Dodaj do ulubionych

ciuchland - pytanie

19.08.14, 12:32
Trzy lata temu byłam w Wejherowie i odwiedziłam idąc na dworzec PKP duży ciuchland ( idąc z miasta w stronę dworca po lewej stronie, tuż przed dworcem) Kochani, pamiętam, ze były wypisane dni dostaw, cen za kg. ( codziennie inne ceny) aż do totalnej wyprzedaży. Napiszcie mi proszę, jeśli pamiętacie, jak ten "rozkład" wygląda.A godziny otwarcia?
Będę przejazdem w Wejherowie i bardzo chciałabym tam zajrzeć. Nawet nie pamiętam jak się ten sklep nazywa? Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Obserwuj wątek
    • madzik_mk1 Re: ciuchland - pytanie 19.08.14, 22:31
      ciucholand Szwajcar...teraz jest przeniesiony na inna ulicę w Wejherowie, ale w miejscu tego własnie jest inny ale nie wiem czy taki fajny jak ten... ;-)
      • poranek123 Re: ciuchland - pytanie 20.08.14, 13:11
        Dziękuje za odp. A podasz mi proszę, na jaką ulicę przeniesiony? A dni dostawy w jednym i drugim? Pamiętam jeszcze, ze był tez fajny ciuchland gdzieś w srodku miasta ( chyba za Rynkiem) , ta sama firma co przy Dworcu Głównym. Wchodziło się po schodach, i zapamietałam, ze po południu były ceny inne niż przed południem. Czy jeszcze jest? I też o dni dostawy, jeśli pamietasz, please.
        • monikaa13 Re: ciuchland - pytanie 26.08.14, 10:21
          Ten w mieście chyba jest. Szwajcar to chyba jest inny ciucholand niż Tobie chodzi, bo tamten na Dworcowej to był chyba Eurociuch czy jakoś tak i nie wiem czy jeszcze jest. Szwajcar jest jak idziesz do dworca ul. Dworcową to musisz skręcić w prawo przed dworcem na 10 lutego i zaraz masz Centrum handlowe Nasze i tam jest ten Szwajcar - jest olbrzymi. Ma strefę na wagę i wycenioną. Na wycenionych nawet fajne rzeczy się zdarzają, na wagę szmaty. Niestety nie wiem kiedy są dostawy. Ogólnie zauważyłam, że strasznie drogo zrobiło się w lumpeksach i sama już nie bywam.

Bluzki po 20 zł!!! Tyle kosztują nowe w sklepie.
    • poranek123 Re: ciuchland - pytanie 26.08.14, 12:55
      Bardzo dziekuję za odpowiedź. Przyjade w ciagu tygodnia, może trafie na dostawę. Serdeczności!
      • monikaa13 Re: ciuchland - pytanie 26.08.14, 13:40
        Powinnaś trafić, bo kiedyś jak pamiętam dostawy zawsze były jakoś w środku tygodnia lub 2 x w tygodniu.

Fajny ciucholand jest na Kaszubach, przy drodze do szpitala. Taki mały, prowadzi go taki młody Pan ale ma fajne ciuszki - szczególnie dla dzieci. Nie ma szmatek - widać, że ciuchy przebrane ale wszystko wycenione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka