Gość: robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:49 czas też na Borusewicza za jego działalność w szpitalu wojewódzkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Medyk Re: Frasyniuk interweniuje w sprawie "Majoneza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 22:08 To,ze Borusewicz byl mezem pielegniarki nie znaczy,ze zna sie na sluzbie zdrowia.On jest ignorantem we wszystkich dziedzinach,nawet w sprawach zwiazkowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JURY Borusemistrz IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.05, 22:46 Nie gadajcie , nie gadajcie, Pan Borusewicz jest niekwestionowanym rekordzista swiata i mistrzem we wchodzeniu w konflikt sam ze sobą , osiąga to już po 6,5 sekundach od rozpoczęcia dyskusji. Pod względem nie pojmowania własnych wypowiedzi zajmuje również wysoką , trzecią lokatę. A majonez ma 950 kcal na 100 gramów. Heniek ma 150000 gramów - Panie Bogdanie niech pan przeliczy, limit czasu 12 dni prosze sie pospieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Borusemistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 06:48 Kiedyś byłem zwolennikiem UW. Ale działalnośc takich ludzi, jak Borus czy bohater artykułu mnie mocno zniechęciła. Albo oni mają "coś z deklem", albo na boku i po cichu kręcą jakiś własny interes. Dlaczego Frasyniuk nic z tym nie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Borusemistrz IP: 195.116.62.* 04.01.05, 11:31 każdy kto pcha się do władzy ma coś z deklem. Ja już dawno odpuściłem sobie wybory - jak mają ludzie jakieś problemy ze sobą, to nie mam zamiaru ich utwierdzać w przekonaniu ze wszystko jest z nimi ok (oddając na nich głos w wyborach). :) Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Borusemistrz 04.01.05, 21:20 pewnie tez: ma cos z deklem, albo kreci na boku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeee Re: Borusemistrz IP: *.mlyniec.gda.pl 04.01.05, 11:45 Niestety po pobycie w wiezieniu schudł i to znacznie Odpowiedz Link Zgłoś
mayooo19 MAJONEZ..by the way: co to za policyjna maniera, 04.01.05, 08:17 co to za policyjna maniera, by o ludziach pisać pseudonimami...to jak o KIEŁBASIE, MASIE...Czy Gazeta przejmuje styl brukowców? Feeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kop w tyłek Frasyniuk, wasza kanapa polityczna już zaczyna ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 08:33 ... się fajczyć :-) "Jesteśmy kojarzeni z pokoleniem stanu wojennego i rzeczywiście większość osób ze środowiska UW to ludzie, którzy działali w opozycji. Tym ludziom nigdy żaden nielegalny pieniądz nie przykleił się do ręki. To środowisko uniknęło deprawacji, dlatego jest mi tym bardziej przykro, że w moim obozie znalazły się osoby, którym postawiono zarzuty niegospodarności." Jak tam było z pieniedzmi to ... trudnio powiedzieć. Troszkę jednak nieładnych ploteczek chodzi po miescie, jak to bylo z kasiorką z zagranicy na zakładanie GW. Efekt był taki, że aktualnie GW to kawał kasy i dochodów - obrzucający gównem ... niektorych kolegów z opozycji, co za niefart. Tak więc Frasyniuk niech pisze jakoś jasno, o którą to opozycję mu chodzi, ok ? Poza tym : afera alkoholowa chociażby. To tyle o klejeniu się kasy do łapek. A co z teczuszkami, panie Frasyniuk ? Tak, TYMI teczuszkami, kiszczakowo-jaruzelskimi. Bo pan, panie FRasyniuk tu ładnie pisze, ale pana kolega, z tej _pana_ opzycji, pan Kozlowski popuszcza już w gacie z tego powodu. A jego podwładny, mec. Widacki, broni aktualnie Kulczyka. Ech, no długo by gadać, miejmy nadzeiję, że zacznie się w tym roku takie prucie tapet i wymiatanie spod dywanów, że Frasyniuk z kolegami, po tym jak "awansował" z oficjalnej polityki na kanapę, tak teraz zostanie awansowany atomowym kopem w dupę za drzwi. I już nie wróci. Frasyniuk, wyjedźcie sobie gdzieś, przecież ci Polacy to taki okropny naród, sami o tym dużo mówiliście tyle czasu. Może to Izraela ? Zwaszcza, że ekstradycja stamtąd to hoho, nie lada zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Frasyniuk interweniuje w sprawie "Majoneza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 08:46 Może ktoś odpowie na czym się zna Pan BORUSEWICZ :-)??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba_29 "Majonez"?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:10 tyle lat chodzilem na zuzel, a nigdy nie slyszalem zeby na Henka M(AJEWSKIEGO) ktos mowil MAJONEZ!! :-)) dorobil sie ksywki w areszcie??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Frasyniuk interweniuje w sprawie "Majoneza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:54 Borus się zna na załatwianiu posad kolesiom w szpitalach, jak właśnie w wojewódzkim tworzy wbrew prawu i logice oddziały dla kumpli. Co dziwniejsze, ci kumple ponoć pracowali kiedyś w sb, jak to mówią na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś