Dodaj do ulubionych

Pikulski Dariusz - treser

18.01.11, 13:05
Poszukuje klientow tego pana, poprosze o kontakt mailowy.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: marmoladka Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.megasat.pl 21.01.11, 23:50
      witam wydje się iż znam tego Pana .....z jakiego powodu Pani go poszukuje?prosze o odp pozdrawiam
      kasia
      • dominika.dominik Re: Pikulski Dariusz - treser 24.03.15, 23:14
        Ja też znam tego Pana ,szkoliłam u niego psa.....i udało się psiorek jest wyszkolony na medal
        • dominika.dominik Re: Pikulski Dariusz - treser 24.03.15, 23:16
          Jeżeli potrzebujesz namiar, pisz na mojego maila
          Dominika
          • dominika.dominik Re: Pikulski Dariusz - treser 24.03.15, 23:17
            aha,mój mail to dominika.dominik@gazeta.pl
        • largo69 Re: Pikulski Dariusz - treser 28.03.15, 20:54
          jakiego psa szkoliłaś/szkoliłeś dominik.dominika u Darka?????
          posłuszeństwo czy obronę też??
        • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:28
          no cóż, czekamy dalej.
        • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:12
          mój też jest wyszkolony na ten jak to mówisz..? medal,hi,hi
      • rogolski1 Re: Pikulski Dariusz - treser 25.03.15, 23:20
        też znam tego tresera ,szkoliłem psa u niego,on szkoli głównie indywidualnie,nie wiem czy prowadzi szkolenia grupowe.
        pytałaś o opinie???
        Ja jestem zadowolony
        • dominika.dominik Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 16:47
          powiedz mi jak można być niezadowolonym ;)
          • rogolski1 Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 16:50
            no zgadzam się facet jest inny niż wszyscy ale pozytywnie
        • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:16
          prowadzi zajęcia w grupię ale po opanowaniu przez psa konkretnego materiału,a zaczyna zawsze od zajęć indywidualnych bynajmniej tak było ze mną i póżniej z resztą z którą spotkałem się w grupie,kazdy zaczynał od indywidualnych spotkań,chociaż wiem że są taqcy że do końca szkolenia mają indywidualny tok szkoleń
          pozdrawiam
      • largo69 Re: Pikulski Dariusz - treser 28.03.15, 20:51
        Też mogę dać namiar na tego tresera którego Pani żonka9 Poszukuje,choć wydaje mi się Emi(bo to ty prawda??,jak przeglądałem inne ,fora to zalogowałaś się pod dwoma nikami), że masz namiary na Darka telefonicznie i gg.
        Pozdrawiam Ciebie i twojego męża no chyba już byłego ale jak go spotkasz gdy przyjdzie do waszego dziecka ,to powiedz że pozdrawiam go i sorki za to że nie pojechałem na te ryby na kutrze,ale zaspałem,;)
      • dominika.dominik Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 16:44
        widzę, że ci co pisali takie nieciekawe żeczy o treserze,nie chcą jakoś sie określić do kontrargumentów zadowolonych ludzi,co nie ustawili sobie powiadomienia o nowych postach,a może pozakładali konta na potrzebe chwili,DOKOPANIA KOLESIOWI bo teraz by musiał udowadniać że nie jest osłem,żenada
      • rogolski1 Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 16:52
        kto jedzie jutro na wypad w góry z psami??
        • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:18
          jak tam w górach??
          pojechał bym kiedyś ze swoim psem ale mam obawy,dlatego czekam na twoje wrażenia
      • rogolski1 Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 16:55
        odezwę się jak wrócę....jeżeli wrócę bo alpy to nie przelewki :):)
        • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:19
          wrócił Pan???
      • betka117 Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:01
        no i ja też widze że nic sie tutaj nie zmieniło,a szkoda bo myslałem że ci od oczeniarnia ludzi zajmą stanowisko,chyba już jestem przekonany że ktoś urządził sobie zwykłą nagonkę może żona ,a może żona i kochanka a może najzwyklej konkurencja-ale jazda hi,hi
      • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:19
        co słychać?
        widze że jest coś pisane....
      • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:22
        ale ci co mieli sie odezwać to milczą jak grób
      • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:27
        widze że ci co mieli potwierdzić swoje słowa to znikneli cieeekawe dlaczego,hi,hi
        p.Agnieszko....P..Ajaks i reszta
        • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:27
          olej ich ta cała agnieszka,czy jaksa czy ,anon czy agnieszka to chba jacyś wariaci,pokazali się znikneli niby taka aktywność i elektryczność na tym forum była a teraz co przestałi czytać gazete,mam duże obawy czy ta cała jaksa czy anon lub oszukana są to prawdziwe konta,bo taki mix z logowaniami co pokazali to nawet ja potrafię,ba mój syn właśnie się śmieje że też może tak pomixować ,(a ma 14 lat)
      • bulli3 Re: Pikulski Dariusz - treser 01.04.15, 16:36
        siemacie :)
        • bulli3 Re: Pikulski Dariusz - treser 01.04.15, 16:37
          co tam nowego słychać?
      • bulli3 Re: Pikulski Dariusz - treser 01.04.15, 16:42
        lenka odezwij się do mnie na skeypa oko?
        coś ci powiem ubaw po..... hi
      • bulli3 Re: Pikulski Dariusz - treser 01.04.15, 16:45
        aha zapomniał bym,moja Mama ma do sprzedania ubranka na westa po okazyjnej cenie
        reflaktuje ktoś?
      • bulli3 Re: Pikulski Dariusz - treser 01.04.15, 16:47
        te ubranka są czerwone w krate takie ooooo
      • bulli3 Re: Pikulski Dariusz - treser 01.04.15, 16:51
        kurcze jak się obsługuje te posty bo zpisuja sie tam gdzie tego nie chcę,może teraz mi się uda
        mam do sprzedania ubranka na westy,czy ktoś chętny,no dobra oddam pół darmo niech ktoś je weżmie bo mama nie da mi żyć
      • dominika.dominik Re: Pikulski Dariusz - treser 01.04.15, 16:55
        a po ile masz te ubranka?
      • dominika.dominik Re: Pikulski Dariusz - treser 01.04.15, 16:57
        co prawda nie mam westa ale moi znajomi mają może dam im w prezencie na zająca
      • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:05
        a tutaj co się dziej,czy to jest jakaś zemsta?
      • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:07
        właśnie skończyłem szkolenie u P Pikulskiego i jestem zadowolony
      • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:08
        może istnieje dwóch Pikulskich,?
      • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:10
        może istnieje dwóch Pikulskich , albo ktoś kiedyś się podszywał sie za P.Pikulskiego
      • rogolski1 Re: Pikulski Dariusz - treser 07.04.15, 09:03
        Panie Norbert wróciłem już chwile temu ,było ssssuuupppeeerrr :):):):)
        mnie się podobało,psu chyba też :)
        nawet moge powiedziec że czasami się zastanawiałem komu jest tam lepiej,bo on się stał istną maskotką wszystkich, a ja przystawką do dania głównego,hi,hi
      • al.dombrowska Re: Pikulski Dariusz - treser 15.04.15, 18:13
        jeżeli poszukujesz klientów tego pana to podaj maila skoro chcesz otrzymywać info.
        bo ja jestem klientką tego pana a nie wiem na jakiego maila tobie napisać.
        mam jeszcze pytanie zadowoleni klienci też maja pisać do ciebie??
        no bo ja jestem zadowolona,może wpisz sobie w google zadowoleni klienci D.Pikulskiego lub polecam Dariusza Pikulskiego......oj,Emi kiedy ty się zmienisz ? jak pracowałaś u P.Darka......z resztą co mnie to obchodzi tylko nie rozumię ciebie i tego za co się tak odgrywasz na Darku bo wczesniej wszystko razem robiliscie........oh,oh
      • betka117 Re: Pikulski Dariusz - treser 18.04.15, 08:57
        witam wszystkich
        szkoda że sie tutaj tak mijamy
      • betka117 Re: Pikulski Dariusz - treser 18.04.15, 08:59
        musimy się kiedyś umówić :)
    • zonka9 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.01.11, 19:33
      Nie szukam tego pana, tylko opinii nt jego tresury.
      Chociaz jakbys miala namiar to byloby super.
      • bulli3 Re: Pikulski Dariusz - treser 27.03.15, 12:57
        zonka 9
        jestes jego zonka 9???
        hm,nie znałem Darka z tej strony,hi,hi
        ...żartuje :)
        szkoliłem psy u Darka , dla mnie spoko gość,to co powie to robi zawsze mówiąc" kein problem"
        ale psy pracują jak w zegarku choć czasami ciężki facet jak sobie ubzdura, że coś ma być zrobione tak a nie inaczej to męczy i męczy.........i męczy hi,hi
        • betka117 Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:04
          ta co ma nicka zonka9 to ta sama osoba co ma nika emi26
          porównaj sobie.
      • betka117 Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:08
        po co ci opinia jak z tego co piszesz po innych forach to szkoliłaś już psa u wielu treserów a ten to chyba ostatni,o co ci chodzi?
        • betka117 Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:10
          dobra ide sobie bo muszę iść z psem na rower
    • Gość: mariusz Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 16:13
      Obecnie pan Pikulski przebywa w areszcie śledczym w słupsku i
      • Gość: H Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.11, 11:13
        Skąd ma Pan taką informację?
        • Gość: Mariusz Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 22:34
          Mój pies był na szkoleniu u tego pana i w międzyczasie uległ wypadkowi więc postanowiliśmy dokończyć szkolenie później. Po probie kontaktu z Panem Pikulskim tydzień temu otrzymałem zawiadomienie że znajduje się w areszcie i wypłaci resztę pieniędzy ze szkolenia kiedy wróci jednak nie ma z nim żadnego kontaktu
          • Gość: H Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 11:00
            Dziękuję za informację
          • emi-26 Re: Pikulski Dariusz - treser 09.03.11, 12:58
            No to nie jesteś sam, mnie również wisi pieniądze za szkolenie, jakbyś miał z nim kontakt to bardzo proszę o kontakt.
            • Gość: mariusz Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.centertel.pl 10.03.11, 02:22
              trzeba by pojechać do aresztu śledczego w słupsku . Ale jak by co to mam namiary na wspólnika który widnieje w nazwie firmy
              • emi-26 Re: Pikulski Dariusz - treser 10.03.11, 11:51
                A ja mogę jechać, naprawdę, kwestia dogadania się.
                Ze wspólnikiem daj sobie spokój bo on "nie istnieje"
                Jakby co to pisz na maila, bo mam troche więcej info.
                Pozdrawiam.
            • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 00:52
              witam
              Pani emi-26 my to się chyba znamy PRAWDA???
              jest Pani niewysoką blądynką(b.ładną) i poznaliśmy się na szkoleniu u p.Darka a może powinienem powiedzieć na ognisku z okazji końca kursu psów i poza sklepem monopolowym utrzymuje się pani z sponsoringu,w czasie tamtego czasu pani i która mi się tak przedstawła jeżdziła corsą,myślę że to pani jest właśnie,mam pytanie o co pani tutaj chodzi bo na pewno nie o szkolenie psa, bo mówiła pani że jest zadowolona z kursu.
          • pelcu40 Re: Pikulski Dariusz - treser 01.05.15, 07:28
            ciekawe żeczy piszesz gościu Mariusz ,bo w styczniu 2011 moi znajomi szkolili psa u Pikulskiego a drugiego psa kupili u Pkulskiego w kwietniu tego samego roku 2011
      • largo69 Re: Pikulski Dariusz - treser 28.03.15, 20:55
        gościu mariusz
        ale bzdury piszesz
    • Gość: iola Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 12.03.11, 07:15
      Pochodzę z bielska białej i mam podobny problem jak Państwo W czerwcu 2010 r. rozpoczęłam szkolenie psa, odbyła się jedna lekcja i więcej tego Pana nie zobaczyłam. 11 marca otrzymałam wiadomośc prawdopodobnie od kogoś z jego rodziny lub znajomych, że przebywa w areszcie śledczym. Podejrzewam, że grunt pod nogami Pana Darka zaczyna się palić, i próbuje powstrzymać następne ofiary przed składaniem doniesień o swoich oszustwach.
    • Gość: Jan K Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.maxnet.biz 01.06.11, 15:19
      Byłem klientem tego Pana. Poszukuję kontaktu z nim. Jan Kaczmarek
      • betka117 Re: Pikulski Dariusz - treser 24.03.15, 09:05
        nie wiem o co tutaj chodzi na tym forum, ale zadzwonił do mnie znajomy z którym byliśmy razem na kursie u P.Pikulskiego abym sobie poczytała jak ktoś postanowił zniszczyć P.Darka............ i sama nie wierzę co czytam,szkoliłam tam swojego psa w kierunku -pt i- ipo trwało to ok.pół roku i nie slyszałam aby ktoś powiedział gdziekolwiek złe słowo na tresera pikulskiego lub jego metody szkolenia.
        Ja wystawiam P.Darkowi najlepszą ocene,jest to naprawdę dobry fachowiec
    • Gość: Agnieszka Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.proxnet.pl 15.10.11, 23:46
      Witam, jeśli mowa o tym samym treserze który wykończył mojego psa na Śląsku to z miłą chęcią porozmawiam sobie na ten temat. Zonka9 zostaw jakies swoje namiary
      • Gość: jaxa Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.multimo.pl 13.11.11, 21:20
        ja złożyłam doniesienie do prokuratury na tego pana 4 lata temu, wtedy poszukiwali go listami gończymi, zwiał ponoć za granicę. mojego psa nigdy więcej nie zobaczyłam :( - Kraków.
        Chyba jest nas więcej
        • Gość: Anon Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.11, 11:25
          Siedzi w areszcie w Krakowie
          • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 00:30
            ciekawe gościu anon skąd masz takie info.jeszcze chwile temu pisał poprzednik że siedzi w areszcie w słupsku teraz siedzi już w krakowie ,nie uważacie że to dziwnie wygląda ,mam wrażenie że więcej wiecie o zainteresowanym niz on sam wie o sobie
          • rogolski1 Re: Pikulski Dariusz - treser 25.03.15, 23:24
            Anon?!
            Ciebie chyba Pan Bóg opuścił,zastanów się co piszesz
            • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:29
              szkoda czasu na tego anona to chyba fikcyjne konto
        • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 02:11
          gościu Jaxa
          w latach 2008-2009
          p.Darek wystepował w tvn-nie więc jak go mogło nie być w kraju???
          • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 14:43
            gratuluję odwagi kawczyński w końcu ktoś napisał to co wielu pomyślało a nikt nie chciał podzielić losu AntyRudej.
            Szkoliłam też psa u P.Darka Pikulskiego i jestem do dnia dzisiejszego bardzo zadowolona,Baruś mnie słucha do dnia dzisiejszego a o Panu Darku mogę tylko powiedzieć same dobre rzeczy, nie mówiąc o BARUSIU który uwielbiał swojego tresera
      • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 01:05
        gościu
        P.Agnieszko
        Jezeli p.Darek wykończył Pani psa na śląsku to rozumię, że złozyła Pani zawiadomienie do Prokuratury i następnym razem jak pani odwiedzi to forum to wkleji nam pani wyrok Sądu lub poda sygnature wyrku lub sprawy ,aby to opublikować.
        choć wątpię aby p.Darek był zdolny do wykończenia psa gdziekolwiek,gdyż pdczas 3-ech stopni kursu i 7-dmiu miesięcy spotykania można na tyle poznać człowieka aby mieć uzasadnione wątpliwości do tego co Pani pisze
      • bulli3 Re: Pikulski Dariusz - treser 27.03.15, 13:06
        watpie aby był to ten sam treser ,zastanów się kobieto co piszesz bo może właśnie rujnujesz komuś niewinnemu życie,ąż żałuję że w Polsce tryb odszkodowawczy tak kuleje bo byś się pewnie w usa nie wypłaciła za taką wycieczkę nie mając na swoje słowa pokrycia,bo wątpie abyś miała
        • largo69 Re: Pikulski Dariusz - treser 28.03.15, 21:00
          zgadzam sie z tobą bulli
      • largo69 Re: Pikulski Dariusz - treser 28.03.15, 20:56
        gościu Agnieszko
        ....a świstak siedzi i zawija sreberka.....
    • Gość: martin Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 21:15
      Witam. Byłem klientem tego pana,kilka razy psa potresował i uciekł.......
      • Gość: oszukany Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 16:57
        Czy jest ktoś kto znalazł możliwość kontaktu z tym panem ?
        • Gość: ===== Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.12, 14:19
          Jest w Krakowie w areszcie
          • rogolski1 Re: Pikulski Dariusz - treser 25.03.15, 23:29
            panie/pani z nickem =====
            Ciekawe informacje posiadasz, ciekawe z kąt to wiesz,co jesteś strażnikiem w tym więzieniu???
            Twój post pochodzi z dnia 15.06.12 a ja rozmawiałem z p.Darkiem w tym okresie,dziwne teleportował się czy co???
        • bulli3 Re: Pikulski Dariusz - treser 27.03.15, 13:14
          panie "oszukany" bo taki nick sobie obrałeś?
          oszukany i..????
          masz jakieś nazwisko???
          jakiś mail???
          jakiś telefon????
          ja mam namiar na Darka napisz do mnie proszę.......bo aż z ciekawośći umieram gdyż na kursach u Darka spotkałem wiele kursantów i nigdy nie spotkałem kogoś oszukanego
          może żle przeczytałeś umowę o szkolenie psa i chciałeś więcej niż tam było napisane???
          • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:34
            buli już mi się nie chce pisać ten całykoleś o nicku"oszukany" to też fikcyjne konto
        • largo69 Re: Pikulski Dariusz - treser 28.03.15, 20:58
          gościu o niku ' oszukany" chyba nie trudno w necie znależć P.Darka co????
          więc po co piszesz te bzdury???
        • Gość: Paulina11 Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 82.160.125.* 28.12.20, 21:40
          U mnie taka sama sytuacja ..tylko Pan podpisał z nami umowę jako Dariisz Milerski expert dog treinig steona internetow Next szkolenia psów
          • Gość: Anita Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.centertel.pl 25.09.22, 09:36
            Czy jest tu jeszcze Pani? Mam pytanie odnośnie Milerskiego. Zginął nam u niego pies, twierdzi , że wyskoczył przez okno. Sprawa jest na policji . Widzę, że skrajne opinie na jego temat krążyły lata temu. Szukam kogoś , kto może chciałby się podzielić doświadczeniami z nim.
      • Gość: AntyRuda Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.e-siemianowice.pl 16.07.12, 05:32
        Przestańcie pieprzyć bez sensu, jedna osoba tu robi taki syf (popatrz na IP ) ? Może była żona która posadziła do puszki za......alimenty. A nie oszustwo !! Wysłał listy do ludzi żeby nie czuli się oszukani bo che być w porządku !!! I na pewno zgłosi się już niedługo osobiście do tych osób gdzie rozpoczął szkolenia.Gwarant.
        • Gość: Mała.W Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 176.107.109.* 04.09.12, 18:41
          ....jeżeli jest tu osoba która "pieprzy bez sensu" to właśnie P.Ruda bo albo nie dała sie jeszcze oszukać Pikulskiemu,albo miała na przeciwko celę więzienną i po wyjściu napisała na jego prośbę takie bzdury........ludzie ten człowiek to diabeł w ludzkim ciele ,,,,ostrzegam na łamach Tej Gazety wszystkich przed kontaktem z tą osobą, a poszkodowanym współczuje.Ktoś wyżej napisał że"niecodzienni mężczyźni rodzą się w snach"czy coś takiego .....ten to chyba z koszmarów sennych powstał! ,,,,mam nadzieje że kara będzie długa i sprawiedliwa taka,by już nigdy nie miał okazji zmarnować komuś życia.........
          • Gość: ===== Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.12, 17:34
            Zgadzam się w 100%. .....ten to chyba z koszmarów sennych powstał! ,,,,mam nadzieje że kara będzie długa i sprawiedliwa taka,by już nigdy nie miał okazji zmarnować komuś życia.........
            Zasługuje na na karę
            • Gość: Mała.W Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 176.107.109.* 19.09.12, 01:02
              Dziękuje za poparcie moich słów i myśli...zło powinno odpłacic sie złem...
              • Gość: ===== Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.12, 14:32
                Moje życie niestety też zmarnował.... bo to zły człowiek :(
                • Gość: Mała.W Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 176.107.109.* 22.09.12, 01:25
                  BARDZO JEST TO PRZYKREmoże teraz jak jest poza wolnością nie wyżądzi nikomu krzywdy....pozdrawiam
                  • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 14:53
                    czy ty w ogóle znałaś tego Pana Tresera?
                    może gdybyś znała to byś inaczej pisała.
                  • largo69 Re: Pikulski Dariusz - treser 28.03.15, 21:03
                    żal mi ciebie gościu Mała.W,może powinnaś szukać pomocy u psychiatry a nie natym forum co???????
                    albo zakochaj się na nowo
                    jesteś żałosna ,zgadzam się z przedmówcą
                • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 02:01
                  twoje życie też zmarnował????
                  jak?
                  żle wyszkolił psa???
                  powiedzcie mi dlaczego mam wrażenie że to jest zmowa byłych kobiet p.Darka ?
                • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 02:06
                  co tobie też zmarnował zycie, bo wyszkolił żle psa????
                  niszczycie chłopaka bo wiecie że psy to jego pasja??
            • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 15:03
              Pani kreseczko
              bo inaczej nie mogę ciebie nazwać,gdyż brak tobie cywilnej odwagi aby sie przedstawić,nie wiem co jest twoja intencją i czy p.Darek to był twój chłopak czy mąż ale dziwne jest dla mnie że przy wątkach szkolenie psa-treser trąci od ciebie niechęcia sercową,zrobił ci dziecko i nie chciał się z tobą ożenić???,żałosne jest to co piszesz pani kreseczko.
              • 53norbert Re: Pikulski Dariusz - treser 03.04.15, 08:31
                lenka.o.lenart
                Pani kreseczka===
                bo o nią ci chodzi?
                to chyba kolejne fikcyjne konto,więc nie oczekuj że się odezwie
          • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 01:43
            gościu
            MAŁA,W
            zadziwony jestem twoją retoryką i tym jak pojechałaś po AntyRude,żal mi Ciebie bo jesteś smutną osobą,tak jak napisałaś w poscie to tak piszą tylko zranione i porzucone kobiety poza tym ,co ma szkolenie psa do zmarnowania komuś życia?????
          • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 14:49
            MAŁA.W.........
            może tak mała psychoterapia by się tobie przydała,a może taka żałosna jesteś od urodzenia???
          • glory12 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.09.17, 12:49
            Witam

Mam ogromny kłopot z tym Panem wszystkich którzy maja problem z gościem proszę o kontakt nat.debil@wp.pl
            • Gość: Paulina11 Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 82.160.125.* 28.12.20, 21:42
              Do na tez przyjechał kilka razy i słuch po nim zaginął...malo tego umowe podpusał jako Dariusz milerski expert dog treining
      • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 01:12
        może się pan przedstawi z nazwiska????????
        bo to co Pan pisze jest poważnym zarzutem i wymaga to aby miec odwagę podać nazwisko swoje ,bo może P.Darek jak się o tym dowie to będzie chciał się odnieść to tego zarzutu ,chyba że pan gość to nie martin tylko pani......a sytuacji takiej nigdy nie było.
    • Gość: Tir Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.12, 03:05
      Witam
      Poszukuje kontaktu z tym czlowiekiem.. Ma ktos jakies swieze informacje?
      Pozdrawiam
      • Gość: mala Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 176.107.109.* 28.12.12, 01:33
        po co swize info????????????
        hm cos jeszcze ma ponad to co jest??????????????????
      • Gość: JA Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.13, 17:28
        jest w areszcie w krakowie
      • Gość: Paulina11 Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 82.160.125.* 28.12.20, 21:36
        Ja też poszukuję kontaktu..z nami podpisał umowę jako Dariusz Milerski steona internetowa Next szkolenia psów
    • Gość: aga Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.proxnet.pl 23.04.13, 13:59
      Jeśli mowa o tym samym człowieku który miał szkółkę w Bytomiu to unikajcie tego faceta z daleka, skrajnie wykończonego, zagłodzonego i pobitego psa odebrałam po tygodniowym szkoleniu. Posiadam zdjęcia tego faceta niestety On sam rozpłynął się w powietrzu
      • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 01:55
        Na tym etapie chyba i moje nerwy już padły,nie mogę tego czytać ......
        gościu aga
        podaj proszę swoje nazwisko,bo to są bardzo poważne zarzuty i powtórzę kolejny raz rozumię że sprawa została zgłoszona do prokuratury i posiadasz choć notatkę o zgłoszeniu tego faktu????
        tobie się on rozpłyna w powietrzu a ja widziałem zdjęcia z programów telewizyjnych gdzie p.Darek brał udział,widziałem z nim reklamę w telewizji i nie wyglądał na osobę ukrywającą się,co ty na to????
        • Gość: Paulina11 Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 82.160.125.* 28.12.20, 21:31
          Do nas tez przyjechał tylko na kilka lekcji i jeszcze zmienił nazwisko!
    • krawczynski1970 Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 00:13
      byłem klientem tego pana i znowu jestem,podaję Pani mój adres e-mail alex.krawczynski@gmail.com
      • Gość: Paulina11 Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 82.160.125.* 28.12.20, 21:34
        Jesli ma Pan kontakt do Pana Darka to poproszę...do nas też przyjechał na kilka lekcji i rozpłynał sie w powietrzu...podał nazwisko Milerski a po NIP fimy znalazłam wczesniejsze nazwy i zdjecie Pana Darka w necie i to ta sama osoba...Firm od 2012 miał juz chyba trzy...zajecia bardzo mi sie podobały ale faktycznoe jest chyba oszustem..
        • o.r.i Re: Pikulski Dariusz - treser 10.05.21, 14:30
          Moja mama ma dokładnie takie same doświadczenie pan podpisał zaliczkę jako Dariusz Milerski wziął ponad 1600 zł za całe szkolenie, dwa razy się pojawił i ślad po nim zaginął. Telefonów nie odbiera, listy polecone wracają.

• lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 23.03.15, 15:08
      Jestem zadowoloną klientką tresera Pana Dariusza Pikulskiego,czy takich też szukasz ? ' zonko9' ?
      jeżeli tak, to podaję tobie mój adres e-mail lenka.o.lenart@gmail.com
    • betka117 Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:02
      odezwij się
    • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz - treser 30.03.15, 17:18
      witam
      uderz w stół tea nozyce się odezwą hi,hi
      .....i oto jestem
      buziaki dla wszystkich pozytywnie zakreconych
    • dominika.dominik Re: Pikulski Dariusz - treser 01.04.15, 16:54
      a po ile masz te ubranka i jaki rozmiar?
    • pelcu40 Re: Pikulski Dariusz - treser 01.05.15, 07:21
      Pani zonka9 ,szkolę psa u Darka i jakoś nie miałem problemu z trafieniem do niego,to co pani uprawia a raczej uprawiała w necie, to żenada .
      • Gość: Paulina11 Re: Pikulski Dariusz - treser IP: 82.160.125.* 28.12.20, 21:46
        A ja mam problem...przyjechał do nas na kilka lekcji i sluch po nim zaginał...umowe podpisał jako Dariusz Milerski expert dog treining ale przeprowadziłam małe sledztwo i sie okazuje, ze NIP ten firmy jest taki jak poprzednie firmy Pana Darka Pilerskiego i znalazłam zdjecia w internecie o to ten co do nas przyjeżdzal...zajecia byly swietne i na pozatku myslalam, ze Panu Darkowi cos sie stalk ale okazuje sie, ze nie tylko ja jestem poszkodowana
        • Gość: Ewa Pokulska Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.finemedia.pl 27.01.21, 18:20
          Witam, kiedy Pan był u was na ostatniej lekcji ??
          • Gość: Kala Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.gw.ip.pl 11.05.21, 10:08
            Witam,ten sam problem ma Moja Mama
            Wziął pieniądze,był na dwóch spotkaniach i od tej pory cisza. Minął ponad rok
            • Gość: lenkaa Re: Pikulski Dariusz - treser IP: *.204.17.31.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.21, 20:54
              To oszust i niebezpieczny człowiek przestrzegam przed kontaktem z tym Panem mysle że ma narazie szczęście bo pozew zbiorowy o oszustwo sie szukuje.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka