Dodaj do ulubionych

PRACA W TROJMIESCIE

06.03.05, 03:35
Witam, jestem ciekawa czy sa aktualnie oferty pracy w Trojmiescie. Interesuje
mnie praca np. w restauracji, badz w hotelu (z tego co wiem, to duzo ich
jest). Czy jest szansa na prace u Was, jakie sa standardowe wynagrodzenia?
Sama jestem z woj. pomorskiego jednak w tym sie akurat nie orientuje.
Obserwuj wątek
    • 1gornez6 Re: PRACA W TROJMIESCIE 06.03.05, 07:59
      pracy jest pelno
      tylko wynagrodzenie marne
      jakies 2000 na miesiac
      • Gość: trouseve Re: PRACA W TROJMIESCIE IP: *.tvteletronik.pl 06.03.05, 10:35
        2000 na miesiac to wg mnie i tak rewelacja w porownaniu z pieniedzmi, ktore
        moge zarobic tutaj(max 1000 zl na miesiac). Skoro pracy jest duzo, to moze
        moglbys polecic mi jakas? Bede bardzo wdzieczna - dodam, ze studiuje zaocznie.
        • trouseve Re: PRACA W TROJMIESCIE 06.03.05, 18:07
          Szuakm caly dzien jakichs ofert i nic. Oczywiscie sa takie jak zwykle
          (McDonalds..), ale nie wyobrazam sobie z kolei pracowac w tym caly rok . Jako
          praca dorywcza idealnie, ale nie na dluzsza mete. Chetna bylabym bardziej do
          powazniejszych zajec, chociazby nawet do restauracji wyzszej rangi (jesli juz
          praca o takim charakterze), albo cos tego typu. Nie ma nigdzie podanej
          informacji o zarobkach (2000 to raczej ciezko by bylo...no i trzeba miec
          wielkie szczescie, zeby trafic na taka prace), a to bardzo istotne dla mnie,
          aby podjac wlasciwa decyzje w tym kierunku. Wspomniano wczesniej, ze pracy jest
          (rzekomo) mnostwo,ale ja najwyrazniej szukam nie tam gdzie trzeba :/ W takim
          razie nie mam pojecia gdzie dalej szukac, nie ma nawet w internecie
          odpowiednich stron z takimi ofertami (a chodzic od drzwi do drzwi tez strata
          czasu), a czas mnie goni, bo musze zarobic jak najwiecej na studia. Pozdrawiam.
    • Gość: blon Re: PRACA W TROJMIESCIE IP: *.chello.pl 07.03.05, 08:59
      Wiesz jak się szuka pracy ? Drukujesz sobie wymuskane i dopracowane , pod katem
      danej pracy, CV w duzej ilości , ubierasz się w sposób oficjalny i dawaj
      roznosić po firmach ( w tym przypadku po restauracjach ) . Przy odrobinie
      szczęścia zostaniesz poproszona o zaprezentowanie swojej osoby . To jeden z
      lepszych sposobów .
      Ps. Z tego co wiem 70 % zarobków w restauracji odbierasz w postaci napiwków ,
      więc może się okazać ,że od pracodawcy otzrymasz 3 pln na godzinę ,ale z
      napiwkami wyjdzie Ci tego 10 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka