Dodaj do ulubionych

Oszukani przez ORANGE

IP: *.dag.pl 29.12.10, 12:02
Szukam osób z trójmiasta i okolic, ktore zostały wprowadzone w błąd przez konsultanta orange w sprawie zmiany oferty. Moja babcia 5 listopada odebrala telefon od konsultantki, która zaproponowała jej że za dodatkową opłatę w wysokosci 4 zlotych miesiecznie bedzie miala 1200 minut do wykorzystania do jednego numeru. Babcia wyrazila zgode oraz podala ten numer. Niestety po jakimś czasie otrzymala smsa informującego o tym że orange wystawiło jej rachunek w wysokosci 215 złotych. Okazało się że z oferty mix jej numer został przeniesiony do oferty delfin choć na to akurat się nie zgadzała.
Jeżeli ktoś znalazł się w podobnej sytuacji to proszę o kontakt
marzenas2007@o2.pl w temacie prosze wpisac orange.
Marzena
Obserwuj wątek
    • Gość: Patryk Re: Oszukani przez ORANGE IP: *.xdsl.centertel.pl 11.04.11, 21:04
      OSZUKANY PRZEZ ORANGE!!!!!!!!!!!!!! W grudniu zadzwoniła do mnie
      konsultantka orange zaproponowala dobre warunki abym podpisał aneks umowa
      na rok 78zł brutto abonament bez telefonu zadnych zobowiazan 30% rabatu
      dodatkowo 2 darmowe numery + pakiet 100sms-ów powiedzałem jesli takie
      warunki dla stałego klienta to poprosze taki sam abonament na drugi numer.
      Kurier przyniósł umowe poczym osoba trzecia podpisała ja nie czytajac.
      Przyszedł pierwszy rachunek i sie załamałem zadnych rabatów, pakietów
      sms-ów dodatkowo za rachunek szczegółowy jak przez 8lat był bezpłatny
      tak teraz 6zł + vat tak samo sprawdzanie stanu konta płatne pomimo wielu
      minut w pakiecie. zostałem beszczelnie oszukany jak poprosiłem nagranie
      rozmowy (która nagrywaja) to odmówili oszusci powiedzałem ze zrywam
      umowe(nie brałem tel.wiec moge konsultantka potwierdzała bez zobowiazan)
      wiec oznajmili ze za zerwanie za jeden nr ok.450zł a za drugi ok.650zł
      przestrzegam wszystkich aby czytali umowy i nie słuchali konsultantów bo
      kłamia i oszukuja. ORANGE TO OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • aktyntasza Re: Oszukani przez ORANGE 14.03.14, 16:43
        Na dzień przed podpisaniem nowego aneksu umowy okazało się że moja umowa jest już podpisana?
        Trzy miesiące temu dzwonił ktoś do mnie z biura obsługi Orange, ale ja nie chciałem zmieniać umowy nie zapoznając się z ofertą i ustaliłem, że można przysłać umowę, ale jak jej nie podpiszę to pozostaję przy dotychczasowym aneksie umowy. Umowę którą mi przysłano w wyniku rozmowy telefonicznej nie podpisałem ponadto ze strony Firmy Orange Polska SA umowa miała inny podpis niż nazwisko pełnomocnika więc jeśli umowę podpisuje inna osoba niż jest napisane na pierwszej stronie tejże umowy, to taka umowa dla mnie już była nieważna. Napisałem reklamację i w wyniku późniejszej rozmowy telefonicznej przysłano mi podpisaną umowę. Sprawdziłem podpis i okazało się że przesyłkę odebrała 10 letnia córka a kurier z Siódemki kazał jej podpisać się na umowie nazwiskiem i moim imieniem i pokazał jak pisać.
        Według Pani z biura reklamacji Orange umowa jest ważna nawet wtedy kiedy podpisana została przez nieletnie dziecko które mogło nie wiedzieć jeszcze co to jest umowa, bo Orange nie sprawdza kto podpisuje umowę. Orange uważa że podpisać może każdy kto otworzy drzwi mieszkania i nie uznaje odwołań.
        • siodemkasa Re: Oszukani przez ORANGE 17.03.14, 15:17
          Szanowny Panie, zależy nam na dobrych relacjach z Klientami. Sytuacja, którą Pan opisuje jest złożona i wymaga szczegółowego wyjaśnienia. Bardzo prosimy o wysłanie e-maila na adres bok@siodemka.com wraz z opisem zajścia, numerem przesyłki i danymi kontaktowymi do Pana. Po otrzymaniu informacji zajmiemy się niezwłocznym wyjaśnieniem sprawy.
          Z poważaniem,
          Siódemka
    • jantoni.jajcorz Ostrzeżenia przyjęte 14.03.14, 20:18
      ORANGE skreślone z tematów "do rozważenia" :O

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka