Gość: nowy sopocianin IP: *.coco.pl 27.04.04, 16:28 Wczoraj bliśmy w Rukoli-sałatka rewelacja,musaka-super.Już nie możemy doczekać się następnej wizyty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maidiam Re: Rucola IP: *.pl 29.04.04, 22:26 a ja bylam juz w rucoli razy dwa i tez sie nie moge doczekac. jadlam dzisiaj salatke - odlot po prostu, porcja niesamowicie wielka, nie zaluja fety i do tego ten przepyszny sos! mniam mniam! poza tym pozarlam pierogi ruskie, najlepsze jakie udalo mi sie zjesc od lat i popilam to wszystko pysznym czerwonym winkiem. bomba! pan ktory tam pracuje jest przemily a sama atmosfera naprawde taka ze nie chce sie wychodzic! NAJLEPSZE JEDZONKO W MIESCIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM REWELACJA!!!!! IP: 172.20.6.* 10.05.04, 08:57 Polecam z czystym sumieniem. Tazin - kruchutkie warzywa z delikatnym, aromatycznym (marokanskim, wiec nie byle jakim!) miesem z kurczaka, do tego salata z bryndza, zielona herbata, a na deser pyyyyyyyyszna szarlotka z bita smietana (prawdziwa!!!) i kawka... i rozplywacie sie z rozkoszy... Atmosfera to polaczenie subtelnosci wlasciciela-kelnera-kucharza, zapachu kuchennego, orientalnej muzyki... Polecam, tylko nie chodzcie tam za czesto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muszyk Re: Rucola,Oliwa,Abrahama? IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.04, 09:49 Slinka mi cieknie jak to czytam ale nie mam pojecia gdzie ta Rucola jest. Z opisow wynika, ze kuchnia srodziemnomorska ze wskazaniem na grecka(musaka, feta) choc u "greka" nigdy rucoli nie widzialem za to u "wlocha" zawsze. Jest to bez znaczenia tak dlugo jak zarelko smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz z rucoli Re: Rucola,Oliwa,Abrahama? IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 12.05.04, 06:02 a ja wam do tego zarcia codziennie pluje i tez jestem bardzo zadowolony z siebie, mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Rucola,Oliwa,Abrahama? 12.05.04, 20:57 Rucola jest na Abrahama w Oliwie zaraz koło meczetu. Jest super - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.o. Re: Rucola IP: *.ds.univ.gda.pl 25.05.04, 22:45 Byłem. Przed chwilą wróciłem. Wrażenia pozytywne jak najbardziej. Unikalne miejsce dla tych, którzy w rejonie Polanek żyją. Wreszcie gdzieś można spokojnie się browara napić i wciągnąć coś smacznego. Troszeczke drogie sałatki. Ale reszta do przyjęcia. No i oczywiście smaczne wszystko, atmosfera miła. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Rucola IP: *.chello.pl 18.07.04, 09:13 Byłem,REWELACJA !!!! Czarne tagiatelle z sosem śmietanowo- kaparowym z dodatkiem wędzonego łososia.Moja Pani zamówiła sałatkę szefa z avokado,truskawek,4 gatunków sera,wspaniałym sosem a na wierzchu piękny świeży kwiat.REWELACJA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś