Gość: Derek IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 15:47 Czyli wszystko w "porządku" panie Pysz....??????. ...2-3 lata i walka o utrzymanie się w Dywizji... Pogratulować takiego podejścia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polo Re: "Gazeta" rozmowa z trenerem hokejowej repreze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 18:38 Wywalić trenera, który "liczył na drugie miejsce"!!!! Co to za podejście jest, looser?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUM Re: "Gazeta" rozmowa z trenerem hokejowej repreze IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 20.04.04, 06:50 ŚWIAT POSZEDŁ DO PRZODU W CIĄGU TYCH 30 LAT.... A MY DO TYŁU... ciekawe ile osób gra w hokeja w Polsce...?? mam wrażenie że za dużego wyboru w nie ma.. a ilu jest trenerów..? ....tu chyba jest podobnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noł Koment Re: "Gazeta" rozmowa z trenerem hokejowej repreze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 00:34 Ale komentarz jednak będzie. Nie jestem jakimś mega znawcą hokeja ale prawda jest taka (jak to inni zauważyli), że w Polsce ten sport jest traktowany po macoszemu. Polsat miał wykupione pozwolenie na puszczanie meczy NHL i co zrezygnował bo oglądalność była wysoka.Nie kapuję tego! Jak tak do tego się podchodzi to za kilkanaście lat będziemy grali z Nową Zelandią albo Meksykiem. Jeśli chodzi o Białoruś to z tego co kojarzę to Łukaszenko jest wielkim fanem hokeja i sam w niego gra.U nas tak db nie ma.W Gdańsku nikt ważny się nie pojawił na trybunach. Bo to nie skoki narciarskie ani nie piłka nożna. I takie moje własne "No comment" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dim85 Trener Pysz mówi prawde IP: *.compromis.pl 20.04.04, 12:45 Prawda jest tak że hokej w Polsce leży zero sponsorów zero zaplecza zero szkolenia!!! Wszyscy oczekują że będziemy grali na poziomie Niemiec Kazachstanu Białorusi. A tak naprawde to powinniśmy się cieszyć jak powalczymy z Wielką Brytanią Węgrami!! Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: "Gazeta" rozmowa z trenerem hokejowej repreze 20.04.04, 18:35 Ciekawe... przed turniejem numerem jeden miał być Jaworski, teraz "Wacha".... Zastanawiam się tylko od kiedy bramkarz nr. 1 zaczyna mecz z ławki, i wchodzi po ewidentnych błędach swojego zmiennika. Skoro Jaworski był kontuzjowany w pierwszym sparingu ze Słowacją, to może nie powinien grać? Chciałem też nieśmiało zauważyć, że trener jest też od tego, żeby mobilizować zawodników, a tego żaden z braci P. nie potrafi. No i jeszcze Smeja w kadrze. Luuuudzie, jak gostek przypadkiem dostanie krążek to kibice wstrzymują oddech i zastanawiają się co teraz zrobi "...zawodnik poziomem zbliżony do graczy NBA..." (cytat z Mariana P.)- poda przeciwnikowi? zgubi krążek? poda do napastnika wyjeżdżającego na czystą pozycję dwa metry poza jego zasięgiem? Mistrzostwa obnażyły braki kadry - brak umiejętności gry ciałem - tylko Borzęcki, Bagiński i Garbocz coś pokazali w tym elemencie, pozostali z rzadka i zwykle nieskutecznie, fatalna skuteczność - końcówka meczu z Estonią, albo prawie wszystkie przewagi, obrońcy grający jak pijane dzieci... Zmiana trenera jest niezbędna - jeśli facet ma mentalność loosera to i nic dziwnego, że zawodnicy grają bez jaj i wiary we własne siły - kto widział mecz z Włochami wie o co chodzi. Nie twierdzę, że po odejściu braci Pyszów od razu zakasujemy Knadę, USA Czechów i Słowaków za jednym zamachem, ale może potrzeba świeżego spojrzenia, a nie te same pomysły - atak 3S, a właściwie 2S bo Sarnik straszliwie cieniował Jaworski na bramce, genialny Patryczek Pysz szlifujący lód w II lidze niemieckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hok Re: "Gazeta" rozmowa z trenerem hokejowej repreze IP: *.acn.pl 22.04.04, 14:57 Zmiana trenera reprezentacji nic nie da. Wysokiego poziomu gry uczą trenerzy w klubach. Należy sciagać ich z Czech, Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booo Żenada... IP: *.hnet.pl / *.waw.cdp.pl 23.04.04, 23:17 Porównanie do Tajnera czy Engela byo najlepsze:D A Smeja robi postępy..? Ciekawe w jakiej dziedzinie, bo na lodzie raczej nie błyszczy...Idź Ty pysz na emeryturę, bez zawodników zza granicy gubisz się, z krajowego skłądu nie potrafisz niczego ulepić... Mimo to pozdrawiam, mam nadzieję, że hokej w Polsce jeszcze spotkają lepsze czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: "Gazeta" rozmowa z trenerem hokejowej repreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:24 pan Pysz jest najlepszy w tlumaczeniu sie swoich bledow. jak zdjal wawrzkiewicza i wstawil nierozgrzanego jaworskiego w meczu z estonia to tlumaczyl sie ze nigdy jeszcze nie widzial tak wpuszczonych bramek jakie wpuscil wacha. smieszne ale niestety prawdziwe,a takich sytuacji jest kilkanascie tylko szkoda o tym pisac. troche kultury i samokrytyki dla pana Pysza. wszyscy winni tylko nie on, to jego motto Odpowiedz Link Zgłoś