Gość: zagubiony To w sumie jak to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 22:29 "Gizie marzy się skecz "o pedałach", bo pedał - zauważa - to nie to samo, co gej. To taki typek, który narzuca się ludziom ze swoją seksualnością. Po prostu kawał chama, który nie rozumie, że może robić laskę swojemu kumplowi, ale nie powinien swoim życiem seksualnym zawracać głowy tym, których to nie interesuje." Dalbym sobie glowe uciac, ze jest dokladnie na odwrot. Ale p. Giza jest po politologii na prowincjonalnym uniwersytecie, to zapewne wie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Kosciol nie jest swieta krowa... IP: *.lns20.hba1.internode.on.net 17.03.13, 22:30 .. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam jesteś krową Re: Kosciol nie jest swieta krowa... IP: *.devs.futuro.pl 17.03.13, 22:59 Mogę zrobić kabaret o śmierci twojej babki? Podobno śmiesznie bredziła na łożu śmierci. To co? jedziemy? Nie ma tabu... Odpowiedz Link Zgłoś
paastafarai Re: Kosciol nie jest swieta krowa... 17.03.13, 23:36 kabaret o śmierci matki: www.youtube.com/watch?v=4JHzhbo4mtg&playnext=1&list=PL701082199EA7FE99&feature=results_video Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Kosciol nie jest swieta krowa... IP: *.centertel.pl 18.03.13, 07:17 Rob, rob. Pod warunkiem ze podasz jakis szczegol. Np.ze wiesz na co umarla albo przynajmniej jak miala na imie. Bo w przeciwnym wypadku uznam, ze to zart nie o babci tylko o mamie. I nie mojej tylko twojej. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrex Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... 17.03.13, 22:32 Czy inkwizycja kogokolwiek przeprosiła za wymordowanie całych narodów,tortury,grabieże,itp Więc nie musisz nikogo przepraszać za słowa krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzony Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... IP: *.icpnet.pl 17.03.13, 22:33 Ciekaw jestem dlaczego podobnych żartów nie słyszymy pod adresem Judaizmu albo Islamu. Może strach przed konsekwencjami? Nie dalej jak dwa lata temu ministerstwo zagraniczne Danii musiało przepraszać za karykatury Mahometa na okładce czasopism. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świszczurka Re: Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z IP: *.szczecin.mm.pl 17.03.13, 22:58 Coś o islamistach www.youtube.com/watch?v=nlAEGqWR6ik coś o Żydach www.youtube.com/watch?v=bixWbJaFkns Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_w_butach Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... 17.03.13, 22:34 Wierzę w zapewnienie AG, że nie naśmiewa się z wiary. Ale dowcipy o pierdzeniu i staruszkach z wózkami są tak czy owak prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
adamwlondynie Zdjęcie jak plakat Hitlera 17.03.13, 22:35 Lubię Gizę i jego skecze, ale to nie o tym wpis. Dziwną nadgorliwością wykazał się fotograf robiący zdjęcie do tego tekstu. To jest żywcem wzięta parafraza plakatu z kampanii wyborczej Adolfa Hitlera bodajże w 1932 roku (ale mogę się mylić co do daty). To samo - czarne tło i na dole plakatu twarz Adolfa. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Nie mogę się doczekać na skecz Abelarda o żydach 17.03.13, 22:41 To dopiero będzie numer. Tym bardziej że będzie mógł go zagrać bez charakteryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... 17.03.13, 22:42 Idiote udaje czy o droge pyta? Za idiota zrobil sie sam, a publicznosc niech zostawi w spokoju, ona nie zdiociala jeszcze do reszty jak on sobie wyobraza. Jego matka jeszce glupsza jak on sam, pobila wszelakie granice idioctwa. Rodzinka wydaje publicznie o sobie swiadectwo - dobre co nie? _______________________________________________________________ www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VaWQIccSw94 Dlaczego nie wyświetlono w unijnych telewizjach tego wstydliwego przemówienia "prezydenta" Europejczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z 18.03.13, 00:40 Tylko że publice bardzo się ten stand-up podobał, w przeciwieństwie do pieszczonych analnie przez proboszcza niedojebków z małymi pisiorami :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzlav Al Aksa 17.03.13, 22:49 Na tym zdjęciu to nawet wygląda jak taki mały, podstarzały sabotażysta z Brygad Męczenników Al Aksa. Pamiętacie "Żywot Briana"? Ale im pokazaliśmy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Giza jako nowy autorytet GW jest tu maglowany 24/d IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.13, 22:52 I tylko tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny Giza jako nowy QUASIautorytet GW IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.13, 23:17 GW słynie z autorytetów, które nawet w rynsztoku by się niczym nie wyróżniały. Masz 0 osiągnięć? Nienawidzisz Polaków? Nienawidzisz Kościoła? Idź do GW. Zrobią z ciebie eksperta od wszystkiego! :-) Wot i wsjo! Odpowiedz Link Zgłoś
demokrex Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... 17.03.13, 22:53 Najlepszą rzeczą jaką wniosło do życia chrześcijaństwo, są… heretycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z boku Re: Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z IP: *.devs.futuro.pl 17.03.13, 22:56 1. Abelard = Wojciech. Po polsku: WOJCIECH. 2. Proponuję następny temat: robienie jaj z Mahometa, ajatollaha Chamenei, najlepiej wystawione w Iranie. Wtedy się przekonamy ile jest wart ...polski fundamentalizm. 3. Abelard Giza. Osrał papieża, zadeklarował chęć zgwałcenia królowej Angielskiej. TYLKO PROSZĘ NIE PRZEKRĘCAĆ NAZWISKA! W końcu im głośniej o nim mówią tym więcej kasy... I tu jest błąd PIsiorów: głąby! IM głośniej pyszczycie, tym większa korzyść dla ABELARDA! (nie przekręcić nazwiska). 4. Zostawmy muslimów, są mało medialni w Polsce. Porponuję Abelardowi lepsze tematy, np zejście na raka jego matki. Albop matki mojego kolegi, fajnie jęczała umierając. Super-teksty waliła, aż się człowiek powstrzymywał, żeby nie wybuchnąć śmiechem - sami wiecie jak to jest, jak ktoś zdycha... No i co dziecku sąsiadów, taki śmieszny DAŁN, 18 lat, a głupi. Nieśmieszne? JAK TO NIE? PRZECIEŻ NIE MA ŻADNEGO TABU! NIE MA TABU! NIE MA! jest? Nie wolno kpić z Downów? Z umierających na raka też nie? A więc JEST TABU! No to może i z wiarą trzeba poluzować? Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z 18.03.13, 00:27 Jakim trzeba być niedojebkiem z problemem psychiatrycznym, żeby zapluwać się w internecie o parę dowcipów chłopaka ze sceny? Pleban ci nie dał dziś do japy, że tak pyskujesz, wielonickowy pojebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artysta A on jest żydem czy arabem??? IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.13, 22:58 Co to znowu za quasiartysta??? Wywalili go z Bliskiego Wschodu, więc znalazm ciepły kącik w Polsce wśród naćpanej hołoty z Trójmiasta. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damaszek Re: A on jest żydem czy arabem??? IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.13, 08:09 Trudno stwierdzić. Nikt się do niego nie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandzl Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 23:00 Grupa polityków PIS tworzy własny kabaret, więc zwalcza konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
alejagwiazd Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... 17.03.13, 23:00 slodki facet, mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert [...] IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.13, 23:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtpress Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... IP: *.c3-0.80w-ubr1.nyr-80w.ny.cable.rcn.com 17.03.13, 23:16 co tu sie dziwic, jak sam twierdzi: "da sie z tego zyc..." wiec zyje, a potem aleja, cmentarna aleja.......i - moze? - Krzyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 23:17 Abelard, to najlepszy z Twoich skeczy! Nie przepraszaj, nie masz za co! Widziałem z dziesięć razy i nadal się śmieję :) www.zimnyleszek.pl/powiedz-ze-papiez-puszcza-baki-i-jeb-na-stos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan M. jak zrobi... IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.13, 23:17 podobny skecz o tym, jak Bęgowski wraca do domu, ściąga sukienkę, otwiera browara, włącza mecz, drapie się po jajach i beka, to będzie miał mój szacunek, jako kabareciarz, który nie boi się odczuć na swojej dupie "tolerancję" hołoty z czerskiej i okolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świszczurka Re: Gó... mnie bardziej śmieszy niż on IP: *.szczecin.mm.pl 17.03.13, 23:17 Gość portalu: sopot napisał(a): > Czemu ci tzw. odważni artyści nigdy nie biorą na swe tzw. artystyczne warsztaty > żydowskiej wiary??? -------------- Spytaj któregoś z nich i będziesz wiedział. > Zatem quasiartysta woli gdzie indziej poszukać skandalu. ---------------------------------- Giza nie szukał żadnego skandalu, pisowscy członkowie komisji sejmowej go szukali, gdyby nie ich światła interwencja, nikt by tego skeczu nie zauważył. > Tam, gdzie pluć może do woli i wie, że nikt mu niczego nie powie, a GW przyklaśnie i za darmo wypromuje. ---------------------------------- Wzmiankowana komisja sejmowa ds zapobiegania ateizacji załatwiła Gizie reklamę, więc GW do niczego nie była potrzebna. Po prostu portal zwiększa swoją klikalność i tyle. > Żałosny żyd czy arab? Nie wiem dokładnie. Jego matkę trzeba by zapytać, z kim go zrobiła. -------------------------------- Ubliżanie czyjeś matce na pewno jest żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
drupal cała prawda o poczuciu humoru w GW 17.03.13, 23:27 Parę lat temu był w GW artykuł o stand-upie. Autorzy bardzo chwalili talent komediowy pewnej izraelskiej gwiazdy tego gatunku i przytaczali jej dowcip o tym, jak to papież mógłby zrobić dużo dobrego dla dzieci w Afryce sprzedając dobra Watykanu. Napisałem w komentarzu, że Żydzi mogliby zrobić pewnie jeszcze więcej dobrego, gdyby sprzedali Hollywood i Wall Street. Przez jeden dzień to wisiało, ale potem czujna gazetowa cenzura komentarz usunęła. Od tego czasu wiem, że pejsaci właściciele GW nie maja za grosz poczucia humoru. Zwłaszcza na własny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl57 a kimże jest pan papież? - premierem watykanu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.13, 23:45 jest też przełożonym bankowców popapranego szemranego banku również punktrm równowagi pomiędzy frakcjami kardynalskich facetów frakcji zaciekle walczących o własne wpływy / finansowe głównie ! / To że sobie kolesie jednego ze swych na swego przedstawiciela wybrali nie czyni go / bo i jak ? / świętym za życia - nie jest więc żadnym obiektem czci religijnej. A że w miejsce zaprzeczonej wiedzy i rozumu jest wiara, nie czyni to z niej też ostoi słuszności przez samowykluczenie argumentu bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
tranquiloamigo nieśmieszne żarty 18.03.13, 00:04 Żarty Limo są: -dopuszczalne -nieśmieszne co niby jest śmiesznego w tym, że papież pierdzi? To ma być żart? Kabaret Limo jest żałośnie nieśmieszny, ale to nie może być karalne. Tylko po prostu TVP powinna jakąś lepszą rozrywkę proponować. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: nieśmieszne żarty 18.03.13, 01:54 No cóż, "misja" TVP zmieniła się. Emitują byle co, byle wyemitować i żądać pieniędzy z abonamentu za realizację "misji". Odpowiedz Link Zgłoś
misio1942 Abelard Giza: Ja naprawdę nie naśmiewam się z w... 18.03.13, 00:09 Panie Giza, z Pana jest kabareciarz jak z koziej d..y traba. Kabareciarz (kiedys to byli aktorzy) swoim wejsciem na scene (zanim sie odezwie) poprawia widzowi humor nie tylko smiech. W tym to nie tylko niema humoru ale i satyry. Ucz sie Pan. W tym wypadku to nie tylko tresc jest wazna ale w ktorym miejscu nalezy sie smiac! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo w tej rodzinie wszystko jakieś takie prymitywne 18.03.13, 00:11 jaka matka, taki syn i jego "kabaret" a propos, po sieci krąży równie prymitywny tekst: szczyt recyklingu? zrobić z mydła żyda" ... śmieszy cię to, to to poziom twój i twoich akolitów. o może następnym razem z tym wystartujesz? zobaczymy jak to będzie w lewicowych mediach odebrane xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: w tej rodzinie wszystko jakieś takie prymityw IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.13, 08:07 Święta racja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doraa Re: w tej rodzinie wszystko jakieś takie prymityw IP: *.limes.com.pl 18.03.13, 23:21 tepicpo napisał: > jaka matka, taki syn i jego "kabaret" Biednyś ty, co ma do tego rodzina? Zdaje się, że chcesz coś napomknąc jak to jestes zorientowany w koligacjach rodzinnych Abelarda? I jak, wazniejszy jesteś? Wtajemniczony? tfu!!! Odpowiedz Link Zgłoś