Gość: browarek IP: *.*.*.* 12.06.02, 15:47 Jeszcze tu u Was nie byłem, ale jestem oto. Całkiem fajowo gawędzicie. Chyba będę jednak zaglądał. Pozdrowienia - AHOJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoppoter Re: SIEDLCE 12.06.02, 15:51 Siedlce między Warszawką a Brześciem, czy Siedlce w Gdańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: SIEDLCE IP: *.*.*.* 12.06.02, 15:53 zoppoter napisał(a): > Siedlce między Warszawką a Brześciem, czy Siedlce w Gdańsku? Jasne, że SIEDLCE przy przyszłej autostradzie A-2 Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: SIEDLCE 12.06.02, 15:58 Gość portalu: browarek napisał(a): > zoppoter napisał(a): > > > Siedlce między Warszawką a Brześciem, czy Siedlce w > Gdańsku? > > Jasne, że SIEDLCE przy przyszłej autostradzie A-2 Jasne jak jasne, w Gdańsku jest dzielnica o tej nazwie... A autostradę to może Twoje wnuki zobaczą, zwazywszy na dotyczczasowe osiągnięcia Polski w tej branzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: SIEDLCE IP: *.big.pl / 172.16.1.* 12.06.02, 15:59 No toż napisał "przyszłej" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: SIEDLCE IP: *.*.*.* 12.06.02, 16:15 Gość portalu: Green napisał(a): > No toż napisał "przyszłej" :))) > Dzięki Green za dobre słowo. Inna sprawa, że A-1 też zbyt hyżo się nie buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: SIEDLCE 13.06.02, 08:23 Gość portalu: browarek napisał(a): > Gość portalu: Green napisał(a): > > > No toż napisał "przyszłej" :))) > > > Dzięki Green za dobre słowo. Inna sprawa, że A-1 też > zbyt hyżo się nie buduje. Toteż my tu się specjalnie autostradą nie ekscytujemy, hi hi hi. No to witamy siedlczanina u nas! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: SIEDLCE IP: *.*.*.* 13.06.02, 12:44 zoppoter napisał(a): > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > Gość portalu: Green napisał(a): > > > > > No toż napisał "przyszłej" :))) > > > > > Dzięki Green za dobre słowo. Inna sprawa, że A-1 też > > zbyt hyżo się nie buduje. > > Toteż my tu się specjalnie autostradą nie ekscytujemy, hi hi hi. > No to witamy siedlczanina u nas! > > > Też Was witam i o zdrowie pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
banner4 Re: SIEDLCE 12.08.02, 17:57 zoppoter napisał(a): > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > zoppoter napisał(a): > > > > > Siedlce między Warszawką a Brześciem, czy Siedlce w > > Gdańsku? > > > > Jasne, że SIEDLCE przy przyszłej autostradzie A-2 > > Jasne jak jasne, w Gdańsku jest dzielnica o tej nazwie... > A autostradę to może Twoje wnuki zobaczą, zwazywszy na dotyczczasowe osiągnięc > ia Polski w tej > branzy... Mam koleżankę, która studiowała w Gdańsku i zawsze, gdy mówiła, że jest z Siedlec wszyscy byli przekonani, że jest właśnie z 3miasta...no cóż, miły, siedlecki akcent w pięknym portowym mieście...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia IP: *.*.*.* 20.06.02, 14:58 Zagląm do Was z ciekawosci, co się mniej więcej dzieje. Interesuje mnie pytanie, jaki chłodny browar jest przyjazny dla ludzi na Wybrzeżu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia IP: 195.116.73.* 22.06.02, 12:51 :)))witam siedlce!odrazu mi weselej,mam tam kupę przyjaciół.zapraszamy do gdańska na zimny browar na plaży ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia IP: 62.233.169.* 22.06.02, 18:39 Gość portalu: browarek napisał(a): > Zagląm do Was z ciekawosci, co się mniej więcej dzieje. > Interesuje mnie pytanie, jaki chłodny browar jest > przyjazny dla ludzi na Wybrzeżu? przyjazny był Hevelius ale odkąd EB zrobiło numer z gdańskim browarem - bojkotuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 22.06.02, 21:38 Przy trójmiejskiej plaży (i nie tylko!) leje się piwo z browarów od Bałtyku po Tatry. Na pewno coś dla siebie znajdziesz, klasyka z reklam + regionalne z różnych zakątków. Generalnie - mniam ;-) A akurat EB to trochę trudno znaleźć, jakoś ludziska chyba myślą tak jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia 23.06.02, 18:48 Gość portalu: browarek napisał(a): > Jeszcze tu u Was nie byłem, ale jestem oto. Całkiem > fajowo gawędzicie. Chyba będę jednak zaglądał. > Pozdrowienia - AHOJ!!!!! Czesc Browarek! Nie wiedzialem ze tu zajrzysz:) ja troszeczke mialem udzial w rozkreceniu siedleckiego forum razem z jurawem... pozdrawiam Matti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 01:34 Podróże jednak kształcą. Fajni ludkowie tu u Was, informacje o piwieńctwie bardzo przydatne. Czy ceny poszły juz sezonowo w górę? Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia 25.06.02, 07:19 W kwestii cen się nie wypowiem, bo ja zza morza, ale powiem tylko, że moje ulubione browary w Ameryce to właśnie Hevelius i EB. Innych (no, może prócz Złotego Bażanta) nie pijam :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia IP: *.*.*.* 29.06.02, 15:23 belissarius napisał(a): > W kwestii cen się nie wypowiem, bo ja zza morza, ale powiem tylko, że moje ulub > ione browary w > Ameryce to właśnie Hevelius i EB. Innych (no, może prócz Złotego Bażanta) nie p > ijam :))))))))))) Wyruszam wprawdzie nie za morze, ale nad morze, i może tam będzie morze zimnego browaru. Hevelius i EB podzielam, jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia IP: *.*.*.* 08.08.02, 20:17 Podlasie pozdrawia całe Trójmiasto, Kaszubów oraz wszystkich zacnych mieszkańców i letników na wyraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia IP: *.chcg3.il.corecomm.net 10.08.02, 06:25 belissarius napisał(a): "że moje ulubione browary w Ameryce to właśnie Hevelius i EB. Innych (no, może prócz Złotego Bażanta) nie pijam :)))))))))))" no nie przesadzaj ! Heveliusza to pewnie pijasz na tej malej plaza przy Belmont (miedzy Long i Laramie), cafe cos tam. bo masz blisko z chaty. A Heinekenek ? a Coronka ? Leszek ,(niektorzy mowia "glupol"- nie wiem czemu) ? Zagloba ,koledzy mowia, chcesz "dziada"? no i klasyka O.K. i Zywiec ? a inne (Tychy) ? rozumiem ,ze nie popierasz miejcsowych "browarow" (Old Style, Budwaiser,Lite , MGD, brrrrrrrrrrrrr!) ! i to juz cos! pozdrowienia, m Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia 10.08.02, 07:04 Masz rację, nie popieram! A zresztą ze mnie piwosz jak z koziej d... itd. Zawsze wolałem mocniejszy wsad. Ale w upalne lato dobre piwko czemu nie! Siemano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: SIEDLCE do : Gdańsk-Sopot-Gdynia IP: *.chcg3.il.corecomm.net 10.08.02, 07:15 belissarius napisał: "Masz rację, nie popieram!" no i dobrze ! "Zawsze wolałem mocniejszy wsad." ostatnio preferuje "Grant" ,maja go w "Adrii" ,to tez niedaleko Twojej chalupy i dlugo czynne (rodacy sie zdziwia ,tylko do 24.00). " Ale w upalne lato dobre piwko czemu nie!" no wlasnie ! pozdrowienia, m Odpowiedz Link Zgłoś