Gość: nielenin a to nie Palikot za nią idzie ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 16:51 podpity i z gadżetem i koszula rozchełstana .... Czy to on ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol66 Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.aster.pl 29.07.10, 17:00 Czytając historie różnych takich typów, którzy mordują na tle seksualnym, ani pora dnia, ani tłum nie jest w stanie ich zniechęcić. Ich potrzeba jest tak silna, że nie spoczną, dopóki nie dopną swego, dlatego myslę, że takie czynniki jak to, ze było jasno i że kręcili się ludzie nie było żadnym problemem. Historia pokazuje, ze tacy ludzie porywali kobiety z parkingów przed centrami handlowymi, ze sklepów i innych publicznych miejsc, a nawet z domów, gdzie obok w sypialni ktoś spał...także ten facet, który idzie za nią dość szybkim krokiem bez butów...mam złe przeczucia Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 29.07.10, 17:09 Gość portalu: Karol66 napisał(a): > Czytając historie różnych takich typów, którzy mordują na tle seksualnym, A na jakiej podstawie twierdzisz, że to musiało jak już by być na tle seksualnym mogło, a nie dla na przykładu politycznym, albo jakie porachunki inne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 29.07.10, 17:27 Moglo byc tez morderstwo swiadka, jesli gdzies zobaczyla cos, czego nie powinna. Mogl byc i wypadek - moze gdzies po drodze sa jakies wykopy, budowy, studzienki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: *.4web.pl 29.07.10, 17:37 Szczerze mówiac troche mnei dziwi, ze w obrebie miasta jest taki park, o którym sami przeczesujący mówili, z e bardzo trudno czegoś tam szukac- kolce, jezyny, krzaki na wysokosc człowieka - jak sie o teren nie dba, to potem ma sie w miescie taką pułapkę. Nie wiem, w sumie wolałabym zeby juz albo dziewczyna, albo ciało się znalazło, strasznie neifajnei patzreć na te monitoringi ze swiadomoscią, ze to moze ostatnie chwile czyjegoś zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzz Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.10, 17:06 nie wiem czemu tyle ludzi pisze o głupocie dziewczyny. Ja się nigdy nie skradam się po własnym mieście, w okolicach w których mieszkam i nie podjeżdżam taxi 2 km wracając z imprez, po wyjściu z autobusu czy skmki. Co prawda jestem facetem kilka wiosen starszym do tej dziewczyny, ale na boga nie dajmy się zwariować. Nie jest wcale tak, że jest "tyle gwałtów i morderstw", bo to zwyczajnie nie prawda. Takie tragedie zdarzają się rzadko. I będą się zdarzać cokolwiek będziemy robić, bo zawsze zajdzie się jakiś idiota co zechce zrobić komuś coś złego. Jak nie w tym miejscu i czasie, to w innym. Niezależnie od pory dnia i roku. Co ma być to będzie, gdyby jeszcze więcej osób było o tej porze i miejscu co ona to pewnie ktoś by jej pomógł. Nie rozumiem takiego siania paniki i wyzywania. Prziecież to nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaola Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.ip.jarsat.pl 29.07.10, 17:06 wiadomo, że następne kamery nie zarejestrowały Iwony, a czy tego faceta zarejestrowały?? bo jak nie to jest on potencjalnym sprawcą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.szczecin.mm.pl 29.07.10, 17:09 A gdzie mąż?Mąż powinien być przy żonie Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 29.07.10, 17:20 Gość portalu: młoda napisał(a): > A gdzie mąż? Mąż powinien być przy żonie Może na urlopie, albo miał wychodne, ale No 1. na liście podejrzanych zapewne jak jest ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 29.07.10, 17:24 Moze nie zyje np., a kobieta jest wdowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaw1 Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.rev.pro-internet.pl 29.07.10, 17:45 Zastanawiam się dlaczego koleżanka miała wystawić torbę na balkon, czy zaginiona gdzieś miała wyjechać? Skąd torba? Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 29.07.10, 18:03 Gość portalu: martaw1 napisał(a): > Zastanawiam się dlaczego koleżanka miała wystawić torbę na balkon, czy > zaginiona gdzieś miała wyjechać? Skąd torba? Ale tu jeszcze się o tym i innych sprawach nie wspomina nawet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sherlock Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: 77.236.0.* 29.07.10, 18:19 boshe... jaki znowu wyjazd? przecież miała w tej torbie klucze do mieszkania a koleżanka (jej sąsiadka mieszkająca na parterze sąsiedniego bloku) wróciła wcześniej taksówką. przeczytajcie sobie fakty (np. w wybiórczej) p.s. wybiórcza oszalała: domaga się dymisji komendanta policji! każde zaginięcie powinno być traktowane z identyczną sumiennością przez policję, ale i media nie powinny uprawiać wybiórczej (sic!) polityki informacyjnej. jakoś slowem nie wspomnieli jak dotąd o 200 innych zaginionych na pomorzu od początku lata. rozumiem, że ta ofiar bardzo pasuje cynglom michnika - nadaje się jak nikt inny do ukazania jak media i władza powinni troszczyć się o zwykłego obywatela. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 29.07.10, 18:40 Gość portalu: sherlock napisał(a): > rozumiem, że ta > ofiar bardzo pasuje cynglom michnika - nadaje się jak nikt inny do > ukazania jak media i władza powinni troszczyć się o zwykłego > obywatela. no tak, bo ten zwykły obywatel dobrem najważniejszym, z niego podatki i inne ..., a jak zajdzie potrzeba to i poudawać nie zaszkodzi, że speszy się jemu z daleko idąca pomocą - prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sherlock Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: 77.236.0.* 29.07.10, 19:17 to jest ich idealny elektorat: oglądający telenowele i rozmowy w tłoku. dać im taniec z gwiazdami czy jakąś inną szmirę, dyskoteki, galerie handlową i będą myśleć, że żyjemy w wolnymdemokratycznym kraju w europie. potem przy pomocy sondaży sformatuje się im świadomość polityczną, żeby wiedzieli jakie mają od teraz poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: *.chello.pl 30.07.10, 11:08 Zaginieni w TRÓJMIEŚCIE od początku lata to dwie osoby Patryk i Iwona. Reszta o której mówisz to całe województwo.Zajrzyj na Itakę to się dowiesz.Nie słuchaj policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszne Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.promax.media.pl 29.07.10, 18:21 Zastanawiam sie czy,ciało nie zostało wpakowane do np.jakiegoś pojemnika lub kubła na śmieci.Potem mogło zostać np wywiezione przez słuzby komunalne.(szukać na wysypisku śmieci)A może jest tam jakaś studzienka mało widoczna na pierwszy rzut oka?.Czy psy tropiące były tam ?Dziewczyna nie rozpłyneła się przecież w powietrzu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.chello.pl 29.07.10, 18:25 tez kiedys bylam nastką, 20tką i podczas wypadów rózne sytuacje sie zdarzały,ale tylko kilka razy zdarzylo mi sie wracać samej. Jesli nie mialam na taryfe, czekałam na skm itp. w miejscach gdzie przebywało wiecej ludzi,dobrze oswietlonych itp. nawet pare godz. az do przyjazdu transportu, tam gdzie czułam się bezpiecznie. Juz kilka razy zostałam zaatakowana przez zboczencow, zawsze w miejscach i sytuacjach, w których się tego nie spodziewałam,pierwszy raz zaatakowano mnie jak miałam 8lat, w takiej dzielnicy Gdanska sie wychowywałam niestety.Moje kolezanki mialy podobnie, jedną uratował sąsiad z psem, drugą sąsiadka, w przypadku jednej była próba użycia noża-nieskutecznie. Po prostu nie można czuć się bezpiecznie, trzeba się asekurować. Mam nadzieje,że Iwona znajdzie się mimo wszystka żywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panek PROŚBA !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.182.73.63.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.07.10, 18:42 Do wszystkich "szczekających" na Sopot że tam np. jest zle czy też niebezpiecznie prosze teraz o sprostowanie. Wcześniejszych informacjach ciągle przewijał sie temat że zaginęła w Sopocie a tuuuuuu zonk!!! prawda jest taka że doszła do Gdańsk Jelitkowo czyli tak jak Pan Karnowski należałoby i Panu Adamowiczowi dołożyć do tej nagrody za znalezienie Iwony. Jest to kolejny dowód na to że z ocenami należy poczekać do końca a nie "szczekać" na poczekaniu jęzorem co popadnie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: PROŚBA !!