Dodaj do ulubionych

Gdzie jest Beastek ?

IP: *.*.*.* 22.08.01, 14:39
Moj ulubiony bohaterze forumowy gdzie sie poniewierasz ??
Obserwuj wątek
    • Gość: beast Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 22.08.01, 15:02
      Ulubiony?Czymże sobie zasłuzyłem?:)))Rano mała awaria sieci,poźniej wyszedłem a
      teraz w końcu jestem i ja i internet:)
      • Gość: Lucy Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 15:07
        Witaj! Może coś ruszysz z tym forum, wszyscy milczą - co jest? cmd26 zjawia się
        i znika, chyba jeszcze ciężko pracuje.:)))
        • cmd26 Re: Gdzie jest Beastek ? 22.08.01, 15:12
          Gość portalu: Lucy napisał(a):

>cmd26 zjawia się
          > i znika, chyba jeszcze ciężko pracuje.:)))

zgadza sie, wreszcie sie wzialem za robote. A po przeczytaniu wywiadu z
          Kaczmarkiem w Pulsie Biznesu wlos jezy mi sie na glowie i w kolko zerkam na
          komunikaty reuters aby jak najszybciej dowiedziec sie jaka jest ostateczna
          dezycja w sprawie Rafinerii.
          • Gość: beast Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 22.08.01, 15:18
            Oczywiście zaraz zapodasz ją na forum.
            • cmd26 Re: Gdzie jest Beastek ? 22.08.01, 15:27
              Gość portalu: beast napisał(a):

> Oczywiście zaraz zapodasz ją na forum.

moimy slowami: Kaczmarek jest za zatrzymaniem prywatyzacji (m.in. PZU, Orlen,
              PKOBP) i rzucil tez zdanie mniej wiecej tak:"trzeba zrobic porzadek na wlasnym
              podworku (...) trzeba sie zastanowic czy Rotch to dobry partner dla Rafinerii
              jezeli PKN nawiazuje wspolprace z MOL i OMV" - wniosek stad mozna wyciagnac taki -
              Kaczmarek moze myslec o probie polaczenia Rafinerii i Orlenu (rzucil tez pomysl
              o polaczeniu PKOBP, PZU i Banku Pocztowego).
              • Gość: beast Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 22.08.01, 15:36
                Taaa,a podobno niektorzy uważali go za liberala,ale "liberał" w
                socaldemokratycznej partii to jak gorąca woda z makaronem ,która udaje rosół:)
          • Gość: Lucy Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 15:18
            cmd26 napisał(a):

>
            > zgadza sie, wreszcie sie wzialem za robote. A po przeczytaniu wywiadu z
            > Kaczmarkiem w Pulsie Biznesu wlos jezy mi sie na glowie i w kolko zerkam na
            > komunikaty reuters aby jak najszybciej dowiedziec sie jaka jest ostateczna
            > dezycja w sprawie Rafinerii.

Rozumiem:) Ja znikam bo też mam obowiązki. W końcu wypiszą mnie z tej rodziny:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka