Gość: pzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:13 Pasażerką volvo była Pani Dyrektor PZU SA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Wypadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:14 Dyrektor Oddziału w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Wypadki IP: *.tczew.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 16:33 A mówią że złego licho nie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rampa Re: Wypadki IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 17:28 ty szczurze... w takiej chwili ... na rampe z toba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpiFil Wyliczanka IP: 5.5.* / 80.58.44.* 26.02.04, 18:17 Na moim podwórku przy Bitwy pod Płowcami dzieciaki bawią się w wyliczankę: "...rampa małpa, nos - małpa rampa, papieros ...". To Ty ta rampa od tej małpy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SRUL Re: Wyliczanka IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 19:05 to byl post dla tego tczewskiego szczura nick Re (vide watki). reszta sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan KRÓLIK Re: Wyliczanka IP: 213.199.221.* 26.02.04, 21:36 jak ty idioto uchowałeś się na Płowcach ???????? przecież tam zawsze mieszkali normalni ludzie,chyba kundlu ktoś cię w jajach przyniósł na tak szacowną parafię,najlepiej zrobisz jak pójdziesz na bunkry i z krzyża na durny łeb skoczysz,JESZCZE TROCHĘ I MASZ RYJ OBSTUKANY KRÓLIK MIESZKAJĄCY NA TEJ PARAFII OD ZAMIERZCHŁYCH CZASÓW!!!!!!! ================================================================= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnuczka Oliwia Re: Wypadki IP: *.chello.pl 27.02.04, 19:07 NAJWIĘKSZE ZŁO NA SWIECIE TO TY I TACY JAK TY (OLIWIA LAT 12)BOÓG CIE JESZCZE POKARZE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: Wypadki IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.02.04, 20:26 znałem osobiście Panią B>J> wyrazy współczucia dla rodziny,była dobą kobietą i szefową takiej instytucji jak PZU .Gościu z Tczewa módl sie że o Tobie tak nie napisali..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.S. Re: Wypadki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:16 Volvo musiało jechać do Gdańska, Pani Dyrektor wracała z pogrzebu byłego Dyrektora Centrali PZU Pana Macieja Kisielewicza (a ostatnio wiceprezesa Ubezpieczeniwego Funduszu Gwarancyjnego), którego pogrzeb odbył się właśnie wczoraj, też byłem na tym pogrzebie, znałem ich obydwoje - Wieczny odpoczynek racz Im dać Panie! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnuczka Oliwia Re: Wypadki IP: *.chello.pl 27.02.04, 18:47 Gorąco dziękujemy jest nam cieszko sie pogodzic z odejściem babci wiemy ze teraz okarze sie kto jest kim " zostalo nas pięcioro jak palce jednej reki potrafimy zacisnać się w pięść" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnuczka Oliwia Re: Wypadki IP: *.chello.pl 27.02.04, 18:49 dziekujemy Ci rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współczujący Re: Wypadki IP: *.chello.pl 26.02.04, 21:12 RODZINIE PANI DYREKTOR TĄ DROGĄ SKŁADAM WYRAZY GŁĘBOKIEGO WSPÓŁCZUCIA. ŁĄCZĘ SIĘ W WASZEJ ROZPACZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnuczka Oliwia Re: Wypadki IP: *.chello.pl 27.02.04, 18:41 Moja najukochańsza babcia była dla mnie wzorem którego nigdy nie zapomne : madra ,cierpliwa ,sprawiedliwa dla pracownikow patrzyła życiu prosto w oczy zawsze walczyla do końca tempiła nierupstwo oszustwa i złodziejstwa i za to wielu chciało jej zaszkodzic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rampa Re: Wypadki IP: *.gdynia.mm.pl 27.02.04, 19:26 olivia w tych chwilach jestem z toba (ale troche bacz na ortografie bo nauci ci beda dokuczac, trzymaj sie , badz dzielna ) Odpowiedz Link Zgłoś