Dodaj do ulubionych

Szukam prawnika

09.06.11, 13:13
Witam,
czy ktoś moze mi polecić dobrego , skutecznego prawnika, specjalistę
od rozwodów w Trójmieście ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 10:07
      Witam!
      Zdecydowanie polecam Kancelarię z Gdyni p. Magdaleny Wituckiej, na Łużyckiej. Sprawa poprowadzona bardzo sprawnie i bez przeciągania, (3 rozprawy), a dzięki temu koszty nie były duże.
      Jeszcze raz polecam
    • Gość: xxx Re: Szukam prawnika IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 15:13
      Spróbuj w sopocie na 3-go maja na przeciwko kościoła mniej więcej.
    • Gość: Krzysztof Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 12:24
      Polecam Kancelarię Radcy Prawnego Magdalena Witucka w Gdyni przy Łużyckiej 8, nie są drodzy jest kilku prawników, bardzo sympatyczna atmosfera i wygrali:)
    • Gość: e-poradnikprawny Re: Szukam prawnika IP: *.ghnet.pl 23.09.11, 21:10
      zapraszamy na nowo powstałe forum
      www.e-poradnikprawny.pl
      • takandrynka Re: Szukam prawnika 29.09.11, 13:02

Ja moge polecic kancelarie z Gdyni, pani Barbary Deruga, ul. Morska.
        512 03 80 33
        • Gość: kuma Re: Szukam prawnika IP: *.net.stream.pl 01.10.11, 18:07
          ODRADZAM zespol adwokacki nr 5 w Gdyni przy Wladyslawa IV 57.
        • Gość: wojcik-kancelaria Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 17:59
          polecam prawnika z Gdyni, nazywa się Wójcik, kancelaria znajduje się przy Dworcu Głównym nad bankiem PKO
          • lasapalmasa Re: Szukam prawnika 08.04.12, 23:27
            Korzystałam z ww. pani adwokat Derugi i muszę przyznać,ze jest swietna. Ja w kazdym razie polecam.
          • Gość: Monika Re: Szukam prawnika IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 11:11
            Ja polecam kancelarię z Gdyni naprzeciwko CH Batory. To jest chyba ul.Władysława IV 34B
    • Gość: Bywalec kancelarii Re: Szukam IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.12, 11:56
      Polecam Kancelarię Andrzeja Wójcika w Gdyni nie daleko Sądu Rejonowego na ul Wójta ratkiego
      • Gość: Alicja Re: Szukam IP: *.play-internet.pl 29.08.15, 21:14
        Andrzej Wójcik umawia się z klientami, po czym nie przychodzi na spotkanie, wszystko za niego robią aplikanci. Pisma i pozwy zawierają multum błędów ortograficznych, np. "Wejcherowo". Porażka.
    • Gość: melbourne Re: Szukam prawnika IP: *.stooldeer.us 04.05.19, 10:42
      Byłaś po porade u mecenasa Michała Koralewskiego od mecenasa Klisza? Nie wiem jaka jest Twoja sytuacja ale mnie świetnie naprowadził i wyjaśnił sporo kwestii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka