ren.ika 07.02.09, 23:46 Czy ktoś stosował MSM w chorobie i z jakim skutkiem? mmslymecure.com/forum/index.php?board=1.0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopekk Re: MSM - Metylosulfonylometan 08.02.09, 16:13 Ja stosowalem na poczatku. Naprawde pomagalo. Teraz moj stan jest duzzzo lepszy to i wplyw roznych medykamentow mniejszy. Bez rewelacji obecnie. Odpowiedz Link
ren.ika Re: MSM - Metylosulfonylometan 09.02.09, 21:13 Polski firmy Olimp brałeś? Jak długo i w jakich dawkach? Szukam doniesień, bo ja włączyłam Majce dopiero 3 tyg. temu, choć planowałam wczesniej. Ale polskie kapsułki są zbyt wielkie. Wyłykałam je sama (i kolana znacznie mniej skrzypią ) Natomiast u małej pojawiły się zmiany. W nocy bolą nogi, budzi się w momentach przewracania z boku na bok, rano ma trudności z wstawaniem - nie może ustać na nogach. Nie tyle chyba z bólu, co wygląda na zdrętwienie po prostu z dużym dyskomfortem. Mylę, czy to reakcja na MSM. Doniesienia są entuzjastyczne. Nefrolog przeczytała ulotkę i dopuściła do stosowania u nas. Jutro robimy analizy z krwi, zobaczymy. Odpowiedz Link
zazule Re: MSM - Metylosulfonylometan 09.02.09, 21:35 troche pokrewny temat, moze sie przyda. forum.chlamydioza.pl/viewtopic.php?t=36 Odpowiedz Link
tosho Re: MSM - Metylosulfonylometan 09.02.09, 21:52 To forum nie dotyczy MSM tylko MMS - Miracle Mineral Supplement - jest to ściema, którą należy omijać szerokim łukiem. Osobiście wybieram M&M's pl.wikipedia.org/wiki/M&M%27s Odpowiedz Link
zazule Re: MSM - Metylosulfonylometan 09.02.09, 21:57 Tosho Ty chyba w kulki sobie lecisz Odpowiedz Link
ren.ika Re: MSM - Metylosulfonylometan 09.02.09, 23:10 dobre a tak się cieszyłam, ze "zabija wszystko" Jak tylko M. będzie mogła, dostanie gratis pudełko M&Msów szukam dalej Odpowiedz Link
hopekk Re: MSM - Metylosulfonylometan 11.02.09, 21:02 Rozumiem, ze stosowales i na nic nie pomoglo? Jak dla mnie jeden z najwazniejszych lekow jakie bralem. Szczykajace stawy to MSM przeszlosc, przeszly bole zoladka i ogolnie samopoczucicie poszlo w gore bez zadnych tzw sil sugestii Glukozamine bym nazwal MMS Odpowiedz Link
tosho Re: MSM - Metylosulfonylometan 11.02.09, 22:41 To było do mnie pytanie? Chodziło mi o to, że forum, które podała Renika w pierwszym poście dotyczy MMS (miracle mineral supplement), a nie MSM (Metylosulfonylometan). Tutaj jest o MMS - leczy wszystko do wyboru do koloru www.youtube.com/watch?v=oeZsY7iMiqc Odpowiedz Link
hopekk Re: MSM - Metylosulfonylometan 12.02.09, 06:58 Fakt - zakrecilem sie jak sloik na zime Odpowiedz Link
hopekk Re: MSM - Metylosulfonylometan 12.02.09, 07:01 Widze ze w Polsce MMS tez sie rozwija: glejak.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=1351 Odpowiedz Link
hopekk Re: MSM - Metylosulfonylometan 12.02.09, 11:44 www.allegro.pl/item551793316_mms_cudowny_mineralny_suplement_xxi_wieku_przelom.html Leczy AIDS w 3 dni. WOW! Odpowiedz Link
piwnyman Re: MSM - Metylosulfonylometan 09.02.09, 22:18 www.wrotapomorza.pl/pl/bip/wsse/msm2aa Odpowiedz Link
ren.ika Re: MSM - Metylosulfonylometan 09.02.09, 22:31 Tak, wiem, że niedługo MSM zniknie z aptek w PL, ale nie ze sklepów zielarskich etc. Zresztą jak mówiłam - Olimp produkuje strasznie wielkie kapsułki, sprawdziłam MSM forte. Siarczanu glukozaminy nie zamierzamy stosować - chodzi mi tylko o związki organiczne siarki. Na razie metylosulfonylometan jest w wielu preparatach www.doz.pl/leki/s1340-metylosulfonylometan Odpowiedz Link
ren.ika Re: MSM - Metylosulfonylometan 09.02.09, 23:29 Następnym razem ten kupię. www.vitacost.com/Jarrow-Formulas-MSM-Sulfur-Powder-1-lb Teraz przerwałam, zobaczymy, czy objawy się cofną. Ale planuję po skończonym leczeniu spróbować. Odpowiedz Link