Gość: Darekk Rocznie w Polsce ginie bez śladu 15 tysięcy IP: *.19.165.99.osk.enformatic.pl 09.08.10, 19:39 Rocznie w Polsce ginie bez śladu 15 tysięcy a tu mamy nakręconą medialnie histerię w sprawie jednej nikomu nieznanej dziewczyny. Znak współczesnych głupich czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Rocznie w Polsce ginie bez śladu 15 tysięcy 09.08.10, 21:11 Gość portalu: Darekk napisał(a): > Rocznie w Polsce ginie bez śladu 15 tysięcy a tu mamy nakręconą > medialnie histerię w sprawie jednej nikomu > nieznanej dziewczyny. Znak współczesnych głupich czasów. Obyś i Ty człowieku nie musiał ze łzami w oczach wołać kiedyś o P O M O C !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję IP: 216.223.64.* 09.08.10, 20:31 Czy mozesz zobaczyc jakie numery w lotka beda ciagnione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję IP: 216.223.64.* 09.08.10, 20:34 ja tam jasno widze po kilku jasnych...piwach. czy moge nazywac sie jasnowidzem? Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re:Jasnowidz słusznie pozywa policję! 09.08.10, 20:41 Całe prawe społeczeństwo powinno złożyć zbiorowy pozew na opieszałe działania policji i tak jak tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GALL Re: Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję IP: 178.56.41.* 09.08.10, 21:52 nie, prymitywem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa kasa kasa jasnowidz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.10, 21:29 czy pan Jackowski może coś istotnego wniosić do jakiejkolwiek sprawy, jeśli po opisie największych sukcesów na jego stronie internetowej można wysnuć wniosek, że specjalizuje się on głównie w odnajdywaniu zwłok. W ilu procentach przypadków udaje mu się to i czy jest to częściej niż by wskzywał rachunek prawdopodobieństwa połączony z lepszą lub gorszą intuicją? i jak zdefiniujemy "wnoszenie czegoś istotnego do sprawy" Ale pokazał swoje prawdziwe oblicze i myślę, że to oblicze szkodzi mu bardziej niż wypowiedź policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GALL Re: jasnowidz IP: 178.56.41.* 09.08.10, 21:58 W pełni się zgadzam- nic dodać, nic ująć- ten "pozew" to jedynie chęć zwrócenia uwagi na swoją działalność. Głównie zwłok, co do których zgrubsza było wiadomo gdzie się znajdują... ale on jak zwykle "sądzę ze cialo znajduje sie gdzies blisko lasu, albo drzew, ale moze byc to tez park-duzo zieleni" na pewno jest woda- duzo wody(o facecie, o ktorym wiadomo, ze sie utopil)...w mojej wizji wszedzie jest woda i cialo ////ale jakby za mgla, tak, jakby bylo w stanie rozkladu, ale nie musi byc- moze byc gleboko po prostu..." i takie pieprzenie w koncu cialo sie odnajduje, bo policja przeszukala juz wszytsko a jackowski wyskakuje i mowi- mowilem ze bedzie w wodzie i blisk lasu Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: jasnowidz 09.08.10, 22:46 Gość portalu: GALL napisał(a): > W pełni się zgadzam- nic dodać, nic ująć- ten "pozew" to jedynie chęć zwrócenia > uwagi na swoją działalność. A ja widzę, że jednak nie!!! Tu o coś poważniejszego chodzi ... ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Burmistrz Rudy Śląskiej? IP: 80.48.151.* 09.08.10, 21:44 Od kiedy to Ruda Śląska ma burmistrza? Zawsze myślałem,że mamy prezydenta. Dobrze,że GW mnie oświeciła. Tylko ile teraz kasy trzeba będzie wydać na wymianę dowodów osobistych? W każdym taki błąd... A Ci "anonimowi biznesmeni" mogliby wychować swoje dzieci i nauczyć je jak się zachowywać na taki imprezach, ile pić i z kim, oraz gdzie i kiedy chodzić i nie chodzić. Wyszłoby taniej. A, i niech wspomną o antykoncepcji! A ta dziewczyna - oby się znalazła i zmądrzała. Przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: Burmistrz Rudy Śląskiej? 09.08.10, 23:24 Gość portalu: fds napisał(a): > > A Ci "anonimowi biznesmeni" mogliby wychować swoje dzieci Tak jak już tu ktoś wcześniej ujął w słowa cytując starożytnych - "Czas jest najlepszym nauczycielem, ale nieczęsto ma dobrych uczniów." - Francois Mauriac - Nie ma sensu umoralniać ludzi, każdy ma zakodowane jak żyć powinien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okij Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.10, 22:39 Krzysztof Jackowski, znany jasnowidzu, podaj n-ry w sobotniego totka a odpalę ci połowę. Albo zjasnowidzuj jak się sprawa pozywania skończy. Przypomniał mi sie przypadek leczącego czary-mary. Co sam do lekarza chodził a innym cierpiacym czyścił kieszenie i robił inne "cuda". Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję 09.08.10, 23:45 Gość portalu: okij napisał(a): > Przypomniał mi sie przypadek leczącego czary-mary. Co sam do lekarza chodził a > innym cierpiacym czyścił kieszenie i robił inne "cuda". Dokładnie, a widziałeś Ty lekarza, by honorowo krew oddawał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję IP: *.tor.primus.ca 10.08.10, 01:16 a czy sprawdzono dookola jej sasiadow?ja bym wziela to pod uwage na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję 10.08.10, 01:23 Gość portalu: autor napisał(a): > a czy sprawdzono dookola jej sasiadow?ja bym wziela to pod uwage na > pierwszym miejscu No i tak wzięto, i kaszan , by może coś się nad ranem wykluje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję IP: *.elblag.vectranet.pl 10.08.10, 01:57 Panie Jackowski z punktu procesowego,po wskazaniu miejsca pobytu zaginionej żywej lub martwej ma duże znaczenie,sam Pan wie,że wówczas występuje Pan w chrakterze świadka.Chyba,że nie chce Pan po udzieleniu pomocy policji czy rodzinie wystąpić w takim charakterze,toteż z punktu procesowego faktycznie nie ma znaczenia Pana udział i wtedy policja musi się posłużyć innymi czynnościami,by stały sie procesowymi..A jeśli Pan tylko pomagał rodzinie i nic z tego nie wyszło, to należą się Panu podziękowanie od strony policji i społeczeństwa za przejawioną dobrą wolę i praca jasnowidza,a w takiej roli z punktu zawodowego Pan występuje, powinna być odnotowana w notatce służbowej na potrzeby prokuratury lub sądu,ale z punktu procesowego nie ma to istotnego znaczenia.Nie ma co się emocjonować.Rzecznik Komendanta Głównego nie jest dochodzeniowcem i ta jego wypowiedź faktycznie była niefortunna względem Pana, jestem pewny ,że jej nie uzgodnił z przełożonym .Każda pomoc w ustaleniu jakiegoś bardzo ważnego zdarzenia ze strony obywatela ma wielkie znaczenie i niech się Pan nie obraża.Mam nadzieję,że nie wystąpi Pan do sądu,zamykając sobie drogę do współpracy z policją,a choćby miała miejsce, to nie będzie już takiego wzajemnego zaufania.Myślę ,że nie przez media lub sądy się dogadywać,lecz usiąść przy stole jak ludzie interesu publicznego i doprecyzować swoje myśli i działania,bo Pani Iwona powinna wrócić do domu żywa.Rodzina na Nią czeka.Panie Jackowski zamiast tracić czas,działaj Pan w odszukaniu tej młodej kobiety.A sława będzie jeszcze większa przed całą Polska i nie tylko,a z punktu zawodowego oto Panu chodzi, przecież Pan z tego żyje.No to do dzieła.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję 10.08.10, 02:06 Praktycznie każdy z czegoś żyć musi, a jak robi to co lubi, i jeszcze dobrze, uczciwie to tylko się cieszyć - nieprawdaż? Dziwnie to powyższe oświadczenie trochę zabrzmiało, albowiem kojarzy się dość dwuznacznie, ja nie wiem jak to odebrać, mimo iż wiadomym mi jest, że to nie do mnie jest bezpośrednio kierowane, aczkolwiek ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka07-70 Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję 11.08.10, 04:10 Taka ładna dziewczyna, młoda, zgrabna, ale jakże nieodpowiedzialna... Jak można samej w nocy iść koło parku i wody? Bezmyślność. Tacy są młodzi. Bez wyobrażni. Aby zabawa się udała. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję 11.08.10, 07:31 Nie policję, tylko rzecznika samego, ale jako obywatel ma do tego pełne prawo i być może rację nawet? Krzysztof Jackowski występuje na drogę sądową przeciwko rzecznikowi Komendy Głównej Policji Odpowiedz Link Zgłoś
werter54 Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję 13.08.10, 04:55 Ten pan jasnowidz zamiast sie oburzac i grozic policji sadami, niech po prostu powie gdzie jest Iwona. I wtedy policja niech odszczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję 13.08.10, 06:15 werter54 napisał: > Ten pan jasnowidz zamiast sie oburzac i grozic policji sadami, niech po prostu > powie gdzie jest Iwona. I wtedy policja niech odszczekuje. (...)zapewne się boi, a głupem nie jest ? Pieniądze to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję IP: *.go.net.pl 15.08.10, 01:58 Do wszystkich krzykaczy: pleść androny każdy potrafi; zapoznać się z całą sprawą to już nie - trzeba wpisać w google "Jackowski" i wejść na jego stronę, mnóstwo pracy i cennego czasu! Więc podaje niekumatym link: www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję 15.08.10, 02:30 Mnie jak dziadek pytał o wyniki w szkole, też pokazywałem mu dyplomy z zawodów strzeleckich, za oszczędzanie i za ilość i wypożyczonych książek z biblioteki, których nigdy nie miałem zamiaru czytać w przekonaniu że się urodziłem mądry, ale była zawsze kasa za dobre osiągnięcia, a dziadek był lekko przyślepawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Przed skomentowaniem sprawdź link IP: *.go.net.pl 15.08.10, 02:00 www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Przed skomentowaniem sprawdź link 15.08.10, 02:19 Gość portalu: Bolo napisał(a): > www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumenty Może kupił to od policjantów, znasz życie, wiesz jak to czasem jest? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: Przed skomentowaniem sprawdź link 15.08.10, 02:36 Gość portalu: Bolo napisał(a): > www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumenty Bolo jedna jaskółka wiosny nie czyni, niech pan Jackowski choć z jedną z niedokończonych spraw wyjaśni, a myślę, że wizje miał trafną, tak o tym ... dokładnie mówię :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Kizinkiewicz Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję IP: *.opera-mini.net 16.08.10, 01:13 Panie Sokołowski, proszę się panem jasnowidzem nie przejmować:-) Jestem pewna, że to Pan wygra proces i za to trzymam kciuki:-) Mariusz Sokołowski górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Sprawa Iwony: Jasnowidz pozywa policję IP: 212.244.164.* 16.08.10, 23:43 Gość portalu: Aga Kizinkiewicz napisał(a): > Panie Sokołowski, proszę się panem jasnowidzem nie przejmować:-) > Jestem pewna, że to Pan wygra proces i za to trzymam kciuki:-) > Mariusz Sokołowski górą! A tego to nie jest jeszcze wiadomo, to nie totalizator sportowy, a państwo prawa, należy pamiętać !!! Choć była już prawie druga Japonia i druga Irlandia, to jednak nam do Sycylii obyczajowo bliżej - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedy Niech jasnowidz z Człuchowa pozwie też IP: *.chello.pl 16.08.10, 23:17 właścicieli tego portalu według opublikowanych opinii jasnowidza też kwalifikują się do pozwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Niech jasnowidz z Człuchowa pozwie też IP: 212.244.164.* 16.08.10, 23:34 jakie to ma znaczenie zapłata przed czy po ale sobie p. "Maryja" reklamę robi, to wszystko tylko herezje zapewne ? Odpowiedz Link Zgłoś