Dodaj do ulubionych

UPC znowu miesza - likwiduja sensowne kanały....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:30
Znowu UPC robi super niespodziankę - zlikwidowało (w Gdyni przynajmniej) DW -
Deutche Welle, gdzie oprócz informacji było sporo ciekawych programów, także o
charakterze turystycznym.

Oczywiście nie muszę tu przekonywać, że więcej osób mówi po niemiecku niż po
hiszpańsku czy rosyjsku (chyba też). DW było w języku angielskim i niemieckim.
Oprócz wiadomości miało różne bloki od turystycznych po gospodarcze.

Jeśli chcecie spróbować to zmienić piszcie do UPC: info.upc@upc.com.pl

Już kiedyś wyeliminowali Euronews - jedyny europejski kanał informacyjny, i to
akurat wtedy gdy weszliśmy do Unii!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: upc Re: UPC IP: 192.11.224.* 10.03.05, 17:04
      A Ty jeszcze do Prezydenta RP o tym napisz ...
      Śmiecisz tymi swoimi narzekaniami na kilku forach. Masz problem to zadzwoń do
      UPC, a nie awanturuj się gdzie popadnie. \Przypyuszczam, że większośść klientów
      UPC woli kanał AXN, który zastąpił D-Welle.

p.s. mnie też irytują żałosne praktyki UPC, która zmienia lub przerzuca na
      kanałach programy z dnia na dzień nie informujac o tym wcześniej klientów.
      • Gość: upc dupek Re: UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:49
        Jasne ty tioś z tych co uważają że 4Fun to wspaniały program i lepiej że
        zastąpił inne sensowne. Jak ci się nie podoba to nie czytaj... a może pracujesz
        w UPC???
        • Gość: moszym Re: UPC IP: *.chello.pl 12.03.05, 10:09
          Masz rację nie ma co oglądać za tę kasę, i wszystko to w trosce o dobro swoich
          klientów. Ten AXN mozna oglądać mając zwykłą antene na dachu.
    • narysuj.mi.baranka Re: UPC znowu miesza - likwiduja sensowne kanały. 13.03.05, 09:22
      Dziwi mnie, ze oferta UPC jest odmienna w zaleznosci od miasta.
      Gdynia jest wyrazni dyskryminowana pod tym wzgledem. Na przyklad chyba nie ma
      probnej emisji pakietu Kino.
      • Gość: gadynianin różna oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 10:51
        Mnie też to dziwi, bo jednocześnie potrafią twierdzić że coś im się nie opłaca,
        bo mało ludzi ogląda (zwykle gdy zlikwidują jakiś sensowny kanał i zastąpią go
        chłamem).

Oczywiście każdy średnio inteligentny człowiek, do których managerów UPC nie
        można absolutnie zaliczyć, wie że jak paprze się w handlu detalicznym a nie
        hurtowym, to ma się wiecej kłopotów i mniej zysku.

Dodam że już wiele lat temu przytkało mnie gdy dowiedziałem się że znajoma z
        Warszawy, za dokładnie tą cenę jaką my placimy, odbiera dokładnie DWA RAZY
        WIĘCEJ kanałów...

Dodam także że maksymalnie wpienia mnie gdy na kanale informacyjnym UPC czytam o
        programach, które mają być na danym kanale - tymczasem są całkiem gdzie indziej.
        Co prawda ostatnio podają tylko częstotliwość, ale do niedawna podawali także
        kanały dla Gdańska (chyba) z tym że w Gdyni były one inne. Nie jestem także
        pewien - ale czasem piszą o jakichś dziwnych programach, których ja nie
        odbieram, więc być może nawet Gdańsk i Gdynia mają różne???

Swoją drogą tak samo jest z traktowaniem (różnym) klientów jeśli chodzi o
        Chello. W Gdyni - przynajmniej u mnie - oczywiście nie ma nadal (po ilu latach
        od wprowadzenia tej usłuhgi???). Ale to nic że nie ma - najbardziej wpienia mnie
        jak codziennie ogladam właśnie w Gdyni billboardy z wielkimi plakatami UPC,
        które zachęca do korzyystania z Chello...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka