Gość: Emilo IP: *.ds.univ.gda.pl 24.05.05, 21:33 Bardzo ważna sprawa... ludzie wchodźcie na stronke www.mc.org.pl i wysyłajcie listy do Ministra i nie pozwólcie Fiskusowi pożerać naszych Cięzko Zarobionych Pieniędzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karell Re: "Podatek tylko RAZ !!!" IP: *.ds.univ.gda.pl 24.05.05, 21:39 Za...ista akcja!!! Podpisuje się pod nią. Byłem w Anglii, kasę którą zarobiłem przywiozłem do Polski. w UK miesciłm się w kwocie wolnej od podatku więc nic ode mnie nie chcieli. Za to jak wróciłem do kraju Urząd Skarbowy zarządał ode mnie 30 % tego... Skurczy...n!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baldini Re: "Podatek tylko RAZ !!!" IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.05, 23:31 Nie opowiadaj bajek. W ramach UE podlegasz opodatkowaniu w kraju zarobkowania, jeśli robiłeś legalnie i nasz Urząd Skarbowy nic do Ciebie nie ma. Jeśli robiłeś na czarno - to tym bardziej dla niego te pieniądze nie istnieją. Jeśli dałeś się opodatkować faktycznie - toś gamoń nie znający kompletnie przepisów podatkowych i skoro dajesz się łoić urzędnikom to tylko im można przyklasnąć. Nieznajomość prawa szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś