cmd26 26.08.01, 02:51 mcroti - jeszcze osiem postow i masz rowniotko tysiac na koncie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mcroti Re: mcroti IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 02:52 A własnie miałem zgłosić na bezsenności że przechodże w off-line:)) To co teraz tylko sześć lub siedem mi brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: mcroti 26.08.01, 02:54 Gość portalu: mcroti napisał(a): > A własnie miałem zgłosić na bezsenności że przechodże w off-line:)) tak sie wlasnie domyslalem, ze juz chcesz uciekac i dlatego ten watek rzucilem. Na pewno nie wytrzymasz i bedziesz chcial dzisiaj zrobic tysiac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: mcroti IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 02:57 Będę złośliwy i przeję w off-line Tak nawiasem to własnie pisze pierwsze wnioski mojego dzieła i musze sie trochę skupić nad materią. Ale jutro późnym popołudniem będe na szybkich drutach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: mcroti 26.08.01, 02:58 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Będę złośliwy i przeję w off-line > Tak nawiasem to własnie pisze pierwsze wnioski mojego dzieła i musze sie trochę > skupić nad materią. > Ale jutro późnym popołudniem będe na szybkich drutach:)))) ok, a tak Ci malo brakowalo do tysiaca no to dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek cdm26 jak ty to sprawdzasz IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 10:57 chyba nie liczysz manualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: cdm26 jak ty to sprawdzasz 26.08.01, 12:16 Gość portalu: Witek napisał(a): > chyba nie liczysz manualnie? pomysl, pokombinuj a sam do tego dojdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: mcroti IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 12:26 chyba jednak liczysz manualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: mcroti 26.08.01, 12:53 Gość portalu: Witek napisał(a): > chyba jednak liczysz manualnie? na wszytskich forach manualnie? Toz to zajelo by kilka godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: mcroti IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 12:56 No to mogl bys mi prosze powiedziec ile ja mam na kacie? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: mcroti 26.08.01, 13:07 Gość portalu: Witek napisał(a): > No to mogl bys mi prosze powiedziec ile ja mam na kacie? dla niektorych osob liczy sie bardzo skomplikowanie - to jest wtedy jak kilka osob uzywa tego samego nicka (tak jest tez w Twoim przypadku). Jak sie nie pomylilem to przed chwila miales 148 postow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: mcroti IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 13:12 Dzieki bede sie musial lepiej starac. Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: mcroti 26.08.01, 13:16 Gość portalu: Witek napisał(a): > Dzieki bede sie musial lepiej starac. i tak juz nie jest zle - 150 w tak krotkim czasie to naprawde bardzo dobry wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: mcroti IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 13:19 niestety w tym tygodniu bede bardzo zajety i chyba nie uda mi sie tego powturzyc Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: mcroti 26.08.01, 13:21 Gość portalu: Witek napisał(a): > niestety w tym tygodniu bede bardzo zajety i chyba nie uda mi sie tego powturzy > c ale za to w przyszlym tygodniu tak przyspieszysz, ze mcroti spadnie na czwarta pozycje a ja na trzecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: mcroti IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 02:59 jak w przyszłym miesiacu założe sobie "sztywnego" to też wystartuje do wyścigu W IMIE GDAŃSKA pozdrawiam i czekam na mój skromny rezultat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: mcroti IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 03:01 oczywiście ukłony dla liderów (ale nie samoobrony;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: mcroti IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 26.08.01, 13:13 Chciałbym zauważyć,że jest to pierwszy o ile sie nie mylę wątek poświęcony naszemu drogiemu koledze mcrotiemu:)Gratulacje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: mcroti 26.08.01, 13:20 Gość portalu: beast napisał(a): > Chciałbym zauważyć,że jest to pierwszy o ile sie nie mylę wątek poświęcony > naszemu drogiemu koledze mcrotiemu:) zgadza sie - dlatego go zalozylem a nie dodalem tego jako zwyklej informacji do jakiegos innego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: mcroti IP: 10.10.41.* 26.08.01, 18:05 Dziękuję wam przyjaciele:)))))))) Łzy radosci scielą mi się na koszulkę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: mcroti IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 26.08.01, 18:19 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Dziękuję wam przyjaciele:)))))))) > Łzy radosci scielą mi się na koszulkę:))))) Uuuu chlopaki uuuuuuu nie płaczą!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś