Gość: Hela IP: *.*.*.* 22.08.01, 14:39 Moj ulubiony bohaterze forumowy gdzie sie poniewierasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beast Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 22.08.01, 15:02 Ulubiony?Czymże sobie zasłuzyłem?:)))Rano mała awaria sieci,poźniej wyszedłem a teraz w końcu jestem i ja i internet:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 15:07 Witaj! Może coś ruszysz z tym forum, wszyscy milczą - co jest? cmd26 zjawia się i znika, chyba jeszcze ciężko pracuje.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Gdzie jest Beastek ? 22.08.01, 15:12 Gość portalu: Lucy napisał(a): >cmd26 zjawia się > i znika, chyba jeszcze ciężko pracuje.:))) zgadza sie, wreszcie sie wzialem za robote. A po przeczytaniu wywiadu z Kaczmarkiem w Pulsie Biznesu wlos jezy mi sie na glowie i w kolko zerkam na komunikaty reuters aby jak najszybciej dowiedziec sie jaka jest ostateczna dezycja w sprawie Rafinerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 22.08.01, 15:18 Oczywiście zaraz zapodasz ją na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Gdzie jest Beastek ? 22.08.01, 15:27 Gość portalu: beast napisał(a): > Oczywiście zaraz zapodasz ją na forum. moimy slowami: Kaczmarek jest za zatrzymaniem prywatyzacji (m.in. PZU, Orlen, PKOBP) i rzucil tez zdanie mniej wiecej tak:"trzeba zrobic porzadek na wlasnym podworku (...) trzeba sie zastanowic czy Rotch to dobry partner dla Rafinerii jezeli PKN nawiazuje wspolprace z MOL i OMV" - wniosek stad mozna wyciagnac taki - Kaczmarek moze myslec o probie polaczenia Rafinerii i Orlenu (rzucil tez pomysl o polaczeniu PKOBP, PZU i Banku Pocztowego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 22.08.01, 15:36 Taaa,a podobno niektorzy uważali go za liberala,ale "liberał" w socaldemokratycznej partii to jak gorąca woda z makaronem ,która udaje rosół:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Gdzie jest Beastek ? IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 15:18 cmd26 napisał(a): > > zgadza sie, wreszcie sie wzialem za robote. A po przeczytaniu wywiadu z > Kaczmarkiem w Pulsie Biznesu wlos jezy mi sie na glowie i w kolko zerkam na > komunikaty reuters aby jak najszybciej dowiedziec sie jaka jest ostateczna > dezycja w sprawie Rafinerii. Rozumiem:) Ja znikam bo też mam obowiązki. W końcu wypiszą mnie z tej rodziny:( Odpowiedz Link Zgłoś