edza4 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 10:24 Ta pani powinna jak najszybciej zapisać się do pis-u,to dobry materiał na krzywą gębę przy marszach oszołomów na Krakowskie Przedmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: 78.133.249.* 13.05.13, 10:34 Usiłowała wymusić pobyt za pół darmo, ot co. A jak chcieli zapłaty, to szantażowała, że ich obsmaruje. Ciekawe, ile hoteli na ten numer naciągnęła. Co za okropny babsztyl bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 10:43 brawo dla pani recepcjonistki. byłam w tym hotelu pól roku temu i naprawdę to nie było się do czego przyczepić. jedzenie w restauracji było wyjątkowo pyszne (a znam sie na tym), obsługa jak najbardziej w porządku. oczywiscie mozna dewagować, czy ceny w tym hotelu są odpowiednie, ale to już decyduje klient, czy ma ochotę wynając tam pokój czy nie i nikt go nie wkręca w jakieś dodatkowe koszty. Gessler ma specyficzny sposób bycia, chyba chce byc trochę jak Gordon Ramsay i próbuje go naśladować. niestety, takie zachowanie pdnosi oglądalność, ale poza kamerą nie wypada poniżać ludzi, i tu Magda Gessler strzeliła sobie w kolano. Stawiam na to, że w jesiennej ramóce tvn nie bedzie Kuchennych Rewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 12:59 mam nadzieje, ze nie bedzie, ten program byl dobry ale moze na poczatku... na chamskiego grubasa nie chce sie patrzec... poza tym... mowilem juz, grubas prawiacy o kuchni wzbudza niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Tam było kilka wypadków IP: *.livenet.pl 13.05.13, 10:51 www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090922/POWIATSLUPSKI/369788552 I znowu dwie wersje wydarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Widać rozbuchane ego właścicieli przybytku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 11:02 Ten ich prestiż to sobie sami wmawiają i najgorsze, że w to wierzą. A stwierdzenie obsługi, że dzieci miały wypadek, bo ich rodzice nie pilnowali to też niezły "dowcip". A mówią, że bezrobocie takie wysokie, tylu ludzi szuka pracy, może więc warto dać szansę tym, którym naprawdę zależy i przykładają się do powierzonych obowiązków? Chyba, że właściciel zatrudnia rodzinę i różne pociotki, a wtedy nie ma co liczyć na przyzwoity poziom świadczonych usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Re: Tam było kilka wypadków IP: 212.118.224.* 13.05.13, 16:48 Dolina Garoty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Recepcjonistka z mentalnością a'la PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 10:52 Abstrahując od stylu bycia i zachowania p. Magdy Gessler, na miejscu właściciela hotelu nie trzymałabym pięciu minut dłużej takiej recepcjonistki, która daje wywiady do gazet obsmarowując gości. Jeśli argumentem w dyskusji dla tej recepcjonistki jest stwierdzenie, że obsługiwała większe gwiazdy niż Gesslerowa, to jakie podejście w tym hotelu jest do gości, którzy są tzw. anonimowymi ludkami "z ulicy"? Proponuję poczytać opinie o tym hotelu, poszukać sobie w google, zapewniam, że wiele jest bardzo negatywnych i występuje jeden wspólny mianownik - lekceważenie uwag klientów. Hotel ma podobno pięć gwiazdek, a są opinie, że na tyle nie zasługuje. Pani z recepcji na zdjęciu ma wygląd urzędniczki ze skarbówki, nie sprawia sympatycznego wrażenia i chyba nie do końca wie, na czym polega obsługa klienta i zasada, że się mu nie pyskuje, choćby się miało nawet rację. Dumę zostawiamy na "po pracy", a podczas pracy cierpliwie znosimy fochy hotelowych gości, jest cały savoir vivre, którego uczą w szkołach hotelarskich i na studiach, a ta recepcjonistka sprawia wrażenie kogoś, kto dostał tę robotę po znajomości i czuje się na tyle pewnie, że robi z siebie gwiazdę przed obiektywem fotografa z gazety i pozwala na uwagi, które są delikatnie rzecz ujmując, nie na miejscu. Poza tym, istnieje coś takiego, jak płatności przelewem i jest w dobrych hotelach praktykowane, a sytuacje skrajne załatwia menedżer albo i właściciel firmy, która chciałaby mieć dobrą