Dodaj do ulubionych

SOPOT!!!!!!

13.08.01, 15:45
NIECH KTOŚĆ NAPISZE JAK WYGLONGA ZYCIE W SOPOCIE,PO POWODZI-JAK ZWYCZJNIE JAKIE
JEST BEZROBOCIE,JAK SIĘ MIASTO ZMIENIŁO PODACZAS-PROGOWEJ NAGONKI PODASZ
STULECIA SOPOTU?????
Obserwuj wątek
    • cmd26 Re: SOPOT!!!!!! 13.08.01, 21:45
      jankorusj-23 napisał(a):

> NIECH KTOŚĆ NAPISZE JAK WYGLONGA ZYCIE W SOPOCIE,PO POWODZI-JAK ZWYCZJNIE JAKIE
      >
      > JEST BEZROBOCIE,JAK SIĘ MIASTO ZMIENIŁO PODACZAS-PROGOWEJ NAGONKI PODASZ
      > STULECIA SOPOTU?????

Jestem mieszkancem Sopotu wiec sie wypowiem:
      po pierwsze to w Sopocie nie bylo powodzi :))
      bezrobocie jest niskie (dokladnie procentow nie znam)
      Ogolnie w Sopocie zycie wyglada bardzo fajnie (moim zdaniem zdecydowanie lepiej niz w Gdansku i
      Gdyni) - wiem co mowie, mlodosc spedzilem w Gdansu wiec mam porowanie.
      We wszystkich urzedach mozna ZDECYDOWANIE szybciej cos zalatwic. Wszedzie jest blisko,
      komunikacja jest bardzo sprawna, korkow za duzo nie ma, zycie nocne w Trojmiescie to praktycznie tylko
      Sopot :)) . No ale za to wszystko trzeba placic - ceny mieszkan w Sopocie sa wyzsze niz w Gdansku lub
      Gdyni
      To by bylo na tyle w skrocie
      Pozdrawiam
      • Gość: beast Re: SOPOT!!!!!! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 13.08.01, 23:32
        Ty wstrętna sopocka szowinistyczna świnio!:)))))))

PS
        Ja chcę do Sopotu!!!:)
        • cmd26 Re: SOPOT!!!!!! 13.08.01, 23:51
          Gość portalu: beast napisał(a):

> Ty wstrętna sopocka szowinistyczna świnio!:)))))))

hehehe

> PS
          > Ja chcę do Sopotu!!!:)

ja tez kiedys chcialem, i w koncu sie przeprowadzilem. Co Cie trzyma w Gdansku?
          • Gość: beast Re: SOPOT!!!!!! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 13.08.01, 23:57
            Wszystko.A poza tym jak mówisz ceny mieszkań w Sopocie są nieco wyższe:)
      • Gość: mcroti Re: SOPOT!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.08.01, 00:51
        cmd26 napisał(a):
        >
        > Jestem mieszkancem Sopotu wiec sie wypowiem:
        > po pierwsze to w Sopocie nie bylo powodzi :))
        > bezrobocie jest niskie (dokladnie procentow nie znam)
        > Ogolnie w Sopocie zycie wyglada bardzo fajnie (moim zdaniem zdecydowanie lepiej
        > niz w Gdansku i
        > Gdyni) - wiem co mowie, mlodosc spedzilem w Gdansu wiec mam porowanie.
        > We wszystkich urzedach mozna ZDECYDOWANIE szybciej cos zalatwic. Wszedzie jest
        > blisko,
        > komunikacja jest bardzo sprawna, korkow za duzo nie ma, zycie nocne w Trojmiesc
        > ie to praktycznie tylko
        > Sopot :)) . No ale za to wszystko trzeba placic - ceny mieszkan w Sopocie sa wy
        > zsze niz w Gdansku lub
        > Gdyni
        > To by bylo na tyle w skrocie
        > Pozdrawiam

Zapomniałes dodać że otwarto w ten weekend nowa spelunkę tuz koło teatru Atelier
        Wjazd bagatela 50 PLN:))
        • Gość: Tomek Re: SOPOT!!!!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 01:00
          taka cena to tyle co w Ground Zero w wawie gdzie i tak jest za drogo.
          • Gość: mcroti Re: SOPOT!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.08.01, 01:04
            Ale do q. nędzy Sopot to nie stolyca
            • Gość: Tomek Re: SOPOT!!!!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 01:15
              no przeciesz mowie ze 50 to drogo nawet na stolice nie mowiac o juz o sopocie.
              ah a jak to sie nazywa zebym kiedys nie dal sie nabrac na placenie 50tki
              • Gość: koprofag Re: SOPOT!!!!!! IP: 157.25.158.* 14.08.01, 08:18
                50 za wjazd? to co to za przybytek? Nawet w sfinksie buli sie o polowe mniej
                • Gość: mcroti Re: SOPOT!!!!!! IP: *.ibngr.edu.pl 14.08.01, 09:51
                  To taki trzypoziomowy przybytek koło teatru Atelier. Opowiadał mi kumpel który załapał się na otwarcie
    • Gość: Tigerek Re: SOPOT IP: *.gdynia.mtl.pl 14.08.01, 11:29
      A tak swoją droga, może zauważyliście Chatę Góralską w górnym Sopoćku koło
      stawu co ją otworzyli w ub. sobote 11 sierpnia. Byłem wcześniej w czwartek
      zobaczyć co się tam dzieje i widziałem twarzyczki gości związanych pewnie z tym
      interesem na jakimś nieoficjalnym żarciu.
      Same kwadratowe karki z charaketrystycznym chodem jakby mieli wżody pod pachami
      i w kroku :)))
      Tak sobie więc pomyślałem czy to nie aby przykrywak dla niezbyt jasnych
      interesów.
      Ale kotleciki jagnięce w sosie ziołowym dają przednie.
      Nie jem od jakiegoś czasu mięsa ale się skusiłem na to jagniątko, polecam.
      • Gość: roza Re: SOPOT IP: *.ml.g.bonet.se 14.08.01, 17:31
        Z drugiej strony knajpy to nie zycie. Sopot, jak wszystko co dobre, przyciaga wszelkiego rodzaju ludzi. W
        podswiadku jest S bardzo popularny, bycmoze ze wzgledu na duza baze turystyczna, ktora z koleji zostala
        zbudowana dzieki mikroklimatowi, zaletom geograficznym... itp.

Mozna tylko miec nadzieje ze ludzie nie robia w ten sam talerz z ktorego jedza. Ostatnimi laty turystyka
        zagraniczna niestety umiera, jako ze bandytctwo sie szerzy. Trojmiasto ma w tej chwili zla opinie miejsca gdzie
        kwota napadow na glowe obywatela przewyzsza nawet statystyke Nowego Yorku. Coz ze S jest malym, milym i
        latwodostepnym miastem? Dlaczego jest w Polsce tylu bandytow?
        • Gość: beast Re: SOPOT IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 14.08.01, 23:39
          Ostatnio jest równiez duzo komarów,oba gatunki maja widocznie sprzyjajace
          warunki:)
      • Gość: Fox Re: SOPOT IP: *.ppp.eranet.pl 17.08.01, 10:48
        tak byłem tam z przyjacielem. Nawiasem mówiąc, niezła kasę musieli zapłacić
        miastu za ten teren, nie ważne czy dzierżawa czy na własność.
        Sama sala jadłodajniowa chyba deczko bez klimatu, ciekawe co zrobią z chętnymi
        w zimie gdy przestaną funkcjonować ławy na podwórku :)
        Szkoda tylko że w menu samo mięsko, panienka się tłumaczyła że dopiero
        zaczynają i to tak tylko właśnie na początek. No ale czego innego się można
        spodziewać po góralskim jadle ( cokolwiek miałoby to znaczyć ).
        Na kotleciki jagnięce tez się skusiłem ( dobrze że moja brać wegetariańska tego
        nie widziała - tacy są z ideologią :))), pychota.
        • Gość: mikmik Re: SOPOT IP: *.telenergo.pl 20.08.01, 14:58
          ja też byłem "Góralskiej Chacie" w ostatnią sobotę po recitalu Hanny Banaszak w
          Teatrze Atelier. Może być, zobaczymy czy poszerzą menu.
          • Gość: Aska Re: SOPOT IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 17:44
            W goralskiej chacie tez bylam i jak nie ma panow bez karkow to jest ok a co to
            za dyskoteka o ktorej wczesniej pisaliscie?
            • Gość: ula Re: SOPOT IP: *.3miasto.net 21.08.01, 13:02
              To jest nowa dyskoteka Viva - tuż za Grandem -podobno b.fajna, 2 sale, bez małolactwa, i
              wjazd 20,00 zł ( a nie 50,00 - to było tylko na otwarcie z bankietem).
              pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka