Dodaj do ulubionych

Łeba - który kamping polecacie ?

12.03.11, 13:11
Witam :)
W lipcu wybieram się na urlop. Zamierzamy ze znajomymi nocować na campingu (2 osoby w przyczepie oraz 2 osoby w namiocie).
Interesują mnie te campingi:
- Leśny - ul. Brzozowa 16a
- Przymorze - ul. Nadmorska 9
- Morski - ul. Turystyczna 3
- Ambre - ul. Nadmorska 9 (niestety najdroższy z tych wszystkich)
- Filarówka - ul. Brzozowa 26
- Rafael - ul. Turystyczna 10

Który z nich polecacie ? Jaka jest wasza opinia na ich temat ? Może macie doświadczenia z nimi ?

I jeszcze jedno pytanie - przy której ulicy jest główny deptak miasta (coś w rodzaju promenady, z knajpami z jedzeniem, straganami itp)?

Pozdrawiam,
Asia z Poznania :)
Obserwuj wątek
    • marcin_zabielski Re: Łeba - który kamping polecacie ? 13.03.11, 19:43
      główny deptak jest na ul. Kościuszki - w tym roku ma nie być tam ruch, ale za to knajpek tam mało. Chyba najbardziej "knajpkową" jest ulica nadmorska. To na nie, kilkaset metrów od początku jest kilka campingów. Wszystkie mają niecałe 200 m do plaży. Sprawdź sobie opinie tutaj: www.noclegileba.pl
      • aga123-0 Re: Łeba - który kamping polecacie ? 19.04.11, 08:56
        Dlaczego na ul. Kościuszki nie ma być ruchu?
    • krzychal1 Re: Łeba - który kamping polecacie ? 15.04.11, 10:14
      Zdecydowanie mogę polecić Morski na Turystycznej 3. Wspaniałe warunki. Campinguję na nim praktycznie co roku ,od lat 80.
      • mucha1739 Re: Łeba - który kamping polecacie ? 12.05.11, 18:11
        Wie ktoś coś o pensjonacie Wilk ??
    • helly.g Re: Łeba - który kamping polecacie ? 05.06.11, 23:33
      Podbijam temat. Z wymienionych przez autorkę tylko Morski możecie polecić? Czy da się te campingi w ogóle porównać z południem Europy? W szczególności pytam o sanitariaty.
      • nataliam2 Re: Łeba - który kamping polecacie ? 15.07.11, 11:43
        Ja w tym roku wybieram się na camping Ambre w Rafaelu już byłam, nie powalił mnie choc i też nie rozczarowal, wszystko ok, ale szukam czegoś bliżej plazy ponieważ mam 2 małych dzieci a z tego co wiem to Ambre jest nad samą wodą.
        Do morza mam blisko bo tylko 60 km i tam się własnie zastanawiam czy dziś męża nie namówić na pobyt w Łebie, jeśli się uda wybiorę Ambre i zdam relację.
    • patrykleniu Re: Łeba - który kamping polecacie ? 16.07.11, 08:03
      Ja osobiście polecam camp leśny 51. Dużo stałych klientów, jeździmy tam od kilku lat. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Do plaży bardzo blisko, do centrum też. Ładnie, czysto i bezpiecznie - czego chcieć więcej. A i jest bocian :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka