Gość: St Patryk IP: *.nwrk.east.verizon.net 16.03.10, 21:09 Bohater! Brawa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H2O Biedny, psychicznie chory człowiek... IP: *.croy.cable.virginmedia.com 16.03.10, 22:12 Jaka jednak musi być kondycja psychiczna innych działaczy PiS, skoro zajmuje on w tej partii tak wysokie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
danpolbroker A moze jednak on ma rację, tylko my 17.03.10, 07:59 jesteśmy pod urokiem tuskomatołków i żydów (brooklińskich i sowieckich)?????? Nic dobrego w naszym kraju raczej sie nie stanie, jedynie bedzie coraz gorzej. Moze ten facet to narodowa ikona czyli przepowiadacz prawdy ? Patrząc na demontaż naszego kraju, tak mozna pomysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyczyja Re: A moze jednak on ma rację, tylko my IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.10, 09:01 danpolbroker - co demontją w kraju??? Ja widzę tylko poprawę w Polsce. Jak PiS zniknie z politycznej mapy polskiej będzie jeszcze lepiej. PiS tylko gada, podsłuchuje, szuka haków, pomawia itd. Nic nie robi, dla kasy zrobili afery a rządzie i rozpisali nowe wybory. Żeby rządzili dłuzej nie mieliby 65 mln zł, bo komisja wyborcza nie zatwierdziła ich sprawozdania y kampanii wyborczej, przekręty były. Dla kasy narazili nas, Polaków, na dadatkowe wydatki /przedwczesne wybory/. PiS-owi nie chodzi o dobro Polski, oni chwcą władzy i pieniędzy. A my biedni ludzie będziemy ich parobkami, chodzącymi na sznurku pisiorów. Dziękuję za takie perspektywy. Może za 10 lat prezio pozwoli wyjechać na urlop do ciepłych ktajów, albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
danpolbroker A przepraszam jaką poprawę ???? 17.03.10, 09:40 Czy poprawa jest fałszywy procent bezrobotnych i upadek ZUS-u, bo w tym kraju 50 % ludzi po 50-ce jest łaskawie zatrudnianych na czarno, a dopiera jak coś się (odpukać) stanie to tworzy sie umowę o pracę , albo umowę-zlecenie. Czy to jest poprawa, że ludzie po 50-ce zapier.... caly rok z sobotami, niedzielami i świetami , a PIT 11 dostaja na kwotę jednomiesiecznego wynagrodzenia rownego średniej krajowej ? Czy to jest poprawa, że ludzie na emeryturze normalnej nie moga połączyć końca z końcem, bo emerytura stoi w miejszcu a koszty energii, gazu , mieszkania lecą w górę ? Czy to jest poprawa, że zapisałem sie do lekarza specjalisty , czekałem na wizyte pół roku, po czym zadzwoniła pani rejestratorka, że na termin przyjść nie mogę, bo strajkuja lekarze i nastepny termin może mi wyznaczyć za cztery miesiące ? Jeżeli to jest poprawa to ja prdele taki kraj i wszystkie pseudo partie rzadzące, opozycyjne i decyzyjne. Może totyczyja należy do elity, dlatego takie problemy dla niej to jakaś abstrakcja, szczególnie jeżeli jest sprytnym szczurem i wygrywa wszystkie wyścigi. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: A przepraszam, że z innej beczki, w jakiej 17.03.10, 11:05 armii, Herr Bonkowski, Pański dziadek służył? Nie przeszkadza to tow. Jackowi K. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Istnienie głupców dowodzi,ze bezmyślnosc to chorob 28.04.10, 23:25 Gosc jest przykładem bezmyslnego i nierozumnego postrzegania swiata. W szkołach powinni uczyc myslec-a nie wkuwac definicje na pamiec. tTen goscani nie zna definicji, ani nie rozumie co pisze...Szkoda owadom poswiecac czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chór wujów Re: A moze jednak on ma rację, tylko my IP: *.lanet.net.pl 17.03.10, 09:54 Pan Bonkowski chciałby chyba zostać Palikotem PiS-u, ale to chyba nie ten format... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyNazi Cos mi to przypomina... IP: *.range86-163.btcentralplus.com 17.03.10, 09:59 Niezłych nauczycieli ma PiSuarowy aktyw. Juz to gdzieś widziałem, chyba na parteitagach w Norynberdze i Monachium: Deutsche Erwache! Obudźcie się Niemcy! Teraz mamy to w wersji kaczopolskiej? Gratuluję, gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Gratulują ale głupoty, zazdrość nie zna granic 17.03.10, 20:41 Gość portalu: H2O napisał(a): > Jaka jednak musi być kondycja psychiczna innych działaczy PiS, skoro zajmuje > on w tej partii tak wysokie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xo Stwórzmy Narodowy Rezerwat PiS, gdzie IP: *.chello.pl 16.03.10, 22:45 wszystkie ich samce i samice, będą mogły (ALE TYLKO W JEGO OBRĘBIE !) ryczeć i tokować na własną modłę, a dla gawiedzi będą cennym eksponatem z kategori : "Czemu rozwinięte państwa zachodnie (dzięki którym notujemy jako taki wzrostt) hołdują stereotypom Polaków - Zacofańców...... Czemu PiS wysłał ludzi do Parlamentu Europejskiego ? Kasa Misiu, kasa..... ziobro (naumyślnie z małej litery) powinien całować rozwinięty Zachód w d...ę za taką szansę ! Chyba koleś wie, że juz nigdy nie zaiistnieje na eksponowanym, publicznym stanowisku. Jak to było ? "Perły przed wieprze" ? Czyy jakoś tak, a może "Wieprze przed perły" ? O, to ostatnie bardziej mi pasuje do PiSs Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Stwórzmy Narodowy Rezerwat PiS, gdzie 17.03.10, 08:31 Gość portalu: xo napisał(a): > wszystkie ich samce i samice, będą mogły (ALE TYLKO W JEGO > OBRĘBIE !) ryczeć i tokować na własną modłę, a dla gawiedzi będą > cennym eksponatem z kategori : "Czemu rozwinięte państwa zachodnie > (dzięki którym notujemy jako taki wzrostt) hołdują stereotypom > Polaków - Zacofańców...... Masz jakieś kompleksy wobec zachodu?? Pojedź tam, to się wyleczysz... Oczywiście jeśli masz choć odrobinę zdrowego rozsądku. Co do rezerwatów, to proponuję stworzyć dla lewaków. A przepraszam, zapomniałem, że istnieją. Jeden nazywa się Kuba, a drugi Korea Pn... Czemu PiS wysłał ludzi do Parlamentu > Europejskiego ? Kasa Misiu, kasa..... ziobro (naumyślnie z małej > litery) powinien całować rozwinięty Zachód w d...ę za taką szansę ! A może to po prostu rekompensata za niespełnione umowy w 1939 roku?? > Chyba koleś wie, że juz nigdy nie zaiistnieje na eksponowanym, > publicznym stanowisku. Jak to było ? "Perły przed wieprze" ? Czyy > jakoś tak, a może "Wieprze przed perły" ? O, to ostatnie bardziej mi > pasuje do PiSs A co pasuje do PO?? Spotkania na cmentarzach?? Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: Stwórzmy Narodowy Rezerwat PiS, gdzie 17.03.10, 09:01 może to racja, może manipulacja, jakoś przestałem bezkrytycznie wierzyć Wyborczej. Jak się pisze artykuły o tym, że za niedługi czas w niektórych państwach będzie więcej Arabów niż autochtonów to nie nazywa się tego straszeniem tylko prognozą. Podsumowując - nie bronie pisiora bo nie moja opcja ale Wyborczej też bym nie wierzył do końca, bo to manipulanci. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-nieobecny Re: Stwórzmy Narodowy Rezerwat PiS, gdzie 17.03.10, 15:37 Gość portalu: xo napisał(a): > wszystkie ich samce i samice, będą mogły (ALE TYLKO W JEGO > OBRĘBIE !) ryczeć i tokować na własną modłę, a dla gawiedzi będą > cennym eksponatem z kategori : "Czemu rozwinięte państwa zachodnie > (dzięki którym notujemy jako taki wzrostt) hołdują stereotypom > Polaków - Zacofańców...... Czemu PiS wysłał ludzi do Parlamentu > Europejskiego ? Kasa Misiu, kasa..... ziobro (naumyślnie z małej > litery) powinien całować rozwinięty Zachód w d...ę za taką szansę ! > Chyba koleś wie, że juz nigdy nie zaiistnieje na eksponowanym, > publicznym stanowisku. Jak to było ? "Perły przed wieprze" ? Czyy > jakoś tak, a może "Wieprze przed perły" ? O, to ostatnie bardziej mi > pasuje do PiSs WIEPRZE PRZED PERŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! IP: *.pronets.pl 16.03.10, 23:25 hahaahahahaahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Re: Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie roz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 23:31 Raczej śługa łojca dyrechtora i obłakany człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! 