Gość: zdegustowany IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.10, 22:19 Rybicki jak hiena - nawet przy tej okazji musial zaczepic Kaczynskiego. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grabarz Zmarł Marian Terlecki IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.01.10, 02:09 czlowiek Walesy i tak mu dali umrzec ? co mu moglo zaszkodzic ? kolejna ofiara reformy zdrowia PeO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Zmarł Marian Terlecki IP: 213.192.66.* 11.01.10, 13:11 Zmarł człowiek. I jedyna rzecz na jaką Pana stać to żałosne złośliwości o reformie zdrowia. Gdybym napisał, że to zwykłe chamstwo byłby to dla Pana komplement niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Zmarł Marian Terlecki IP: *.w90-3.abo.wanadoo.fr 11.01.10, 09:27 Agent SB od 1976 roku :pokwitowania ze bral pieniadz w sumie w kilku latach 14000 znajduja sie a IPN Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Re: Zmarł Marian Terlecki 11.01.10, 10:56 Gość portalu: aa napisał(a): > Agent SB od 1976 roku :pokwitowania ze bral pieniadz w sumie w kilku > latach 14000 znajduja sie a IPN Nie trzeba być agentem - wystarczy nazwisko Kaczyński PiS, aby kompromitować cały Naród. Marzy się nowe PiS-Kocborowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coty Re: Zmarł Marian Terlecki IP: *.tvgawex.pl 12.01.10, 16:33 co ty pitolisz chlopie! > Agent SB od 1976 roku :pokwitowania ze bral pieniadz w sumie w kilku latach 14000 znajduja sie a IPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska z Sopotu Re: Zmarł Marian Terlecki IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 23:44 ...hiiiii...a skąd Ty takie informacje masz????!!!....to ci dopiero bzdura!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Re: Zmarł Marian Terlecki 11.01.10, 10:51 Gość portalu: zdegustowany napisał(a): > Rybicki jak hiena - nawet przy tej okazji musial zaczepic > Kaczynskiego. Wstyd A co się temu Prezydentowi Dyplomowanych Analfabetów należy? Fakt podany przez Rybickiego najdosadniej potwierdza powszechne ((80 %) przekonanie, że głupota wyborców doprowadziła do obsady wysokiego stanowiska przez przypadek "LK". A to jest właśnie WSTYD. Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Zmarł Marian Terlecki 11.01.10, 10:59 A swoją drogą brak mi Panie Marku informacji, co było powodem smierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska z Sopotu Re: Zmarł Marian Terlecki IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 23:38 powiem: miał niewydolność krążenia - czyli zawał....i tyle!My też tak skończymy...k****....nie chcę umierać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmo czy politycy są dla kogokolwiek autorytetami? IP: *.chello.pl 11.01.10, 11:43 mam dość wysłuchiwania, czy czytania, co ma do powiedzenia polityk z tej, czy innej partii, przy każdej możliwej okazji. Jest o wiele więcej ludzi ciekawszych, uczciwszych, nie mających przy okazji wywiadu celów pobocznych, niż jakaś polityczna menda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska z Sopotu Re: czy politycy są dla kogokolwiek autorytetami? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 23:29 Bożesz Ty mój!...Ludzie!..Przecież Marian i Arek to zwyczajni, normalni koledzy!..Nie macie takich?...Nie rozumiecie, że to byli fascynaci wielkiej sprawy???Wspaniali chłopcy, którzy coś chcieli zrobić!!!...coś naprawić!!!...Bardzo mi żal Mariana, bo pamiętam go jako młodego blondynka z loczkami, który w Żaku przynosił mi kawę do pracowni teatru studenckiego "ą".Pamiętam jakim był inteligentnym, uroczym człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska z Sopotu Re: Zmarł Marian Terlecki IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 23:40 ...a co?...nie miał racji????Kaczor zachował się jak zwykle: BEZNADZIEJNIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś