robertlodz 20.11.09, 19:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwalodz Re: Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odle IP: 81.219.112.* 20.11.09, 20:03 takie jest życie koleś.Z choinki się biedaku urwałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odle 20.11.09, 20:32 A co to jest SCYPE ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odległość IP: *.adsl.alicedsl.de 20.11.09, 21:36 Moje drogie, moi DRODZY, ksiazke bym mogla o tym napicas... epopeja narodowa ba z tego wyszla... ja polka, ona polak, oboje w Niemczech... potem ON w Polsce... wrocil do Niemiec, ale do innego miasta, zeby bylo wesolo... A ja??? Nadal czekam... i bede czekala... Nie szydelkuje, nie robie swetrow na drutach, on mnie chyba nawet juz nie chce, ale jak kobieta kocha, to nie maja znaczenia zadne kilometry... Na serio - pewnie kazda z nas nadal wierzy w to, ze TA MILOSC JEST TYLKO JEDNA!!! I wiecie co? Od 5 lat w to wierze i nie chce tego zmieniac... nawet jesli widze GO tylko raz w miesiacu... Poniewaz odleglosc to nic w porownaniu z innymi rzeczami... Nie jest pieknie - jest zimno, smutno i samotno,ale nic nie zastapi momentu, kiedy GO w koncu widze... czasami nawet mysle, iz fakt, ze widujemy sie tak zadko, pozytywnie wplawa na nas, nasz zwiazek i nasze NAPRAWDE BYCIE ZE SOBA... Nie zachecam, ale czasami warto cos poswiecic, zeby dostac o wiele wiecej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypres Re: Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odle IP: *.izacom.pl 20.11.09, 23:05 oklamuj sie dalej... obudzisz sie jak juz bedzie za pozno...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Gazeto trzymaj fason! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 00:18 Artykul napisany dziwnym i nieladnym jezykiem. Mam wrazenie,ze dziennikarka sama wymyslila te historie i nawet sie nie wysilila aby tego nie poznal czytelnik!! te kilka kobiet brzmi jednakowo! Mam ciekawa wlasna historie na temat,ale nawet nie chce mi sie jej opisywac dla owych pan "dziennikarek". Gazeto trzymaj fason do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Gazeto trzymaj fason! IP: *.as.kn.pl 21.11.09, 09:44 Słowo, siostro! poza tym niesamowicie tendencyjny art - pisany przez babki o babkach; wiecznie czekające - jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogo to? Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odległość IP: 174.48.57.* 21.11.09, 01:35 Wszystko zalezy od wielu czynnikow. Jak zaawansowana jest znajomosc lub malzenstwo. W jakim wieku sa oboje. itd. odpowiedz jest prosta. Mozna byc o kilometr od swojej milosci lub w drugim pokoju aby ja/jego zdradzic. Mozna byc setki kilometrow od siebie i milosc, zrozumienie i tesknota za soba nie pozwoli na nic co mogloby zwiazek zaklucic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 01:58 zaklocic- u zamkniete.:)) sory ale nie mam polskich znakow... Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni oby mąż jakiejś izabel nie spotkał? 21.11.09, 04:36 oczaruje go wierszami i będzie problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzurumBurum Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odległość IP: *.nyc.res.rr.com 21.11.09, 06:22 Do autorek i wypowiadajacych sie pan: Nauczcie sie, kretynki niedouczone, poprawna polszczyzna poslugiwac. Rozumiem, ze do podstawowki bylo pod gorke, a i rozmiar kapelusika niezbyt imponujacy, ale chociaz dbajcie troche o tresc, skoro forma was przerasta. Pisanie do gazety kiedys bylo jakims tam zobowaizaniem. Teraz widze, ze zespol redakcyjny pochodzi z lapanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odległość IP: 80.50.228.* 21.11.09, 09:35 scype'ie? proszę państwa, mamy nowy komunikator Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina Telemach 21.11.09, 10:24 Penelopa nie dość, że samotnie wychowywała ich syna Telemacha Widać, że panie autorki Odysei nie czytały, skoro to cała ich "wiedza" o Telemachu. Telemach jest w tym eposie dorosły i wątek jego poszukiwań ojca biegnie równolegle do wątku tułaczki Odyseusza. A poza tym nie wychowywała go sama - Telemach był księciem, w związku z czym niezależnie od sytuacji matki, gdy mąż na wojnie, miał z pewnością mnóstwo wychowawców, od kogoś w końcu nauczył się władać mieczem itd. Okropne jest takie pseudointelektualne i pseudopsychologiczne rzutowanie naszych wyobrażeń o życiu na epoki dawne. A co do Atwood, to wcale nie jestem pewna, czy zasługuje na zostanie lekturą obowiązkową - jak dla mnie to dość pretensjonalna i najsłabsza w karierze autorki powieść. Powieści z tezą rzadko wychodzą dobrze. Ale de gustibus, wiadomo. -- Scribere necesse est Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d_a Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odległość IP: *.fineos.com 21.11.09, 10:50 rozmów na scype`ie??? Może na stypie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odległość IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 21.11.09, 11:15 Niestety i w Londynie już nie ma pracy dla architekta z Polski, dodam architekt z 6 letnim stażem w UK, uprawnieniami budowlanymi w UK i Polsce. pozdrawiam optymistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 21:38 Ciekawy tekst, podoba mi sie ta rubryka. Drogie panie - tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pls Sprawdziłyśmy, jak to jest kochać się na odległość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 11:50 a mnie też się podoba, przecież widać,że artykuł jest z przymrużeniem oka, w sam raz na weekend Odpowiedz Link Zgłoś