16.03.10, 23:42 A nie PiSuje ten Bonkowski Waldemar na forum gazety? Bo argumenty i siermiężna stylistyka jakby znana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 00:18 No nie mogę, następny PiSdzielec z totalnie zrytym łbem. Co za partia, tam chyba naprawdę nie ma jednego normalnego. Właśnie Bonkowski, włącz rozum PiSuarze, zrozum ty i twoi kolesie, że lepiej wyginąć biologicznie, niż zostać wykończonym przez taką hołotę, jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-nieobecny Re: Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie roz 17.03.10, 15:40 BRAWO BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 00:23 "...szef klubu PiS Patryk Demski nie zamierza ograniczać swojego kolegi: - Taką ma Waldek formę ekspresji, ale u nas każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy." Oczywiście, byleby tylko zgadzały się z poglądami kurdupla... A co do wyprzedaży majątku, to kto najwięcej właził w tyłek Bushowi i sprzedawał Amerykańcom, co tylko jeszcze zostało za pół darmo i na haniebnych warunkach jak nie KACZORY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.10, 01:03 prawdziwy patriota, nawet ma polski hymn na "granie na czekanie" kiedy sie do niego dzwoni;/ Odpowiedz Link Zgłoś
danpolbroker Tylko zastanawia mnie jedno, czy wolno uzyć 17.03.10, 08:03 hymn jako muzyczke w telefonie. Uważam, że to chyba przegięcie i prawnie zabroniony czym, może się mylę, bo szkoda żeby nasz I-szy patriota beknął za niewiedzę. Robi dobra robotę a beknie jak każdy Polak w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Co za kretyn-moderator manipuluje moim wpisem 17.03.10, 09:55 To tylko masoni misiu kolorowy - uspokój się :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyNazi I cykliści... IP: *.range86-163.btcentralplus.com 17.03.10, 10:04 ...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! 17.03.10, 04:10 Taż włączyli! Przynajmniej - zdecydowana większość włączyła i na pewno już nigdy nie wyłączy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Waldemar Bonkowski z PiS: IP: *.147.99.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.10, 06:40 alez gośc ma nasrane we łbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo "Wyraziłem swoją myśl" - Uwaga - Bonkowski myśli, IP: *.chello.pl 17.03.10, 06:47 włączył rozum. Kiedy ten "poeta" pracuje na roli ?? Czy on rolnik ? Chyba głównie żyje z dopłat, a więc z podatków obywateli !! A skąd jest ta, chwalona przez Was, swoboda wypowiedzi, panowie z PiS ?? To przecież wolność czyli liberum czyli liberalizm !! Odpowiada Wam liberalizm, ale po prostu chcecie do władzy !! Nie wstydźcie się !!! PS: wolność poglądów i wypowiedzi w sekcie Kaczyńskiego ??!! Koń by się uśmiał !! A propos - masz Pan konia, Panie Bonkowski ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
cozano Re: "Wyraziłem swoją myśl" - Uwaga - Bonkowski my 17.03.10, 07:47 Z ta wolnoscia pogladow i wypowiedzi w PiS-ie przypomina mi stary dowcip, jak to Czlowiek Radziecki i Amerykanin rozmawiali wlasnie o wolnosci slowa. U nas, mowil Amerykanin, jest wolnosc slowa i kazdy moze krytykowac prezydenta. Czlowiek Radziecki na to - u nas tez jest wolnosc slowa, tez mozemy krytykowac waszego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzowie Oglądajcie niezależną telewizję na You Tube-TVG-9 IP: *.chello.pl 17.03.10, 06:52 www.youtube.com/watch?v=HE8SK6D-DQE&feature=youtube_gdata Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Bonkowski zidiociał jak cukier kotka 17.03.10, 07:12 wszyscy dotknięci PiSem tak kończą Odpowiedz Link Zgłoś
szabo ale tak serio... 17.03.10, 07:26 co jest nie tak z tą partią? Różne partie mają różne poglądy, stanowiska, sposób działania. Można się z nimi zgadzać albo nie, ale z PiSem coś jest nie tak po prostu. Chrystus królem Polski, syfilizacja, biologiczna zagłada, przerzucanie się teczkami, koniec cywilizacji białego człowieka, straszenie ludzi hakami, jak u zwariowanego rzeźnika, co chwila protesty przeciwko jakimś nieszkodliwym wystawom, a teraz jeszcze 92 mln euro w plecy... Może kaczyńscy mają zdolności do przyciągania osób wymagających leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: ale tak serio... 17.03.10, 09:45 Mimo mojej niechęci dla PiS, to jest mi ich trochę szkoda. Brak umiejętności w budowaniu relacji z otoczeniem (w tym z mediami) i fatalna polityka komunikacyjna sprawia, że większość newsów o PiS traktuje o psychiatrycznych wyskokach członków partii. Człowiek o którym jest ten artykuł jest ewidentnym czubkiem, podobnie jak poseł Górski, czy w nieco mniejszym stopniu prezes. Do tego można dodać głupców typu Putra, Mularczyk i Kempa, groteskowe postacie takie jak posłanka Szczypińska, czy też obłe, jak Migalski. Efektem tego jest to, że buduje się olbrzymi elektorat negatywny, a to co dobre (przecież coś takiego pewnie gdzieś jest) nie wypływa na wierzch. No i warto też przypomnieć jedynego skurwiela, który wśród tej bandy jest autentycznie groźny dla Polski - domorosły Felek Dzierżyński, minister numer zero - Ziobro. Człowiek wyzuty z autokrytycyzmu i wiedzy merytorycznej. Boję się, że wróci pewnego dnia jak Lenin z wygnania, wykończy Jarka i da PiSowi siłę by coś ugrać. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie roz 17.03.10, 07:30 Właśnie dzięki takim ludziom spora cześć społeczeństwa nie chce glosować na PIS. Stronnictwo ludzi oderwanych od rzeczywistości jest tam zbyt widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do PGR pracować... Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! IP: *.tktelekom.pl 17.03.10, 07:34 Jak tak nienawidzi prywatyzacji i prywatności to niech odda swoje hektary dla Państwa a sam zacznie pracować jako traktorzysta w PGR. Zacznij od siebie walkę z prywatyzacją przygłupie. Przecież to zwykły niewykształcony psychol z żołtymi papierami,kto takich idiotow wybiera,są jeszcze głupsi od niego,jeżeli tak to biada nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JHS Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! IP: 77.79.213.* 17.03.10, 07:34 Świr, rąbnięty świr... przepraszam najlepszy człowiek Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Waldemar Bonkowski z PiS: 17.03.10, 07:39 cyt; "Dziś lesby-geje, jutro zoofiliści, kto pojutrze? jak to kto? jak sie tak rozwija to napewno nastepny jest PiS,,!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Waldemar Bonkowski w koncu kaczynski pozwolil, 17.03.10, 07:41 wlaczyc wam w PiS rozum?,co za niespodzianka teraz jeszcze powinien wam ktos wskazac jak rozum uzywac do myslenia i,,,,,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jot6 Re: Waldemar Bonkowski w koncu kaczynski pozwolil 17.03.10, 07:55 a czy takie wykorzystywanie hymnu polskiego jako muzyczki w komórce nie jest przypadkiem karalne? bo jeśli nie jest,to moim zdaniem powinno być! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah szef klubu PiS Patryk Demski 17.03.10, 07:59 cyt; szef klubu PiS Patryk Demski nie zamierza ograniczać swojego kolegi: - Taką ma Waldek formę ekspresji, ale u nas każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy. a co pan zrobi jak w ramach wyrazania swojej "ekspresji" ten nawiedzony zacznie traktorem gejow i innych przeciwnikow PiS rozjezdzac? Odpowiedz Link Zgłoś
stach.pl Re: szef klubu PiS Patryk Demski 17.03.10, 09:27 Już powinieneś się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markq Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! IP: 89.25.232.* 17.03.10, 08:00 To jakas rozpaczliwa akcja i akt bezmocy ze strony wariata z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! 17.03.10, 08:05 k się obedrze tekst z wybiórczych komentarzy, to w sumie widac ze ten Bonkowski ma racje. Pozdrawiam Losiuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worddesign Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.10, 08:10 popatrzcie na jego zdjecia, popatrzcie na twarz tego obakanca. Takich pacjentow trzymamy u nas na oddziale zamknietym Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie roz 17.03.10, 08:46 Gość portalu: worddesign napisał(a): > Takich pacjentow trzymamy u nas na oddziale zamknietym A jeden wam, przypadkiem, nie uciekł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Waldemar Bonkowski z PiS: Rodacy włączcie rozum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 08:18 Dlaczego pisiarze są tacy głupi????? Odpowiedz Link Zgłoś