javert 31.01.05, 16:26 Dajcie znac jesli wiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: Kto uczy włoskiego w Wejherowie lub okolicy.. 31.01.05, 17:31 No własnie...,. !!! K T O ?? :-)) pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
polo1000 Re: Kto uczy włoskiego w Wejherowie lub okolicy.. 31.01.05, 23:16 kurcze ale fajnie , ja właśnie postanowiłam ponownie zabrać się za swój włoski na poważnie, ten język chce opanować bez kursów i szkół, ale mam jednego wroga poza bbrakiem czasu - brak własnej systematyczności:( Ale tak sobie myślę, że razem zawsze łatwiej bo jeden drugiego napędza i mobilizuje. ... To może wspólnymi siłami razem weźmiemy włoski za rogi?! chętnych proszę o wiadomośc na maila, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
astria1 Re: Kto uczy włoskiego w Wejherowie lub okolicy.. 01.02.05, 00:03 Własciwie powstałaby już mini grupa :-) Dziewczyny jak coś wiecie piszcie ... moze być na @ :-) pzdr Anna Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: Kto uczy włoskiego w Wejherowie lub okolicy.. 01.02.05, 08:34 ....wloski mowicie.... no dobra, obiecuje sie zastanowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
javert mam juz namiary na dwóch nauczycieli!!! 01.02.05, 20:27 A wiec powoli, powoli...moze cos z tego wyjdzie. Oczywiscie dam znac jak tylko sie dowiem wiecej. Ciao! Odpowiedz Link Zgłoś
javert Szukam znowu... 27.04.05, 19:06 Sluchajcie,ja znow chce wrocic do tematu. Niestety, te namiary na nauczycieli włoskiego, które miałam są juz nie aktualne. A ja wciaż jestem zainteresowana nauka włoskiego. Pomóżcie szukać jakiegoś lektora/ nauczyciela/ studenta? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pola710 Znalazłam! 05.05.05, 21:00 Witaj Javert! Przez przypadek natknęłam się na informację dotyczącą nauki języka włoskiego w Wejherowie. Jak się okazuje jest to możliwe w Kaszubsko-Pomorskiej Szkole Wyższej w Wejherowie przy ulicy Dworcowej 7. Więcej informacji znajdziesz na stronie www.kpsw.pl Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
javert :-) 16.05.05, 22:05 O, dzieki bardzo, Polo, przejde sie tam w tygodniu i popytam kto uczy i za ile. Jak sie dowiem ,dam znac:-) Odpowiedz Link Zgłoś