ghost1111 11.01.10, 21:15 Czy ktoś się orientuje gdzie ma dokładnie być? Na Starowiejskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenne Re: Sklep Zara Gdynia 12.01.10, 09:27 Zara w Gdyni? A skąd masz takie informacje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivo Re: Sklep Zara Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 31.08.10, 21:27 Chyba w Klifie ale nie polecam. W damskiej przebieralni traktują Cię jak złodzieja. Musisz przytknąć torebkę do scanera. Przy wejściu i wyjściu. Horror. Sklep o takiej marce? Zdarzyło mi się to 2 razy w sklepie w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku i nie pojmuję. To poniża klienta. Robiłam zakupy za granicą i nigdzie tak nie traktują klienta. Jeśli Polacy wg nich to złodzieje, niech zamkną sklepy w naszym kraju. Ja nie życzę sobie takiego traktowania i na pewno moja noga w SKLEPACH ZARA tam nie postanie. Jest wiele innych, lepszych sklepów. NIE RÓBCIE ZAKUPÓW W TEJ SIECI BO WG NICH POLACY TO ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!! Miejmy nasz HONOR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obibok. Re: Sklep Zara Gdynia IP: *.ds4.univ.gda.pl 19.02.11, 21:30 rzeczywiscie...to musialo byc drastyczne przezycie kiedy przykladala pani te torebke do płyty...nic sie nie stalo? ;> czekam na informacje bo sie niepokoje. kazdy jest proszony o przylozenie torby do plyty i danie osbie stojacej na przymierzalni rzeczy do przeliczenia. takie sa procedury i nie ma co dyskutowac. regularnie robie tam zakupy i nigdy bym nie powiedzial, ze ktos ma mnie za zlodzieja...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Sklep Zara Gdynia IP: 195.43.48.* 01.09.10, 13:15 ale skoro w polsce jest najwiekszy odsetek kradziezy w calej ich sieci...dziwisz sie? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Sklep Zara Gdynia IP: *.nsm.pl 27.09.10, 20:44 uczciwy klient nie ma nic do ukrycia, kradzieże się zdarzają przez to cierpimy my wszyscy , załoga bo ma miej kasy i my klienci bo do każdej rzeczy doliczane jest kilka % więcej , bo za wszystko trzeba jakoś zapłacić. Hipermarkety podobno doliczają ok 7% ( tak kiedyś mówili w tv) przez złodziei. Taka jest polityka tej firmy co zrobić, może po prostu nie zgadzajmy się na kradzieże nie kupujmy kradzionych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Sklep Zara-szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 15:55 Miałam dzisiaj podobne, przykre zadrzenie w sklepie ZARA-SZCZECIN ! Zakupy zawsze robię z mężem (bo trafnie potrafi mi doradzić).Wzięłam do wypożyczalni 7 sztuk odzieży,odsunęłam kotarę i poprosiłam męża żeby usiadł na taborecie, który jest w środku przymierzalni(mój mąż jest już starszym człowiekiem,a przymierzanie trwało trochę).Pani "pilnująca" wyprosiła męża z przymierzalni powołując się na procedury!Byliśmy oburzeni!!!! Mąż poprosił menedżera sklepu,który nieudolnie się tłumaczył z zachowania pani "pilnującej",nie przeprosił,nie potrafił elegancko wybrnąć z tej całej sytuacji.NA PYTANIE DLACZEGO TRZEBA PRZYKŁADAĆ TE TOREBKI DO PŁYTY MAGNETYCZNEJ, ODPOWIEDZIAŁ: NIE WIEM !!!!! Mąż jest naukowcem,wykłada na uczelni,między innymi o jakości obsługi klienta-z pewnością sklep ZARA będzie świetnym antyprzykładej obsługi !!!!! doris_ra@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sklep Zara-szczecin IP: *.barline.pl 20.01.11, 17:45 Nie do wypożyczali, tylko do przymierzalni - mąż jest naukowcem, a żona garkotłukiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianka Re: Sklep Zara-szczecin IP: *.globalconnect.pl 16.03.11, 15:07 Szkoda, że niektórzy ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem, na przymierzalni widnieje szyld z numerem 6 i podpisem dość wyraźnym, że do przymierzalni można wziąć max. 6 sztuk, ale inni łamią ustalone procedury a później czują sięwielce poszkodowani... p.s. W sklepie New Yorker można wnieść tylko 3 sztuki, a wchodzenie w "parach" do jednej kabiny jest zabroniona i można zostać pouczonym przez pilnującego ochroniarza. Więc reasumując zanim ktoś zacznie się żalić lepiej niech zapozna się z zasadami panującymi w danym sklepie, jeśli ich nie akceptuje zawsze można kupować przez internet, bądź w innych markach a nie wyżalać się na panie, które wykonują swoją pracę zgodnie z zaleceniem pracodawcy a nie własnego "widzi mi się". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PietJA Re: Sklep Zara-szczecin IP: *.wejherowo.vectranet.pl 03.04.11, 01:02 Niestety albo właśnie "stety" na takim podejściu do uczciwych klientów zyskują SKLEPY INTERNETOWE :) Polecam biżuterię dostępną dla każdego - ostatnio znalazłem sklep z nowoczesnymi oraz klasycznymi wzorami biżuterii srebrnej z bursztynem, ręcznie wykonane w Polsce - www.missamber.pl - po prostu cudeńka ;) Mają też eleganckie spinki do mankietu -- 40 milionów lat zatopionych w BURSZTYNIE … czy DOBRE ZDJĘCIA są w stanie nam je pokazać? A może nasza historia jest zapisana w rodzinnych PAMIĄTKACH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Sklep Zara-szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 17:57 ja kupuje od lat w outlet zara jest najtaniej do 80% zobaczcie same www.collection-outlet.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryka6 Re: Sklep Zara Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 19.02.12, 15:10 Gdynia centrum handlowe Klif Odpowiedz Link Zgłoś