Gość: jghxv IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 18:13 "nie odniósł poważnych obrażeń"... W końcu groźny czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Groźny wypadek motocyklisty obok Media Markt w ... IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 18:24 I wszyscy powiedzą że motocyklista - dawca organów - a to baba miała oczy i lusterka w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem tam Re: Groźny wypadek motocyklisty obok Media Markt IP: *.rev.pro-internet.pl 23.03.12, 20:14 On jechał poparańcu ponad 150km/h jak nie więcej. Nie byłeś to nie pierdziel głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Groźny wypadek motocyklisty obok Media Markt IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:26 A ty skąd wiesz ile on jechał? Byłeś i widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Groźny wypadek motocyklisty obok Media Markt IP: 62.61.45.* 30.03.12, 13:06 To tylko 600 i od świateł 150 to trochę przesada , wracałem z pracy lajtowo i jechałem jakieś 80 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Groźny wypadek motocyklisty obok Media Markt IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 21:15 to wina mózgu kierowcy !, mózg ma selektywną uwagę, u nas jest mało motocyklistów, więc się ich na drodze nie spodziewamy, w wyniku czego kierowca patrzący w stronę motocyklisty i innych samochodów (których się spodziewa i dlatego je widzi) najzwyczajniej go nie widzi ! (tzn oczy widzą, ale umysł wymazuje), ta sama sytuacja z rowerami, jak motorów będzie równie dużo co aut to się mózgi przestawią Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Wyraźnie widać, że wiosna zawitała... 23.03.12, 18:33 Motocykliści wylegli na ulice:P Ich widać i słychać!! Swoją drogą, babę za kierownicą poznaję z daleka - po sposobie jazdy. Dzisiaj, na Kołobrzeskiej, takiej jednej nie dałem się stłuc, mam sprawne hamulce i refleks wyostrzony na kierowczynie [jak powiedziałaby warszawska klasyczka:P] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie baba Re: Wyraźnie widać, że wiosna zawitała... IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:21 Poznaje babe? Ja bym napisala faceta, nie, za ladnie, buraka, chama- sądząc po tonie wypowiedzi. Np. takiego, który jedzie pod prąd i wyzywa mnie w swoim cieplutkim fotelu, bo mu nagle miejsca zabraklo, zeby obok przejechac. Albo kolejny, który z pasa do jazdy na wprost skreca w lewo, na jednopasmowke, na ktora wjezdzam rownoczesnie ja skrecajac z pasa do skretu w lewo- bo przeciez po co czekac w korku. Albo rozejrzyjmy sie kto ciagle blokuje pasy do skretu i zawracania na grunwaldzkiej przy galerii? Oczywiscie panowie- wszyscy wiedza, ze jeden pas czasowo zlikwidowany, ale jak zwykle po co czekac. No i ukochane czerwone swiatlo gdanszczan- takie nie istnieje, na czerwonym sie jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wyraźnie widać, że wiosna zawitała... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 07:17 takich chamow, ktorzy z pasa do jazdy na wprost skrecaja w lewo i probuja cwaniacko sie przede mnie wepchnac, po prostu nie wpuszczam, tylko szybko ruszam, zeby cwaniaczkowi plany pokrzyzowac;) I zdziwienie, ze kobieta go nie wpuscila..? ze umie dynamicznie ruszyc z miejsca..? i zonk;) Owszem, sa bardzo rzadkie przypadki, kiedy ktos tak chce zrobic i nie wynika to z cwaniakowania, ale jakos dziwnie zawsze latwo mozna to rozpoznac;) A grzecznym i uprzejmym kierowcom zawsze ulatwiam zycie i ide na reke;), natomiast burakow tepie, jak moge;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gliwiczanin Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia) IP: *.Kuso.osi.pl 23.03.12, 19:26 Dokładnie w tym miejscu obowiązuje dozwolona szybkość 70 km/h . I wszystko w tym temacie . Odpowiedz Link Zgłoś
hlynurbjorn Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia) 23.03.12, 19:27 Kluczowe jest jak szybko jechał motocyklista - tam jest długa prosta. Pewnie ze 200km/h. Wierzę, że kobieta mogla nie mieć szans go zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia IP: *.a163.priv.bahnhof.se 23.03.12, 19:42 Sadzac po kolorze motocykla, bylo to conajmniej 250. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:27 e tam, conajmniej 500 Odpowiedz Link Zgłoś
hlynurbjorn Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia 24.03.12, 03:01 jasne, codziennie widzę motocykle jadące 50km/h Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia) 23.03.12, 19:28 tą dobrą bym jej wytłumaczył dlaczego powinna mieć oczy na około głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia) IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 19:34 ta kobiet powinna miec odebrane prawo jazdy na najblizsze 10lat + kara na rehabilitacje tak z 20,000zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem tam Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia IP: *.rev.pro-internet.pl 23.03.12, 20:17 Pewnie idioto też masz motocykl. On jechał grubo ponad 150 km/h bo widzialem ten wypadek. Jak jechałby 70 km/h to nie byłoby problemu. Chcecie się ścigać to na tor albo za miasto. A nie w o godzinie 16 jechać po mieście z takimi prędkościami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aston Re: Groźny wypadek motocyklisty obok Media Markt IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 19:44 Oczywiście, że wypadek groźny, złamana ręka to poważne obrażenie, kobieta może mieć sprawę karną. A konsekwencje dla motocyklisty w tego typu wypadkach są zawsze bardzo poważne. To że obrażenia nie są groźne dla życia poszkodowanego, nie oznacza, że wypadek nie był groźny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem tam Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia) IP: *.rev.pro-internet.pl 23.03.12, 20:12 Wszystko widziałem. Jechałem za nim samochodem. Idiota jechał ponad 150 km/h. Nawet jeżeli ta kobieta go widziała to był daleko. Jak pojawiła się na jego pasie to miał wystarczającą ilość miejsca żeby hamować albo uciec na środkowy pas. Był tak daleko, że mógł to zrobić spokojnie. Zastanawiałem się czemu tego nie robi. I nagle w nią przywalił. Nie było w tym logiki bo byłem święcie przekonany że wyhamuje. Ulice to nie tor dla takich idiotów. Podałem się na świadka. Nie może być tak, że przez debila prującego z taką prędkością kobieta zostanie skazana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:29 pewnie jechał z 500, a ty za nim 300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:31 gdyby jechał 150 i uderzył w samochód to obrażenia byłyby trochę większe niż tylko złamana ręka. Ale ty zapewne wiesz lepiej bo wydaje ci sie że widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 23:15 Ale chrzanisz jak potłuczony. Nawet jakby jechał 150 w co kompletnie nie wierzę to i tak jesli kobieta popatrzyłaby choćby dwie sekundy przed włączeniem się do ruchu to miałaby go w odległości około 80m od siebie. Primo. Nie zobaczyła by go? Secundo Jak oceniasz prędkość, że przesądzasz ile jechał, gdy uszkodzenia motocykla wyglądają jakby uderzył przy 30km/h? Tertio. Sugerujesz, że złośliwie uderzył w samochód, który zajechał mu drogę? :-) Ty "byłem tam" logiki pewnie nigdy nie miałeś, ale fizykę choćby w podstawówce powinieneś choćby liznąć. btw. Mam nadzieję, że jechał 50-80 miał kamerkę lub złapał go monitoring i w sądzie nie będą się, z oszołomami takimi jak ty, patyczkować za składanie fałszywych zeznań. Odpowiedz Link Zgłoś
hlynurbjorn Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie (zdjęcia 24.03.12, 03:09 jak się jedzie autem powyżej dozwolonej prędkości, a motocykl mija cię bardzo szybko to można zakładać jego prędkość. Widzę, ze działa solidarność motocyklistów. Nie potraficie nawet przyznać, że za------cie z ogromnymi prędkościami. Rozumiem, że to może się podobać ale jak można tak głupio się tłumaczyć... I jeszcze jadąc pod 200km/h mieć pretensje o to że ktoś nie zobaczył w lusterku. Całe szczęście, że kierowca jest mniej zagrożony od naszych ulicznych Valentinos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomagałe Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 10:25 mam nadziej ze temu ze starogardzkiej nic poważnego się nie stało(tak napisaliście) byłem przy tym kolesiu aż do przyjazdu karetki. wszystko wskazywało na uszkodzony kręgosłup. .3mam kciuki za tego motocykliste i za powrót czucia w jego nogach.dzięki za pomoc chłopakom z pobliskiego warsztatu dobra robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St.M. Kochani motocyklisci IP: *.ip.jarsat.pl 25.03.12, 10:25 pamietajcie,abu miec przy sobie deklaracje na pismie o tym,ze zgadzacie sie na pobranie waszych narzadow do transplantacji.Z gory dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie [zdjęcia] IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.12, 13:24 Kobiety za kierownicą to są automaty do zabijania na drogach i to nie tylko w zderzeniach z motocyklistami i samochodami ale przede wszystkim z PIESZYMI na przejściach i ROWERZYSTAMI na ścieżkach rowerowych. CZEMU O TYM SIĘ TAK MAŁO MÓWI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie [zdjęcia 28.03.12, 14:17 > Kobiety za kierownicą to są automaty do zabijania na drogach i to nie tylko w z > derzeniach z motocyklistami i samochodami ale przede wszystkim z PIESZYMI na p > rzejściach i ROWERZYSTAMI na ścieżkach rowerowych. CZEMU O TYM SIĘ TAK MAŁO MÓW > I !!!! Bo się nie mówi tylko p***doli od rzeczy, drogi automacie do zabijania. Wg. danych KG Policji kobiety są sprawcami ca. 15% wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Groźny wypadek motocyklisty w Oliwie [zdjęcia 28.03.12, 15:18 Kobiety powodują 15 % wypadkow ale tylko 5%kobiet jest kierowcami co daje 300% więcej wypadkow niz popełniaja męzczyżni. Odpowiedz Link Zgłoś