opinię, na którą w tym przypadku nie zasłużyła. Tak się składa, że skończyłam studia w kierunku turstyki i hotelarstwa, pracuję także w branży wymagającej anielskiej cierpliwości do kontrahentów i sama byłam wielokrotnie klientką hoteli, a moje uwagi są takie, że personel tego typu przybytków ma o sobie zdecydowanie zbyt wygórowane mniemanie, nie zna słów "proszę", "przepraszam", tym ludziom, nie wiem, dlaczego, często brakuje elementarnych zasad kultury, albo im się nie chce, albo uważają, że zarabiaj za mało, żeby wysilić się na coś więcej niż łaskawe odpowiedzenie wchodzącemu gościowi na "dzień dobry". Podam przykład, jakie fochy potrafią mieć recepcjonistki z prestiżowego, wydawałoby się hotelu, jakim jest warszawski "Sobieski". Parę lat temu rezerwowałam tam miejsce dla zagranicznego gościa mojej firmy. Panie kazały mi wysłać faks. Podały numer, ja dwukrotnie bezskutecznie próbowałam wysłać zamówienie na rezerwację. Summa sumarum okazało się, że moje urządzenie faksowe wysłało błędnie meldunek o nieudanej operacji, więc zadzwoniłam do hotelu, aby poinformować, że mam problem z wysłaniem faksu, tam dowiedziałam się, że na gębę to nic się nie załatwia, a po drugie to faks doszedł dwukrotnie i jeszcze im zamieszanie robię, bo teraz to one nie wiedzą, czy chcę dwa pokoje, czy jeden. Pani, z którą ostatecznie wyjaśniałam tę sprawę, była niegrzeczna, mówiła uniesionym głosem i cała była w pretensjach. Jeszcze na studiach dowiedziałam się od koleżanek dorabiających na recepcjach w hotelach, że tam trzeba mieć znajomości, żeby się dostać do pracy, może zatem stąd problem ze zrozumieniem przez te osoby zasady "klient nasz pan"? Bohaterka artykułu obrabia tyłek klientce, dla mnie nie ma miejsca dla takich osób w branży usługowej. Przez takich ludzi upadają biznesy. Właściciel hotelu powinien poważnie przemyśleć dalsze zatrudnianie tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
y0rg Re: Recepcjonistka z mentalnością a'la PRL 13.05.13, 11:16 Piszesz ,, klient nasz pan'', zapomniałaś dodać ale nie CHAM, a to różnica , niby mała , ale podstawowa. Powołujesz się na wiedzę bywalca, ale zapominasz o tym że istnieje instytucja lokaja, czy wykidajły, który usuwa niepożądany element z lokalu, gdy nie spełnia standartów w cywilizowanym Świecie. Ja bym jej do swego lokalu nie wpuścił ze względów ...........np . sanitarnych - sprawia wrażenie przepoconej , cuchnącej , a jak otworzy usta to rynsztok, nie mówiąc , już o manierach. Odpowiedz Link Zgłoś
podfruwajek Re: Recepcjonistka z mentalnością a'la PRL 13.05.13, 18:24 y0rg napisał: > Piszesz ,, klient nasz pan'', zapomniałaś dodać ale nie CHAM, a to różnica , ------------------------------------- No wlasnie, nic dodać, nic ując. jakoś w klubach nikt sie nie oburza jak kark wywala na zbity pysk element nieporządany. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.epoki Re: Recepcjonistka z mentalnością a'la PRL 13.05.13, 11:30 100% racji. ale pani najwyraźniej doszła do wniosku, że pięć minut w mediach bardziej jej się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
y0rg ogłaszam bojkot 13.05.13, 11:01 OGŁASZAM BOJKOT PRZYPRAW MARKI ,,PRYMAT'' - PROSZĘ O WSPARCIE. KONIEC SPONSOROWANIA TEJ KREATURY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: ogłaszam bojkot IP: 78.133.249.* 13.05.13, 11:14 A co się przypraw czepiasz... Jak już chcesz bojkotu, to namawiaj do nieoglądania programu z udziałem tej pani. Jak spadnie oglądalność, to natychmiast zdejmą program z anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: ogłaszam bojkot IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 13:02 Ja juz osobiscie ten bojkot wprowadzilem, odkad zobaczylem reklame z pania gessler, przekonalem kilku znajomych i rodzine... dla zasady, ale widze ze nie tylko ja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 11:17 Pani Gessler zdaje się źle pojmuje rolę gwiazdy. Uważam, ze w jej przypadku to nieodpowiednie określenie (gwiazda). Nigdy jej do tego grona nie zaliczam. Ona aspiruje do tego kręgu ale ikoną nie będzie. Zachowania w stylu gitarzystów - rockmenów z lat 80 tych to zdarta płyta. Teraz się mówi o takich "cham" a nie "oryginał" czy "ekscentryk". Na marginesie. Nie wierzę w wersję p. Gessler. Ona w zbyt wiele "spraw sądowych" się angażuje jak na taką kompromisową, grzeczną osobę na jaką się teraz w tej sprawie kreuje. Odpowiedz Link Zgłoś
klan_fan "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 11:23 Pani recepcjonistce doradzałbym mniej się w mediach wypowiadać bo od tego jest rzecznik lub menedżer hotelu. Źle to wygląda gdy człowiek się dowiaduje, ze obsługa mimo , ze źle była prawdopodobnie potraktowana nie potrafi utrzymać dyskrecji. Takie zachowanie klientki jak tu opisano to dla mnie szantaż połączony z próbą wymuszenia. Było by źle gdyby to się okazało prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardm1954 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 11:27 stara rura która myśli że jest celebrytą niestety jest tylko starą rurą może w Warszawie robi szpan ale to jest krąg wzajemnej adoracji i nic wiecej acha większość tych celebrytów ma partyjne i ubeckie korzenie więc wspierają się nawzajem i oburzają jak to można ich tak traktować bo nie nakręci nam następnego odcinka tego badziewia które nie wiem czy ktoś jeszcze ogląda a samo nazwisko powinno juź włączać dzwonki alarmowe ktoś z tym nazwiskiem ma ogromne długi w stolicy i niewaźne kto ale nazwisko się zgadza więc trudno żeby obsługa tolerowała zachowanie tej no wiecie źe zapłaci potem brawo. a tak na marginesie to warszawiacy zawsze robią wiochę na prowincji brak kultury i ogłady Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.epoki Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 13.05.13, 11:27 co jak co, ale profesjonalizm tej pani skończył się w momencie, kiedy zaczęła udzielać wywiadu. Gessler może być buraczaną babą i hotel może mieć racje, ale opowiadanie o tym gazecie to nie jest profesjonalizm. no i teraz wiemy, że wino trzeba tam zamawiać po trzy butelki, bo tylko jedna na trzy jest zdatna do użytku :) Odpowiedz Link Zgłoś
podfruwajek Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 13.05.13, 18:29 Taaaaa. Bo hotel otwiera każda butelkę po zakupie i sprawdza czy wino dobre. Przecież fantasto wino otwiera się przy kliencie i dopiero wtedy okazuje się czy dobre. Za skwasniałe wino nie jest odpowiedzialny hotel tylko dostawca i od tego sa tzw reklamacje ale nie w hotelu tylko ze strony hotelu w hurtowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.com.pl 13.05.13, 11:48 strasznie się to czyta, oczywiście że Gesslerowa ma na sumieniu dużo ale Pani recepcjonistka i jej szef wychodzą na jeszcze większych "buców" co to za żalenie się prasie ? to jest hotel z pretensjami, na miejscu przyszłych gości unikałbym jak ognia tego miejsca, jeszcze im się przytrafi jakaś gafa i cały świat się o tym szybko dowie. Nie lubię Gesslerowej ale wylewanie żalów w taki sposób to dla mnie jeszcze gorsza wtopa. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Tej kucharce przewróciło sie w główce!!! 13.05.13, 12:01 Ciekawe, czy w innych miejscach publicznych Gesslerowa zachowuje się podobnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Madzia w Dolinie Charlotty. . . IP: 89.229.70.* 13.05.13, 12:04 Mam nadzieję że serial "Madzia w Dolinie Charlotty" będzie nieco krótszy niż amerykański tasiemiec "Moda na Sukces". Cały kraj wstrzymał oddech i czeka.. co przyniesie kolejny dzień. Jakie będą rewelacje, wyznania i pikantne szczegóły z hotelowego pobytu Madzi w Dolinie Charlotty? Mamy więc już wywiad rzekę z recepcjonistką hotelu. Panią skromną i w pełni o profesjonalnej naturze hotelarza, która nie zostawia na gościu suchej nitki. Kto nie chciałby zaistnieć w mass-mediach choćby przez chwilę? Niebawem (PILNE, zółty pasek w TVN24) pojawią się gorące relacje Pani pokojówki, ratownika z basenu, kelnera no i ochroniarza hotelu. Gazeta Wyborcza ma zapewnioną wywiad rzekę na kolejne 10 lat. Powoli strona Gazeta.pl - zacznie przypominać portal plotkarski a nie rzetelną ambitną gazetę. Osobiście w nosie mam czy Pani recepcjonistka obsługiwała większe sławy itp. ważnych z tego świata. Przeraża mnie totalny brak szacunku wobec gościa hotelu, obsmarowywanie go w gazetach nie mówiąc już, że hotel uważa to, za szczyt cnoty i profesjonalizmu. Stawia się bowiem po jednej stronie... szaloną, rozkapryszoną i nie wiadomo czego chcącą Panią Gessler - która przecież zawsze się czepia i nic jej nie pasuje.. prawda?? a z drugiej strony zastraszony zachowaniem gościa hotelowego personel który nie ma sobie nic do zarzucenia. Na dokładkę w owym thilerze pojawia się wątek Prezydenta Miasta, a więc mamy sprawę polityczną. Myślę, że poważnie powinniśmy zareagować na tą sytuację i poprosić jedną z partii politycznych która króluję w teoriach spiskowych o wezwanie Magdy Gessler wraz z Prezydentem Miasta przed właściwą komisję sejmową. Po tej komedii nie tylko portal Gazeta.pl ale nawet drukowana wersja Gazety Wyborczej przez kolejne miesiące będą zamieszczać kolorowe wkładki opisujące sensacyjny pobyt Magdy Gessler w Dolinie Charlotty. Kurcze, strach teraz coś powiedzieć w hotelu... że się nie podobało, jedzenie nie smakowało, wody ciepłej nie było, w TV tylko TVN Meteo leciało i to z deszczem w środku sezonu urlopowego. Lepiej jak goście hotelowi płacący po 500 zł wzwyż za dobę, zachowają zimną krew i będą siedzieć cicho... oby nie przy świeczce w 5 gwiazdkowym hotelu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Madzia w Dolinie Charlotty. . . IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 12:39 > Cały kraj wstrzymał oddech i czeka.. co przyniesie kolejny dzień. Recepcjonistka do Tańca z gwiazdami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 12:09 Biedna Madzia, pewnie jej cipki nie chcieli przpudrować, a ona przecież z wielkiego świata, z samej Kuby, ma takie przyzywczajenia. A tu prowincjonalny hotelik nie chciał oddelegować pokojowej do pudrowania tłustej cipki i rozpętała aferę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 12:16 brawo, dziewczyno! btw ktokolwiek stołuje się w tzw. restauracjach tej flądry i daje jej zarobić??? dziwny być kraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus9044 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 12:19 "Traktuje ludzi z góry i jest bardzo niezadowolona, gdy ktoś nie podporządkuje się jej woli."-O Gessler. Nie zapraszać ,dać kopa w doopę żydówie i nie zawracać sobie nią głowy.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva W d**ie sie recepcjonistce poprzewracało! IP: *.uznam.net.pl 13.05.13, 12:35 Tak się mówi o gościach niby porządnego hotelu? "Gdyby była niezadowolona, mogła już we wtorek zażądać obniżki ceny albo wynieść się z hotelu". Toż to skandal i wielka ujma dla hotelarzy. W porządnym hotelu za takie wypowiedzi recepcjonistka natychmiast wyleciałaby z pracy! Gwiazda się znalazła hehe ;) Kobieto, ty tam jesteś po to, żeby gościom robić dobrze, a nie ich krytykować i obsmarowywać językiem z magla! I bardzo dziwię się właścicielowi, który na to wszystko pozwala. Obsługa budy w Dolinie Charlotty, szumnie zwanej hotelem, do natychmiastowego szkolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: W d**ie sie recepcjonistce poprzewracało! IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 13:39 Tu jest lepszy kawałek dyrekcji hotelu, sprzed roku. Zdradzają, że gość brał panienki do towarzystwa, czyli urwy www.oceniacz.pl/profil/dyrekcja_hotelu/opinie/hotel/11571/dolina-charlotty-resort-spa/50243 Nie bierzcie urw do Doliny Charlotty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: W d**ie sie recepcjonistce poprzewracało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 15:01 Nie zdziwiłoby mnie, gdyby się okazało, że w pokojach hotelowych są zainstalowane kamery, a obsługa w wolnych chwilach sobie robi jaja z oglądania na video nagranych zachowań klientów. Przerażającej jest to, że kierownictwo hotelu nijak nie umie przyjąć krytyki ani wyciągnąć wniosków ze swoich błędów, co widać na każdym kroku w opiniach niezadowolonych klientów. Ale aspiracje mają co najmniej w kierunku "Bristolu". Odpowiedz Link Zgłoś
podfruwajek Re: W d**ie sie recepcjonistce poprzewracało! 13.05.13, 18:34 Gość portalu: Eva napisał(a): > Tak się mówi o gościach niby porządnego hotelu? "Gdyby była niezadowolona, mogł > a już we wtorek zażądać obniżki ceny albo wynieść się z hotelu". ----------------------------------- Przejęzyczyla się recepcjopnistka jak Ty stwierdzeniem: jesteś po to, żeby gościom robić dobrze, -------------------------- Hotel to nie burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skawi "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 12:36 wychodzi na to, że prezydent Słupska robi za przydu..asa celebrytów, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Doktro Pomidor IP: *.livenet.pl 13.05.13, 12:44 Niech mnie łaskawie ktos oswieci. W interenecie pisza, że właścicielem tej budy jest Doktor Pomidor , przed 2006 handlarz bananami i pomidorami. Czy ten Wawrowski z artykułu jest Pomidorem czy menadzerem? Kto jest włascicielem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 12:54 U mnie w rodzinie była podobna historia że Pani celebrytka przyjechała i ona nie będzie płacić, bo przecież jej obecność to reklama dla hotelu, chamstwo ma się kłaniać i całować stopy... Ktoś mądry z TVN już dawno powinien zrobić z panią Gessler porządek, są kompentne osoby, a mało kto ma ochote oglądać tego złośliwego grubasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hard-core "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 12:55 BTW... ta Gessler to żona tego złodzieja Gesslera z prawomocnymi wyrokami, restauratora? Odpowiedz Link Zgłoś
gibbonzlodzi "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 13:20 Jak się "rozczochranej stodole" nie podobało w hotelu to mogła po pierwszej nocy spier..ć do Grandki w Sopocie. Po co te komentarze o pijanym architekcie i opryskliwej obsłudze, a na koniec kłopoty z płaceniem. Wielka gwiazda się znalazła - herbu " zielona pietruszka" kur..a jej NAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja płacę Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 13:45 geslerowa usiłowała naciągnąć hotel na darmowy pobyt. Koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syd Barrett "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.30.33.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.05.13, 14:00 Niech się recepcjonistka cieszy, że Morrison nie żyje, dopiero by jej dał popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
agis10 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 14:02 Celebrytka Gessler o manierach i aparycji barmanki z baru dworcowego. Miotająca się po kuchni w swoim programie z rozwianą strzechą i torebkami sproszkowanego badziewia udającego przyprawy, które dosypuje do każdego gara który napotka. Śmiech i żenada. Apeluję aby utworzyć stronę internetową na której wszystkie osoby, dostawcy i firmy oszukane przez Gesslerową będą mogły zgłaszać jej próby wyłudzania towarów i usług. Takich firm jest bardzo dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd brawo dla recepcjonistki! IP: 150.254.111.* 13.05.13, 14:08 Oto przykład właściwego zrozumienia obowiązków. Decyzja wydana i podwładny ją egzekwuje biorąc trudności na klatę, a nie zrzucając awantury na przełożonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.e-wro.net.pl 13.05.13, 14:08 Obie Panie są godne pożałowania. Pani G. - zachowanie prostackie jak na arogantkę przystało. Pani recepcjonistka - lepiej gdyby milczała, zachowała pełną dyskrecję o gościach, kimkolwiek by Oni byli ale również o swoim szefie - "nie maszynie, który spał" !?. Opinie, wzajemne oskarżenia, dowody należało zostawić na ewentualne spotkanie w sądzie. Nie oglądam programów z Panią G., nie jadam w jej restauracjach, ale i do wspomnianego hotelu nie pojadę. Ponad wszystko cenię sobie takt, kulturę, dyskrecję, której Paniom ale i dyrekcji hotelu ( skoro pozwoliła na ten wywiad) brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś