clk 25.03.05, 12:28 witam, pilnie poszukuje fryzjera w gdyni, okolice centrum, witomino itd kogo polecacie i gdzie i ile mniej wiecej strzyzenie kosztuje dla dziewczyny? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Tani Fryzjer Gdynia Pilne IP: *.chello.pl 04.06.05, 23:08 uważaj na fryzjerke z salonu Miro w Tesco Karwiny. Tragedia! Zaplacilam 26 zl. Miała mi nie obcinać włosów z długości, a obciachała po bokach do ucha... (zaznaczam, ze włosy miałam do ramion prawie). Mam schody na głowie...jedna strona głowy inaczej ścięta, powyrywana niż druga. Mam wrażenie, ze ta fryzjerka pierwwszy raz w życiu miała nożyczki w ręku. Wyglądam jakbym sama dorwała nożyczki. Poza tym co ciekawe babka chwaliła się, że jest dobra, że klientki do niej wracają. Byłam do poprawki u nije,ale nic nie zrobiła. TRAGEDIA...sporo łez wylałam, teraz czekam z niecierpliwością, aż włosy odrosną. Dziękuję p. Karolino za totalnego doła w jaki mnie Pani wpędziła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Tani Fryzjer Gdynia Pilne IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.05, 13:28 M, czy p. Karolina to brunetka z kitkiem? Odpowiedz Link Zgłoś