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.10, 19:04 Gość portalu: panek napisał(a): > Do wszystkich "szczekających" na Sopot że tam np. jest zle czy też > niebezpiecznie prosze teraz o sprostowanie. Wcześniejszych > informacjach ciągle przewijał sie temat że zaginęła w Sopocie a > tuuuuuu zonk!!! prawda jest taka że doszła do Gdańsk Jelitkowo > czyli tak jak Pan Karnowski należałoby i Panu Adamowiczowi dołożyć > do tej nagrody za znalezienie Iwony. > Jest to kolejny dowód na to że z ocenami należy poczekać do końca a > nie "szczekać" na poczekaniu jęzorem co popadnie !!!!!! Niech ludzie mówią, my możemy wybiórczo traktowa tylko to co mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
ppinc Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] 29.07.10, 18:54 zgłosił się już? pobierz darmowe programy i gry Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 a mnie się wydaje, że jeśli gościu w ręczniku nie 29.07.10, 19:04 ..byłby sprawcą tego zniknięcia to z pewnością udałby się na policję w celu oczyszczenia się z podejrzeń, nawet nie policji podejrzeń, ale obywateli, bo przecież teraz jest 'słynny' na całą Polskę. Nie ulega wątpliwości, że wie o tym materiale przy takim nagłośnieniu sprawy, nawet jeśli nie przegląda internetu, prasy, nie ogląda tv to zapewne został rozpoznany przez rodzinę, znajomych. I przecież jest to normalne, że człowiek niewinny nie chce, aby w stosunku do jego osoby układano kryminalne scenariusze, gdy znalazł się przypadkiem w takim miejscu. Dla mnie jest to, więc logiczne, że jeśli ta osoba jest niewinna to się ujawni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: a mnie się wydaje, że jeśli gościu w ręczniku IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.10, 00:26 Koleś może w ogóle nie wiedzieć, że jest sławny i pokazywany w tv. Czy to jakiś obowiązek ogladać tv? Moze i słyszał o zaginięciu dziewczyny i widzial jej portrety, ale nie ma pojęcia o tym, że wtedy za nia szedł. Nie można uważać, że on jest w to zamieszany, policja też mowi, ze chce go przesluchac jakos świadka, a nie poszukuje jako podejrzanego. Rownie dobrze mogl jej coś zrobic gosc, który pcha ten wozek, a jakos o nim sie nie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mulat Re: a mnie się wydaje, że jeśli gościu w ręczniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:10 kiepsko z Twoją logiką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.chello.pl 29.07.10, 19:06 Ten facet, który za nią idzie na lewym ramieniu ma zawieszoną smyczkę, czy pasek lub coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 a mnie się wydaje, że jeśli gościu w ręczniku nie 29.07.10, 19:07 ..byłby sprawcą tego zniknięcia to z pewnością udałby się na policję w celu oczyszczenia się z podejrzeń, nawet nie policji podejrzeń, ale obywateli, bo przecież teraz jest 'słynny' na całą Polskę. Nie ulega wątpliwości, że wie o tym materiale przy takim nagłośnieniu sprawy, nawet jeśli nie przegląda internetu, prasy, nie ogląda tv to zapewne został rozpoznany przez rodzinę, znajomych. I przecież jest to normalne, że człowiek niewinny nie chce, aby w stosunku do jego osoby układano kryminalne scenariusze, gdy znalazł się przypadkiem w takim miejscu. Dla mnie jest to, więc logiczne, że jeśli ta osoba jest niewinna to się ujawni. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: a mnie się wydaje, że jeśli gościu w ręczniku 30.07.10, 09:09 Na jego miejscu też bym nie poszedł. Nie sądze, żeby był sławny bo nic nie widać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Też tak uważam IP: *.rzeszow.mm.pl 15.02.11, 12:17 a ten gostek mocno podejrzanie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Rutkowski???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 19:14 w polsatowskich wydarzeniach przed chwila pojawila sie informacja, ze to pan rutkowski znalazl dziewczyne na tym filmie z monitoringu, a w artykule jest podane iz to zasluga policji. wie ktos jaka jest prawdziwa wersja? Odpowiedz Link Zgłoś
marna_klucha facet w reczniku-wazne!!! 29.07.10, 19:32 Poogladalam oba filmiki, dluzszy i krotszy. Prosze, sprawdzcie czy o godzinie 04:14:58 pan idacy za dziewczyna nie pojawia sie raz jeszcze. Tym razem bez koszuli w kratke, w cielistej koszulce(dlatego niektorym wydawalo sie, ze jest goly) i bez recznika. Wydaje mi sie, ze jest w towarzystwie dwoch pan, jedna ma niebieska koszulke.Wszyscy sa mnie wiecej po lewej stronie, kolo parasoli, przechodza obo rozmawiajacej parki przy aucie. Twarz najdokladniej jest widoczna o godz.04:15:05.Pod koniec filmu dochodzi do nich jeszcze doch panow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: facet w reczniku-wazne!!! IP: *.magma-net.pl 29.07.10, 19:49 kiepska jakosc -generalnie mógłby to byc on ale na 1 rzut wydaje sie starszy niz chlopak z 4.15 ale..no nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sherlock Re: facet w reczniku-wazne!!! IP: 77.236.0.* 29.07.10, 20:02 pogratulować spostrzegawczości. jednak przy tej rozdzielczości obrazu z ujęcia na jantarowej nie spsób przesądzić. Ale policja przy pomocy właściwego sprzętu powinna to rozstrzygnąć. jedyne wątpliwości i różnice w tej chwili to: 1/ facet w kraciastej koszuli wydaje sie być starszy, 2/ jeśli to on to gdzie się podział ręcznik, koszula, smycz, 3/ buty w ciemnym kolorze z baiałymi podeszwami, 4/ ten z 2 kobietami i dwoma facetami nie idzie chwiejnym krokiem. Gdyby to był jednak on to znaczyłoby, że nie ma nic wspólnego z zaginięciem, bo 1.1/2 minuty po ujęciu przy wejściu 63 był w tym pubie i odszedł w stronę piastowskiej w towarzystwie 4 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rutkowski???? IP: *.magma-net.pl 29.07.10, 19:32 bo nagrań jest sztuk 2 jedna Rutek druga Policja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Jednak chyba nie skręciła w lewo na plażę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 20:01 Początkowo tak mi się wydawało teraz jednak myślę, że zrobiła ruch w lewą stronę, aby przepuścić faceta w białej koszuli, który pchał wózek i poszła najprawdopodobnie prosto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 20:21 Mysle, ze ten facet jednak sledzil Iwone - szedł w rownej linii za nia, czyli tak, zeby nie widziała go katem oka,Iwona szła "niestandardowo" szybko (na wczesniejszym monitoringu tez) - on tez szedł w tym tempie, w odległosci, gdzie nie słyszała jego krokow. jak dla mnie to najpierw idzie pewnie, dopiero potem sie zatacza i patrzy w bok - byc moze iwona obejrzała się za siebie, a on nie chcial wzbudzic jej podejrzen.Bardzo przykra ta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: facet IP: *.swietojanska.net 30.07.10, 13:17 Witam, Mam podobne odczucia. Poza tym, w połowie zapisu, na którym widzimy dziewczynę, ona jakby przyspiesza krok, nie wspominając o dziwnym ( rozglądanie się / sprawdzanie otoczenia ) zachowaniu idącego za nią mężczyzny, co odrazu rzuca się w oczy... Na miejscu policji za wszelką cenę starałabym się dotrzeć do tego osobnika. Tak... Bardzo to przykra sprawa, a tym bardziej, że ja sama mam córkę w tym wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.chello.pl 29.07.10, 20:26 Nie rozumiem czemu policja i Rutkowski uparcie szukają ciała dziewczyny skoro jest jeszcze szansa, że ona żyje. A może faktycznie została porwana przez tego faceta z ręcznikiem? W wywiadzie z jej matką piszą, że jasnowidz coś takiego właśnie powiedział. Na jednym z tutejszych forów ezoterycznych też coś takiego pisali. Kurcze, niech się wreszcie ruszą i zaczną szukać człowieka a nie tylko ciała! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 29.07.10, 20:45 Jesli rozwiazanie tej sprawy ma zostac powierzone Rutkowskiemu i jasnowidzom, to kiepsko widze jej final. Nie, zeby policja byla jakos szczegolnie na wyskim poziomie, ale jednak mam do niej o wiele wiecej zaufania, niz do showmena-detektywa i oszustow-czarodziejow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: *.chello.pl 29.07.10, 21:53 A co jeśli ci "oszuści" mają rację? A co jeśli porwano ją do burdelu? A co jeśli na razie jeszcze jej do niego nie sprzedano i wciąż jest jakaś szansa na jej odnalezienie? Tu nie ma co czekać na finał, tu trzeba działać i to szybko, a do tego zadaje się, że lepszy jest Rutkowski niż policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margerita To nie jest recznik tylko biala marynarka! IP: *.tktelekom.pl 29.07.10, 20:55 dla mnie to co facet ma na ramieniu to nie jest recznik tylko biala marynarka zlozona na pol (ma takie zaokraglone rogi). Do tego facet ma pasek rozpiety od spodni i mu dynda z lewej strony (jego lewej). Ogolnie wyglada jakby wracal z ostrej balangi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.10, 21:02 wydaje mi się z wiedziała o tym że jakiś gość za nia idzie bo sama idzie zdecydowanym szybkim krokiem "bała się" Dlamnie facet z recznikiem jest glownym podejzanym - policja musi go odzukac to on widział ja cały czas przed soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: *.limes.com.pl 29.07.10, 21:12 Sledze i czytam wszystkie info i Wasze posty. Wydawac by sie moglo ze gosciu jest turysta bo kto tutejszy idzie sie wykapac w morzu tak wczesnie (sadzac po reczniku i braku butow). Moze wynajmuje gdzies dom i tam jest Iwona - to by sie zgadzalo z tym co mowi jasnowidz (jest w domu blisko miejsca zamieszkania). Byle szybko ja znalezli zanim sie mu znudzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.chello.pl 29.07.10, 21:15 biedna , iwona gdyby iwona nie pokucila sie z znajomymi moze by sie to nie stalo wspulczuje rodzicom jej . pewnie sie odnajdzie mmiej my taka nadzieje napewno zyje .. przekonamy sie niech policja sprawdzi tego faceta dziwny mozliwe ze to on nie wiadomo nie chcialabym byc na miejsu jej matki .. biedna .. mam nadzieje ze zyje bardzo to smutne nie chcialabym byc na miejscu jej wspulczuje . niech znajda .. tego faceta to pewnie on . zobaczymy jeszcze tak czegos nie slyszalam wspolczuje rodzicom i rodzinie bardzo ladna byla ale o 4 rano samemu sie nie wraca po alejkach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: *.limes.com.pl 29.07.10, 21:21 Czemu nie dadza zblizenia tego goscia ?? W/g mnie jesli jest niewinny dawno by sie zglosil na policje. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 29.07.10, 21:24 Moze byc winny czegokolwiek innego (wystarczy, ze alimentow nie placi) i nie palic sie do kontaktu z policja ... Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 30.07.10, 09:12 Wystarczy, że jest niewinny i nie chce mieć gęby i nerek obitych przez MO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.hsd1.ma.comcast.net 29.07.10, 22:34 Mysle,ze ewentualny morderca jej nie zakopal ,bo niby czym? Nikt na spacer nie chodzi z lopata. Najlepszym miejscem na pozbycie sie zwlok jest morze,ktore o ile sie nie myle bylo calkiem niedaleko. Teraz trzeba miec nadzieje,czy morze wyrzuci gdzies jej zwloki inaczej matka nigdy nie dowie sie co stalo sie z jej corka, tak jak bylo to w przypadku tej nastolatki z usa,ktora zaginela na arubie. Odpowiedz Link Zgłoś
andru500 Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] 29.07.10, 22:38 100%ktos kto byc moze wynajmowal pokoj w pensjonacie na tej trasie jak ona szla,widzial padalec jeden wziol recznik dla niepoznaki(ze niby idzie sie kompac)i zamierzal uprowadzic.Ogladam i sledze filmiki i szukam kazdego sladu,chcialbym pomoc jakos,zal mi sciska serce,sam mam corke 4 lata i niewiem jak bym sobie poradzil gdyby cos takiego sie zdazylo kiedys corce,na dluzszym filmiku widac ze ludzie wciaz chodza na plaze i wychodza,ona patrzyla w lewo na wejscie63 ale szla prosto dosc szybko musiala wiedziec ze ten facet za nia idzie od jakiegos czasu.Sprawdzal bym pensjonaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamtoznowu Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: 62.228.68.* 29.07.10, 23:00 Nie wytrzymałem. Ludzie większość z Was skończyła przynajmniej podstawówkę. Forma wypowiedzi też jest ważna, nie tylko treśc. Zwłaszcza gdy nędza tej pierwszej uniewożliwia odczytanie sensu wpisu. Czytajcie siebie przed wciśnięciem entera... To tak ogólnie... do jakiegoś procenta komentatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
andru500 Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] 29.07.10, 22:52 niektozy maja wyobraznie,na plaze i z plazy chodza ludzie watpie ze tam cos by sie stalo,ona nie szla na plaze,patrzala w lewo ale szla prosto sprawdzal bym wszystkie domy i piwnice na prostej jak szla w strone domu.Ludzie chyba nie byli by tak obojetni aby bedac na plazy nie zareagowali.Pozdrawiam mame pani Jwony niech trzyma sie dzielnie ona zyje,Polecam Krzysztofa Jackowskiego jasnowidza ktory w Hinach i w Polsce odnajdywal ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja. Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: *.tktelekom.pl 29.07.10, 23:10 nie wierzę by ten facet był w porzadku ,popatrzył w prawo by sprawdzic ze nikt nie patrzy i poszedł za nią ,nie wierzcie samotnym facetom o 4 rano Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film 30.07.10, 09:13 A od której godziny można im wierzyć? I pod jakim warunkiem można spojrzeć w bok? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayuri Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.net.stream.pl 29.07.10, 23:13 zwroćcie uwage na ttego faceta z taczka ktory idzie z bacowki pozniej doloacza do niego drugi facet w zoltej koszulce,moze on widzial jakies szczegoly czy np poszla prosto czy w lewo skrecila?A moze go trzeba porzeslkuchac.i feel sorry..( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeanne Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: 217.153.176.* 30.07.10, 16:28 przecież w chwilę później po przejsciu Iwony pojawia sie tam pare osób, dostawca, chlopaki chyba z plazy, ktoś musiał ją widzieć! to nie była pusta ulica. facet z ręcznikiem niekoniecznie musi byc sprawcą, mógł isc na plaze, nikomu się nie mozna rozglądac? poza tym Iwona idzie szybko, bo chce dojsc do domu, jest zmęczona i zdenerwowana, ale nie ucieka moim zdaniem przed tym facetem. przeciez gdyby sie go bala, bo podeszłaby do dostawcy czy do kogokolwiek innego i poprosiła o pomoc. nie widać tez dokladnie, czy ona skręcila czy poszla prosto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: *.4web.pl 01.08.10, 09:41 Problem polega na tym, ze to jest godzina wschodu słońca - ludzie, którzy sie tam kręcą są zmęczeni, albo zaczyna im się kac( wiekszosc wraca z imprez) albo dopiero wstali i są jeszcze dość drętwi. Wtedy nie tylko nie zwracasz uwagi na jakieś kobiety, ale marzysz, zeby isc spac, albo napić się kawy - nie ma sie co dziwić, z enawet jak ktoś jąwidział, to nie zapamietał. Od tego dnia minęły juz 2 tygodnie - widzieli setki takich dziewczyn, nawet jak ktoś kojarzy, to nei jest pewien czy to był ten dzień czy moze trzy dni pózniej i dziewczya tylko podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosijka Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film] IP: *.net.stream.pl 29.07.10, 23:18 ja z kolei jestem ciekawa czy sprawdzili monitoring z osiedla, ktore jest zaraz obok Bacowki. Wybudowali tam nowe osiedle przy ulicy Jagiellonskiej, jest ono w lesie, wiec gdyby ktos mial ja zaciagnac do lasu, to moze byloby widac na kamerach z monitoringu na tym osiedlu? Może nie jest zaraz obok bacowki to osiedle, za to moze ten koles szedl wlasnie tam? Skoro poszedl prosto(z recznikiem na barkach?) .... moze tam mieszka? a przeciez "jasnowidz" powiedzial mamie Iwony, ze jest przetrzymywana gdzies blisko (jagiellonska to tez przymorze!)Dziwna sprawa, bo ja bym skrecila do Bacowki i tamtedy wracala, bylo tam duzo ludzi, ktorzy z pewnoscia by jej pomogli gdyby cos sie dzialo, poza tym cala droga jest dobrze oswietlona, a jak poszla dalej, to kto mogl jej pomoc? :( Poza tym dziwne, ze piszecie, ze nie ma dojazdu na przymorze z sopotu bo tak sie wlasnie sklada, ze mieszkam na przymorzu a w sopocie pracowalam i jakos udawalo mi sie zawsze dojechac do pracy autobusem ...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Godz. 4.12. Kto szedł za Iwoną? [dłuższy film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 23:48 nie wiem czy mówisz o tym osiedlu na ulicy wypoczynkowej? na zdjęciach z "zumi" jest tam częściowo już wybudowane, nie wiem na ile jest to aktualne, ale tez tak myślałem ze może na placu budowy może być jakiś monitoring. Tez pomiędzy ta budowa a stawem jest jakieś wysypisko chyba i dwa budynki, które mogła by ta kamera obejmować. Obok ulicy plażowej jest chyba plac zabaw. Może tam jest monitoring?! Odpowiedz Link Zgłoś