Gość: op IP: *.pl / 81.210.104.* 03.12.04, 20:07 jutro śledziowe ludziki przegrają !!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rem-bil Re: W sobotę mecz Prokom Trefl Sopot - Deichmann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:22 Żółte śledzie wygrają, bo som wyjontkowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mówią... Re: W sobotę mecz Prokom Trefl Sopot - Deichmann IP: *.chello.pl 04.12.04, 00:25 że nie będzie meczu w je..ej TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro-ro z Wroclawia Re: W sobotę mecz Prokom Trefl Sopot - Deichmann IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.12.04, 07:44 Nie ludzcie sie, nie bedzie transmisji telewizyjnej. Szczere kondolencje dla fanow kosza, a szczegolnie dla tych z Sopotu i Wrocka. Sport przegral kolejny raz z demagogia i populizmem! Mam jednak nadzieje, ze nie pomyla sie sejsmolodzy przewidujac trzesienie ziemi, ktore zrowna rowno z gleba decyzyjne autorytety (watpliwe) z TVP. Zamiast dawki adrenaliny kazdy z nas otrzyma rozrywke w postaci erudycyjnych popisow kretynskiego "Konia" Giertycha, "Kmiecia" Gruszki, "Okej" Miodowicza, "Wallenroda" Wassermana, "Wscieklicy" Macierewicza (to czolowa piatka "polit-basketu"). W rezerwie na lawie "Buraczek" Celinski, "Chrypa" Rozanski i glebokie odwody anonimowych cudakow z Samoobrony i innych partyjek, odeslanych dawno do kosza (na smieci!). Niech ich wszystkich szlag trafi! I ja mam za taki zalosny spektakl placic abonament? A takiego wala!!! Dworak, fora ze dwora, buraku p...y! Trzymam kciuki za Wroclaw, ale...niech wygra lepszy w czysto sportowej rywalizacji. Pozdro dla prawdziwych kibicow z Sopotu i calej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: W sobotę mecz Prokom Trefl Sopot - Deichmann IP: *.mim.pl 05.12.04, 00:39 .. Odpowiedz Link Zgłoś