Gość: Aloese IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 08:56 Umiesz liczyć - licz na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur z Gdanska efekt domina IP: *.uk.ibm.com 17.01.05, 10:06 podejrzewam ze pani Jolanta brala za malo - to pierwsze. Powinna brac 1 zl a nie 80, po drugie , przy tak malym marginesie bledu jaki zalozyla - jeden nieuczciwy pracownik, jedna kradziez - i cala firma lezy a ona jest w dlugach. Nie wolno brac za malo - malo sie zyska a duzo mozna stracic. I tak sie stalo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domenico Re: Bankructwo pośrednika uderzyło w tysiące osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:45 Nie chciałbym sie tu zbytnio wymądrzać, ale przecież to oczywiste, że takie rzeczy mogą się zdarzyć. Osobiście zastanawiałem sie nad korzystaniem z usług podobnych "agencji", lecz prawodastwo w tym zakresie wogóle nie chroni nas, klientów. Rada na przyszłość dla oszukanych - zawsze sprawdzajcie, komu powierzacie swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Moje dwa grosze IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 11:05 Moje dwa grosze: - PROWIZJE ZA USŁUGĘ BYŁY ZA NISKIE; a z nich utrzymać trzeba punkty kasowe, pracowników, centralę i właściciela, - OTWARCIE AGENCJI w godz. 8-20; z tego co wiem kasjerzy mogą pracować tylko 8 godz. Jak to było w Vigo? Jeżeli pracowali więcej to mieli nadgodziny, za nie też trzeba zapłacić. - BRAK KONTROLI NAD PRACOWNIKAMI; kłopoty były od października i co...? - KRADZIEŻ CZY ...; z wypowiedzi pełnomocnika Vigo wynika, że kłopoty spowodowali nieuczciwi pracownicy, a może chodzi o niezapłacone wynagrodzenia. Pracownicy sami "zrobili sobie wypłatę". Czy podobnie nie działa Agencja SKARBONKA z Gdyni??? Prowizje za usługę też są niskie! Odpowiedz Link Zgłoś