Dodaj do ulubionych

Uwaga na hakrów!!!

17.06.05, 15:04
Bardzo przykra sprawa ;(((
Moje IP było obecne na witrynach, podczas gdy miałam wyłączony komputer,
nawet z sieci!
Kończę działalność na pewnien czas! Prawdopodobnie powiadomię policję.
;-((((

Obserwuj wątek
    • chetor Re: Uwaga na hakrów!!! 17.06.05, 19:01
      Oj Naatuś, znowu Cię cos trafiło?! Ty masz totalnego pecha z tym kompem.
      • toja50 Re: Uwaga na hakrów!!! 17.06.05, 22:28
        Cos podobnego? nie wiem co powiedziec:-((( Ale nie opuszczaj nas!!!!!!!!!!!
        • parkowy Re: Uwaga na hakrów!!! 18.06.05, 00:03
          Pisałem wieki temu,Naata uzależniła kompa od netu.:DD
          • naata Re: Uwaga na hakrów!!! 18.06.05, 12:55
            Śmiejcie sie, śmiejcie ;-) Ten KTÓŚ akurat nas czyta i ogląda nasze fotki...
            Może sie przyłączy bo Chłopaki u nas, jak malowane, a i dziewczynom nic nie
            brakuje ;P

Jakieś CIA czy co????
            • dodo66 Re: Uwaga na hakrów!!! 19.06.05, 15:37
              No wiec jezeli tym kims jest slynny haker Kevin Mitnick, to caly swiat nas
              pozna. W zwiazku z tym zapytuje - Czy moge Ci przeslac moja fotografie?
              Pozdrawiam Naata i przepraszam ze nie placze. Buziaki
              • naata Re: Uwaga na hakrów!!! 20.06.05, 00:31
                Widzę, Dodo,że nie pękasz? ;-)))
                Przysyłaj, nie ma sprawy! Mnie również, jakEś tam hakIEry nie beNdom straszyć
                ;-))
                Buziaczki, a jakże!
                • chetor Re: Uwaga na hakrów!!! 20.06.05, 09:27
                  No nieźle, nie chcę być niemiły, ale: Dodo czy Twoje zdjęcie jest na tyle
                  "mocne", że odstrasza hakerów???!!! ;-))))))
                  Naatuś jak już to sprawdzisz na swoim kompie to ja też zaryzykuję ;-))

PS. Kevin M. jest już legalnie zatrudniony do zwalczanie typów podobnych do siebie.
                  • naata Re: Uwaga na hakrów!!! 20.06.05, 20:10
                    PS. Kevin M. jest już legalnie zatrudniony do zwalczanie typów podobnych do sie
                    > bie.

hehehe.. sprawdzone przysłowie; czym sie zatrułeś tym sie lecz! ;P
                    Ciekawe, jakby taki,np. Kulczyk, ministrem finansów został, mogą być inni,
                    równie w cudowny sposób mnożący majątki ;-)
                    • naata Re: Uwaga na hakrów!!! 20.06.05, 20:10
                      Dodo? To, co z ta fotką? ;-)
                      • dodo66 Re:Moje - Wasze - zdjecia 20.06.05, 23:41
                        Chcialam Ci zrobic zrobic zart Naata i wrzucic jakas smieszna fotke –oczywiście
                        nie moja- do albumu który udostepniam na forum, ale ile w koncu można zartowac?
                        Chce się natomiast z Wami podzielic ciekawym linkiem . Od 2 m-cy od czasu do
                        czasu wchodze na polecone mi przez znajomego specjalistyczne forum programu
                        antywirusowego – Avastu - produkcji Alwil Software (czeski program, ale
                        forumowicze sa z calego swiata). I jestem zachwycona . Po prostu ludzie, którzy
                        tam pisza, tak jak Wy, potrafili wytworzyc miedzy soba niesamowicie ludzka wiez.
                        Tu musze być obiektywna, wiec dodaje, ze z prawie 14.000 zarejestrowanych
                        uzytkownikow forum jest to tylko +/- 50 osob, które oprocz rozmow na temat
                        programu prowadza rozmowy na ogolne – prywatne tematy- dziela się swoimi
                        przezyciami, doswiadczeniami, zartuja, pisza o swoich hobby, daja sobie rady itd.
                        Niestety ja nie mogę brac w nim udzialu, ponieważ mam mgliste pojecie o
                        programach antywirusowych, a poza tym nie mam Avastu.
                        Do czego jednak zmierzam w zwiazku z pytaniem Naaty o zdjecie? Zobaczcie jak oni
                        zrobili slajd przedstawiajacy uzytkownikow forum.Może my bysmy się pokusili tez
                        o cos takiego? Niekoniecznie teraz, ale w przyszlosci ? Kto, kiedy t o zrobi i
                        „krzynke pifka” zarobi – to możemy ustalic.
                        forum.avast.com/index.php?topic=14341.0.
                        Po wejsciu na te strone należy kliknac w poscie Boba3160 na „CLICK HERE” i
                        zaladowac slajd (2.62 MB). Slajd zawiera zdjecia + muzyke. Mam nadzieje, ze uda
                        się Wam go sciagnac – jeśli nie- dajcie znac – przesle go Wam mailem.
                        Z mojej strony pytanie do Was. Czy znacie takie fora, z których można czerpac
                        inspiracje ?

• naata Re:Moje - Wasze - zdjecia 21.06.05, 08:29
                          Bardzo ciekae, Dodo. Zaryzykowałam i ściągnęłam.;) Pozytywny przekaz
                          szczęśliwych twarzy.
                          Nie wiem czy są fora na których można znaleźć szczególny rodzaj inspiracji,
                          poza samym faktem, że chcemy kontaktu z ludźmi o podobnych lub tych samych
                          poglądach, zainteresowaniach. Człowiek jest z natury "zwierzęciem stadnym" i
                          najlepiej czuję się w towarzystwie.. Prawda to, ze samotnicy żyją krócej.
                          Moja obecność na tym forum, też wynika z chęci pogadania, mniej lub bardziej na
                          temat miasta, ale przede wszystkim ze względu na grono miłych, sympatycznych
                          ludzi. Rozpoczęcie dnia od uśmiechu, żartu, pozdrowień, wprawia naprawdę w miły
                          nastrój. I o to przecież chodzi, byśmy potrafili cieszyć się życiem.;-)
                          Pozdrawiam z rana.
                          • dodo66 Re:Moje - Wasze - zdjecia 21.06.05, 09:49
                            Slusznie Droga Naato...
                            Napisz jak sie czuje Twoj haker:-)Nigdy w moim otoczeniu nie bylo takiego
                            przypadku, wiec jestem ciekawa jak sie taki problem rozwiazuje.
                            • chetor Re:Moje - Wasze - zdjecia 21.06.05, 10:17
                              Pomysłów na urlopie(???) Dodzie ni brakuje :) Pod wskazanym linkiem jest jakiś
                              wygaszacz ekranu, to miało być to?! Na razie nie odpalam.
                              Co do publikacji swego wizerunku jestem normalni przeciwny, nie będę tego robił.
                              Jeśli ktosik ma ochotę to niech się pokazuje. Na forum Poznania jest link do
                              albumu uczestników forum, kto ma ochotę, tam się może przedstawić. Dodo, jesteś
                              tam?!
                            • naata Re:Moje - Wasze - zdjecia 21.06.05, 10:21
                              ..zaczynam GO oswajać ;)
                              Jak się go pozbyć? Jeszcze nie wiem, ale na pewno się dowiem.
                              No, chyba, ze będzie chciał pozostać ze mną na zawsze, póki net nas nie
                              rozdzieli! ;-)))
                              • chetor Re:Moje - Wasze - zdjecia 21.06.05, 10:40
                                Tak czułem, że możesz miec kłopocik ;-)
                                • dodo66 Re:Moje - Wasze - zdjecia 21.06.05, 17:10
                                  Co do pomyslow - to mam, ale sami wiecie jak to na poczatku bywa - zawsze chce
                                  sie zablysnac :-) Takie przypadki na tym forum przeciez juz mieliscie.
                                  Nie myslalam o takim pomysle dla nas ze zdjeciami, bo dla nas pewna ochrona
                                  sfery prywatnej - wizerunku - jest wazna. Na razie mysle, co to by moglo byc
                                  -zamelduje sie znowu z tym pomyslem, jak bede gotowa.
                                  Nie publikuje swoich zdjec w necie, z okresu ekshibicjonizmu
                                  wyroslam:-).Aczkolwiek prozna troche jestem i kilka swoich fajnych fotek mam:-)
                                  • chetor Re:Moje - Wasze - zdjecia 21.06.05, 21:39
                                    Jęsli są takie fajne to dawaj na priva
                                    • dodo66 Re:Moje - Wasze - zdjecia 21.06.05, 21:54
                                      To poczekaj kilka dni - jeszcze trcohe sobie dorobie w kostiumie kapielowym na
                                      plazy w Rudniku i przesle Ci caly album :-)
                                      • chetor Re:Moje - Wasze - zdjecia 22.06.05, 08:20
                                        OK - czekam z taką, pewną nieśmiałością ;-))
                                        • naata Re:Moje - Wasze - zdjecia 22.06.05, 08:44
                                          ...i ja ciekawa jestem, przyznam, że też kostiumu, wiadomo, jak to baba, może
                                          podobny sobie sprawie? ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka