Dodaj do ulubionych

Kto uczy włoskiego w Wejherowie lub okolicy...??

31.01.05, 16:26
Dajcie znac jesli wiecie
Obserwuj wątek
    • astria1 Re: Kto uczy włoskiego w Wejherowie lub okolicy.. 31.01.05, 17:31
      No własnie...,. !!! K T O ?? :-))

pzdr :-)
      • polo1000 Re: Kto uczy włoskiego w Wejherowie lub okolicy.. 31.01.05, 23:16
        kurcze ale fajnie , ja właśnie postanowiłam ponownie zabrać się za swój włoski
        na poważnie, ten język chce opanować bez kursów i szkół, ale mam jednego wroga
        poza bbrakiem czasu - brak własnej systematyczności:( Ale tak sobie myślę, że
        razem zawsze łatwiej bo jeden drugiego napędza i mobilizuje. ... To może
        wspólnymi siłami razem weźmiemy włoski za rogi?! chętnych proszę o wiadomośc na
        maila, pozdrawiam.
        • astria1 Re: Kto uczy włoskiego w Wejherowie lub okolicy.. 01.02.05, 00:03
          Własciwie powstałaby już mini grupa :-)

Dziewczyny jak coś wiecie piszcie ...
          moze być na @ :-)

pzdr
          Anna
          • nann Re: Kto uczy włoskiego w Wejherowie lub okolicy.. 01.02.05, 08:34
            ....wloski mowicie....
            no dobra, obiecuje sie zastanowic :)
            • javert mam juz namiary na dwóch nauczycieli!!! 01.02.05, 20:27
              A wiec powoli, powoli...moze cos z tego wyjdzie. Oczywiscie dam znac jak tylko
              sie dowiem wiecej. Ciao!
              • javert Szukam znowu... 27.04.05, 19:06

Sluchajcie,ja znow chce wrocic do tematu. Niestety, te namiary na nauczycieli
                włoskiego, które miałam są juz nie aktualne. A ja wciaż jestem zainteresowana
                nauka włoskiego. Pomóżcie szukać jakiegoś lektora/ nauczyciela/ studenta? Pozdr.
                • pola710 Znalazłam! 05.05.05, 21:00
                  Witaj Javert!
                  Przez przypadek natknęłam się na informację dotyczącą nauki języka włoskiego w
                  Wejherowie. Jak się okazuje jest to możliwe w Kaszubsko-Pomorskiej Szkole
                  Wyższej w Wejherowie przy ulicy Dworcowej 7.
                  Więcej informacji znajdziesz na stronie www.kpsw.pl

Pozdrawiam :-)
                  • javert :-) 16.05.05, 22:05
                    O, dzieki bardzo, Polo, przejde sie tam w tygodniu i popytam kto uczy i za ile.
                    Jak sie dowiem ,dam znac:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka