Poprawność polityczna to cała wasza odwaga.
      Tchórze. Ja podaję swojego maila: basiaw295@wp.pl. Dupki od Wielkiego Adasia -
      zaczynacie dzień od czytania Wybiórczej, co? Zapomnieliście ze gdyby nie Niemcy
      w 1939 roku to Polska by stała teraz wyzej jak Hiszpania (W 1939 Hiszpania do
      Polski to było pobojowisko, głód, smród i nędza, zajrzyjcie do rocznika albo
      atlasu Romera z 1938 to zobaczycie). Wielki Adaś juz wam we łbach przewrócił
      całkiem, czy jeszcze coś zastało? Teraz Adamowicz niech sprowadzi Kieresa i
      zrobią gdańska wersję Jedwabnego po niemiecku, czyli Polacy z Westerplatte
      napadli na Niemców. Wielka sprawa. I coś dla Europy ...
      No anonimowe pieski - podyskutujmy na mailu. Nikt nie poda maila, co? taki
      zasrany sznyt europejski - na forum Adasia jestesmy to co - boicie się, ha,
      ha...
      Europejczycy spod Adamowicza i Tuska. Mój ojciec śp. współzakładał ZKP, ciągnął
      gdyński oddział ZKP w siedemdziesiatych latach kiedy Tusk z Płażyńskim do
      podstawówki nie chodzili jeszcze? Mój ojciec i inni z gdyńskiego ZKP pisali
      protesty jak kacyk PRLowski Kozdra z Rzeszowa a później z Koszalina w gazetach
      pisał ze wydarzenia grudniowe to robili kaszubi czyli niemcy. Wiem coś o tych
      kaszubach co nie dali sie zniemczyc ani "zeuropeizowac"...
      Zapiszę sie do PISu, tylko nie wiem jak i czy mnie przyjmą. Brawo
      Kaczyńscy.
      • Gość: pissFil Wprawiony w pisuarach, zaczynasz teraz pissać ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 28.01.04, 19:02
        na forum. A`propos, czy w twojej wiosze są jakoweś PISuary? Czy dalej
        pissujecie pod płotem?
        • Gość: gdynianin walsięFill, pissFIL, królikoFIL - ha, ha... IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.04, 21:00
          Powinieneś miec ksywę butterFil. To znaczy masłoFil, czyli lubiący jeść masło.
          Ale ty za dużo tego masła jesz, bo zapominasz ostatniej używanej przez ciebie
          ksywy ha, ha... Albo radzę ci zastosować ksywę *Fil, a pod tę gwiazdkę można
          podłożyc wszystkie pasujace do ciebie - np; AdaśFil, GWyb.Fil, nawet (niech ci
          będzie, ha, ha..) ŻydoFil. Tylko nie OdważnyFil. Może byc NiedoukFil...
          Tłumaczyłoby to twoją impotencję myślową która nie pozwala ci podjać
          merytoryczną dyskusję. No cóż, gdyby Wielki Adaś miałby tylko takich swoich
          obrońców jak ty, to nie byłoby jeszcze tak źle z III RP. Ha, ha, ha...
      • Gość: Oskar Re: A ja zagłosuję na Kaczyńskiego. Anonimowe pie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.01.04, 22:18
        drogi gniewny gdnianinie,

Chetnie podyskutuje z Panem na temat polskiej polityki zagranicznej w okresie
        mjedzywojennym i przyczyn zbrojnego konfliktu miedzy polska i niemcami(mysle,
        ze znane sa panu dokumenty, ktore przedstawiciele Wehrmacht'u po kampani
        wrzesniowej zkonfiskowali w MSZ/Warszawa), ... na temat "grudnia",
        funkcjonarjuszy z Solidarnosci, komunistycznej dyktatury i tzw. real-polityki.
        (moj Emal-Adress: rabenclan@yahoo.de),

... ale co to ma wspolnego z debiliczna wypowjedzia polwyksztalconego karla, o
        zapedach dyktatorskich na temat upamjetnienia pomnikiem excesu z lat 1945/46
        dokonanego na cywilnej ludnosci niemjeckie i polskiej opozycji?

Podobnie jak niektory user na Forum , jetem zdania, ze jezeli jest taka
        potrzeba, to bylaby dobra alternatywa postawjenia kulturalno-oswiatowo-
        socjalnego objektu z odpowjednia informacja "dlaczego".
        Polegli i pomordowani nie moga sie obronic, dlatego co poniektorzy experci od
        histori, polskosci, patryjotyzmu i narodowej tozsamosci beda dobrze doradzeni,
        jezeli zajmo sie swoja wlasna przeszloscia.

Oskar

• Gość: szpadel Re: Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego w Klubie Rad IP: *.proxy.aol.com 28.01.04, 21:31
      Pomiedzy kryminalista a strozem prawa istnieje bardzo
      delikatna,czesto przekraczalna bariera.Czlowiek jak
      Kaczynski swoimi wypowiedziami charakteryzuje siebie
      jako czlowieka wyraznie gniewnego,gotowego wypelnic
      polskie wiezienia po brzegi.Ten twardoglowy zdemoralizowany
      apparatczyk wydaje sie nie zwracac uwagi,ze kazdego zamknietego
      wczesniej czy pozniej trzeba wypuscic i oslabione spoleczenstwo musi
      samo sobie radzic z robota Kaczynskich jakim jest nieustanne
      kaleczenie spolecznego zdrowia psychicznego poprzez produkcje
      patologicznego spoleczenstwa wytresowanego w klatkach wieziennych cel.
      "Zyj wolnym lub umrzyj"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka