Dodaj do ulubionych

Pogromczyni chce być posłem

IP: *.chello.pl 29.05.05, 19:50
hmmm...mam mieszane uczucia...czy tą Panią naprawdę interesuje polityka, czy też bardziej zainteresowana jest pensją poselską.
Obserwuj wątek
    • Gość: Biedronka Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:18
      Może Lepperek???? podobna do Beger....A tak nawiasem mówiąc - nie ma pojęcia o
      polityce PO lub SDPL....hihihihihih. No tak marmolada z....biedronki.....hihihihih
      • tekameka Nie wie czy iść na lewo, czy na prawo - brak słów 30.05.05, 08:01
        • Gość: MM a gdzie będzie łatwiej i lepiej? IP: *.astral.lodz.pl 30.05.05, 08:17
          to tylko pokazuje motywację tej pani do "wejścia w politykę" - byle więcej dla
          siebie! Dopóki takich będziemy mieć reprezentantów narodu w parlemencie, dopóty
          będziemy musieli powtarzać, że "lepiej już było"
          • rnrr Borowski o NIE. Chyba zwariowałaTylko nie SDPL!!!! 30.05.05, 10:39
            Panie Bożena przecież oni tylko stołkow chcą i nic nie zmienią. Widzi pani co
            robia nawet ostatnio. Dali szanse Belce po cichu go wspierają ciągle jeżdzą po
            SLD a jak przychodzi co do czego to z UP w koalicję wchodzą. Przecież to od
            razu widać, ze tylko im o mandaty zalezy o nic innego wiec po co sie w to bagno
            pchać!!!! PO coż każdy widzi jaka jest ale przynajmniej nie przeczy sobie co
            drugi dzień jak SdPL
            • Gość: jj Oszustka została oszukana i wielki krzyk IP: *.deckerswirtz.be 30.05.05, 11:51
              jak sama fałszowała ewidencję pracy podległym pracownikom - to było OK. Jak jej kierownik zrobił ją w konia to już nie OK...

Niech wybierze Platformę - tam znajdzie ludzi mających taką samą "etykę"...
      • Gość: . Z takimi pazurami baba nie mogla i nie moze IP: *.range81-156.btcentralplus.com 30.05.05, 10:45
        pracowac...MUSI zostac poslanka, by sie jej - nie daj Bog - paznokiec nie
        zlamal.
        Nb. Takie szpony u sprzedawczyni? W Europie nosza je glownie prostytutki. I to
        te z tanszych...Hehehehe...
      • Gość: Polityk Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:21
        Pani Łopacka chce się załapać na posadę ponieważ w chwili obecnej jej nie
        posiada. Taka jest cała prawda o Pani AntyBiedronka. W całej pełni ją rozumiem
        i popieram. Tylko uważam, ze PO i SDPL to jednak róznica choć to samo
        peerelowskie i okkrągłostołowe bagno.
    • Gość: marecky Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:21
      Ma swoje pięć minut, to i trzeba je wykorzystać. Nie, nie, nie na walkę o prawa
      pracowników. Tego w pojedynkę nie da się zrobić, a już zwłaszcza w PO. Na
      poprawę swojego bytu. Ciekawe w jakim mieście będzie na liście?
    • Gość: tomek Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.05.05, 00:34
      P. Tymochowicz chce pomóc kolejnej osobie, która już jest wypromowana. Nie wiadomo kto od kogo powinien uczyć się socjotechniki. A gdzie klient Tymochowicza M. Pol?
    • Gość: ryter Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.chello.pl 30.05.05, 00:44
      Głosowała na Tuska, a potem walczyła z tym, co jej i setkom tysięcy innych
      wykorzystywanych pracowników zafundował. Rzeczywiście Platformie by się nadała
      najlepiej - z jednej strony liberałowie pokażą społeczeństwu "ludzką twarz", a z
      drugiej system elementy mu szkodzące musi połykać, więc przygarnie i Łopacką.
    • Gość: zza miedzy Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.05.05, 01:03
      Swiat oszalal do reszty! Platforma prygarnia falszerzy dokumentow! Begerowa
      przy tej wiesniaczce to ynteligentka.
    • Gość: ace Taaak, nie ma jak Tymochowicz... IP: *.devs.futuro.pl 30.05.05, 01:10
      Zawsze najlepiej wie gdzie wskoczyć. Przyjdzie jeszcze moment, kiedy wyjdą na jaw wszystkie jego sprawki. Komuś w końcu puszcza nerwy i pójdzie do gazet. I polityczne znajomości nie pomogą...

Wart Lepper Tymochowicza.
    • polski_hydraulik Ale debilka... 30.05.05, 01:53
      Wiadomo, że polityka, a czy z prawicą, czy z lewicą, o to mniejsza. Pani, a może
      by tak do Leppera?
    • Gość: JAN A TO CIEKAWE! TO JEST ROZNICA MIEDZY PO i KOMUNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 02:07
      Czy jej nie ma. W koncu lud pracujacy miast i wsi ma jednak nosa. Ta pani ma na
      pewno nosa, bo wie gdzie go calkowicie zanurzyc. Bo przeciez odszkodowanie z
      marketu a tym bardziej pensja kierowniczki ni jak sie ma do wplywow jednego z
      444 wspanialych. W ramach kreacji faktow medialnych dobrze zagospodaruje
      przeciez swoja diete /podzieli sie z najubozszymi jak kazdy socjalista/. I tego
      szanownej, in spe, reprezentantce potrzebujacych z Zulaw szczerze zycze!
      • viking2 Re: A TO CIEKAWE! TO JEST ROZNICA MIEDZY PO i KOM 30.05.05, 02:56
        Prosze szanownych forumowiczow, moze to i prawda, ze Bozena Lopacka niewiele wie
        o programie politycznym Platformy albo Socjal-pozalsieBoze-demokracji, ale czy
        to wlasnie nie powinno byc postrzegane jako zaleta? W koncu, nie byla dotad
        czlonkiem/dzialaczem/aparatczykiem zadnej z tych partii, ktore niechlubnie
        zapisaly sie w ostatniej historii budowaniem "republiki kolesiow". Inaczej
        mowiac, nie jest - przynajmniej dotychczas - uwiklana w uklady i ukladziki,
        "przyslugi za przysluge" i najrozmaitsze inne schematy w rodzaju "ty mnie a ja
        tobie".
        Owszem, mozna by przytoczyc powszechne dosc pytanie w jaki sposob mozna jej
        zaufac, skoro nigdy jeszcze niczego nie zbudowala. Zgoda. Ale ci, ktorzy do tej
        pory budowali, najczesciej i najgorliwiej budowali swoje wlasne konta bankowe (a
        wszystko inne spieprzyli), co tez nie inspiruje zbytniego zaufania.
        Rzeczywistosc jest taka, ze dotychczasowe doswiadczenie polityczne powinno byc
        uznawane za czynnik dyskwalifikujacy, jego brak zas - za zalete.

P.S. Dla porzadku: nie jestem ani czlonkiem rodziny ani znajomym pani Lopackiej.
        • revoy Re: A TO CIEKAWE! TO JEST ROZNICA MIEDZY PO i KOM 30.05.05, 06:58
          Też tak uważam i wiem( z autopsji), że najlepszym " policjantem" w walce z
          łamiącymi prawo, jest ten kto poznał ich "ścieżki" od środka.Przykład Józio
          Fouche!!!
    • zenek2011 Zgadzam sie, chec zaistnienia i pensja poslanki... 30.05.05, 03:29
      Mysle ze bycie politykiem, poslem bedac pracownikiem sklepu to troche malo....
    • jkm8 Tymochowicz wraca... 30.05.05, 04:28
      Idę o zakład, o każde pieniądze, że to nie jest jej oryginalny pomysl: tą Panią
      namówił do wycieczki w politykę p. Tymochowicz: pewnie trochę socjotechniki,
      seksotechniki i babina wymiękła i uwierzyła. Nawet to jej wahanie się miedzy PO
      i SDPL na kilometr "jedzie" Tymochowiczem: każdego i wszystko można zmanipulować
      a szykas będą partii, która zgodzi sie wziąć ta Panią razem z "doradcą"
      Tymochowiczem: myślę, że zadna z tych partii tego nie przełknie.

PS. Tymochowicz, wróć człowieku do kastingów 13-latek na modelki...
      • panilalkowa Re: Tymochowicz wraca... 30.05.05, 07:08
        Pan Tymochowicz jest politykom potrzebny dlatego, że wyborca gapi się w
        telewizor zamiast słuchać i rozumieć co polityk ma do powiedzenia. Kryteria
        elektoratu są niżej poziomu castingów dla trzynastolatek. Myślący elektorat nie
        pozwoliłby odejść Mazowieckiemu czy Balcerowiczowi.
        Pani Lopacka nic nie zbudowała? Zapytajcie o to pracowników Biedronki. Czy
        trzeba zbudować byznes w Urugwaju, żeby zaimponować rodakom?
        Zawiść o poselską pensję jest żenująca. Lewicowość nie polega na rozdawaniu
        jałmużny najuboższym, ale na tworzeniu takiego społeczeństwa, w którym najsłabsi
        ekonomicznie obywatele nie będą krzywdzeni. Pani Lopacka dowiodła, że o to
        walczyć potrafi. Zgodnie z prawem.
        Jeszcze wam mało?
        • wicurpix Re: Tymochowicz wraca... 30.05.05, 08:45
          Mam pytanie: czy ktoryś z posłów walczył o prawa współobywateli społecznie, bez pobierania diet poselskich? Ciekawe ilu z posłow zostałoby gdyby mieli zero funduszy? Pani Lopackiej chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze - dla siebie!
        • Gość: cccccccc Re: Tymochowicz wraca... IP: *.bielsko.msk.pl 30.05.05, 10:14
          to nie zawisc o poselska pensje, ale troska o dobro naszej polski /przepraszam
          za male p - zepsula mi sie klawiatura/ ...
          jak mozna nie majac wizji naprawy, nie zdajac sobie sprawy z tego gdzie tkwi
          przyczyna naszej niedoli, brac sie za polityke i z rozbrajajaca szczeroscia
          rozwazac, czy chce sie zmieniac polske /i znow przepraszam/ z lewej, czy prawej
          strony / a tak nawiasem mowiac - jaka to prawa strona - wreszcie dzieki
          sklepowej pare osob zrozumialo/

kiedy wreszcie ten narod zrozumie....tak narod, bo od spoleczenstwa i obywateli
          tego nie oczekuje - im po prostu to cale zamieszanie jest potrzebne
    • jotembi no tak, a potem... 30.05.05, 07:09
      ... wszyscy się strasznie dziwią że polski pożal się Boże "parlament" taki
      jakiś niefachowy
      ciekawe ile jeszcze czasu musi upłynąć zanim wyborcy zaczną stosować kryterium
      profesjonalizmu, przynajmniej w jakiejś okrojonej wersji dopóki nam nie
      wyrośnie autentyczna grupa zawodowców...
      • Gość: wyborca BARDZO DOBRZE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:14
        bardzo dobrze kobieta robi. Na pewno udowodnila ze robi cos dla sprawy -
        spolecznicy sa potrzebni w Sejmie i ja tam Pania Łopacka widze :)

• jotembi Re: BARDZO DOBRZE! 30.05.05, 07:36
          społecznicy, drogi wyborco, to są potrzebni w radach osiedlowych
          w sejmie ja bym wolała mieć ludzi którzy się na czymś znają poza ewidencją
          zapasów w sklepowym magazynie...
        • jadwisia9 Re: BARDZO DOBRZE! 30.05.05, 08:28
          Komu ta Pani robi dobrze ? Chyba tylko sobie !Była przecież kierowniczką i
          co nie widziała wyzysku w Biedronce?, Przeciez jako kierownik musiała
          zatwierdzać czas pracy pracowników,przydzielac im pracę itp. Dopiero jak sama
          straciła pracę wówczas odezwał się w niej głos sumienia? Czy pazury tej Pani
          są efektem cieżkiej pracy w Biedronce ? Nie dajcie sobą manipulowac na Boga
          ludzie , Polsce potrzebni są fachowcy a nie pieniacze.Już dośc cyrku w Sejmie.
          Jadwiga
          • Gość: x Ona ma chore te pazury IP: *.comarch.pl 30.05.05, 09:00
            ... za dlugie jej wyrosly... az sie ciagna do tej kasy...
            • jotembi Re: Ona ma chore te pazury 30.05.05, 10:37
              hehe, pewnie tak ją biedronka oszukiwała, że biedna kobiecina nawet sobie
              obcinacza kupić nie mogła...
              zresztą to są typowe pazury społeczników sejmowych, w sumie babsko pasuje w sam
              raz do naszego tzw, parlamentu
    • Gość: Bolek-Agent Lepper w kropki bo w paski już jest.......... IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 30.05.05, 07:36
      Wiara niektórych ludzi w swoją "moc sprawczą" bardziej graniczy z chorobą
      psychiczną niż z realnymi możliwościami. Tylko w ostatecznym bilansie przy
      wyborze pomiędzy "Millerowcami&Co" może lepiej wybrać "Biedronkowca"
    • Gość: sara Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:48
      no to mamy polski kabaret a cóż ta pani takiego zrobila czy to jakis nowy zawód
      to sie kobieta cieszy !!!!!!!!!!! tyle kasy będzie miala mlodzież tak patrzy i
      zastanawia sie po co studia moze najpierw do sejmu a porównywanie pani
      łopackiej z panem wałęsą to chyba nie ta bajka !!!!!!!!!ten czlowiek obalił
      system komunistyczny !!!!!! atak moimzdaniem czego ona tam chce bronic następna
      beger !!!!!!!!!zwalniają sie stołki wsejmie mam propozycje aby tam dac
      bezrobotnych no to nie nazekajmy na to że mamy zly rząd tylko kontroli
      psychiatrycznej tam nie bylo !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: x A gdzie poglądy, przekonania? W d... IP: *.acn.waw.pl 30.05.05, 08:10
      byle do koryta, byle się nachapac. Oto wzór dla was, fornale.
    • Gość: teno Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:17
      Pani Łopacka w sejmie to kompletna porażka, kolejny ludowiec - populista, źle
      wykształocony trybun ludowy, po wylaniu Zyty i przyjęcie Łopackiej PO powinna
      pójść do lasu
    • jadwisia9 p. Łopacka drugim Wałęsą? chyba śnię! 30.05.05, 08:18

• Gość: ;) Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:19
      za za brednie!
    • Gość: sara Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:26
      wszyscy zbiedronki do sejmu marsz!!!!!!!!!!!! co tylko jedna będzie korzystac
      sprzątaczki też !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tez chce na posla Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:57
        Moja biedna Polsko !Zal mi Cie za Twe cory i synow .Czegoz to oni dla Ciebie
        nie robia, skromni i kompetentni , zyja tylko dla Ciebie. Przeszlas przez
        wojny , zabory , komunizm ,ale teraz sie chyba nie podzwigniesz.Zegnaj Polsko !
    • Gość: jm19 PANI ŁOPACKA - ŻAŁOSNA POSTAĆ! IP: *.77.classcom.pl 30.05.05, 08:50
      Teraz widać o co chodzi tym wszystkim Wałęsom, Łopackim, itd., itp. - żeby
      się "nachapać", żerując na krzywdzie ludzkiej. Ta krzywda jest jedynie środkiem
      do celu, którym jest zrobienie politycznej kariery i życie z odcinania kuponów.
    • jacekkedzlodz Re: Sklepowa chce być posłem 30.05.05, 08:57
      Spotka się z Tuskiem? spotka się z borowskim?????? Po co?
    • Gość: Andy Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.ze.slupsk.pl 30.05.05, 09:01
      Pani Łopackiej radzę zastanowic się czy wogóle ma pojęcie czego chce. "Bujanie"
      się między PO a SD świadczy o kompletnym braku poglądów politycznych. To tak
      miniej więcej jak część Polaków idzie do wyborów i oddaje głosy na tych co są
      np. przystojni lub ładnie się ubierają. Na efekty takich zachowań nie trzeba
      długo czekać bo po kilku miesiącach ci sami wyborcy złorzeczą pod adresem
      wybranych, że nic nie robią. Pewnie Pani Łopacka znajdzie elektorat no ale
      widocznie takich "Florków" ludzie chcą zamiast wreszcie wybrać tych co
      proponują wyrwanie się z marazmu (nawet za cenę trudności. Coraz bardziej
      wątpię w możliwość budowy lepszej Polski z tego typu posłami.
    • Gość: paweł Re: Pogromczyni chce być posłem IP: 212.244.29.* 30.05.05, 09:11
      może się mylę, ale takich "politykow" to samoobrona ma chyba sporo?
    • Gość: Zdegustowany Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.5com.pl 30.05.05, 09:13
      No tak następna biedna do żłobu.Brzydkie kaczątko zmieni się łabędzia.I będzie
      można ustawić rodzinę.
    • Gość: Reli Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:28
      To jest właśnie dramat polskiego życia politycznego. Słabo wyedukowane i mało
      świadome społeczeństwo i politycy, którzy wykorzystują ten fakt na każdym
      kroku. Użyje dośyć dosadnie stwierdzenia choć unikam takich zwrotów w polemice:
      jak długo Polacy będą dawać się dymać tak długo gospodarka nie rozwinie
      skrzydeł. Do władzy będą przyciągani medialne maskotki w rodzaju Florków,
      Rutkowskich itp. I żyjąc w tym kraju cięzko mi patrzeć w przeszłość minionej
      dekady, cieszę się wyłącznie ze wspomnień osobistych. Największym błędem w
      Polskim życiu politycznym było odsunięcie od steru Blacerowicza i jego ekipy.
      Póxniej Polacy mieli jeszcze raz szanse, ale sprawę położył pewien Maniek.
      Dokąd społeczeństwo nie zrozumie pewnych podstaw rządzących ekonomią państwa
      oraz logiką polityczną dotąd będzie marazm i bełkot słowny dobiegający z
      mediów. Nadmienię również, że Polska to kraj niby konstytucyjny, niby
      praworządny a jednak sądzę, że pozbawiony zuepłnie wypracowanych skutecznych
      procedur i metod rządzenia. Taki stan rodzi korupcje ale przede wszystkim
      hamuje rozwój i utrudnia sprawne funkcjonowanie. Instytucje choćby zamówień
      publicznych czy przetargów to w wydaniu krajowym jakiś żart. Kolejne rządy
      podpierając się kulawą retoryką UE nakładają akcyzy i podatki na ciągle nowe
      podmioty i dobra powszechne. Rolnicy są dotowani z podatków, ZUS płacą za nich
      ludzie w miastach. Kompletny idiotyzm. Nawet giełda warszawska gdzie wydawałoby
      się króluje kapitał komercyjny nie jest pozbawiona wad i uchybień. Nie wtorzę
      spiskowej teorii dziejów, ale z grubsza wymieniałem to co wyraźnie razi. tak
      więc dalej będę obstawał przy swoim tzn. Balcerowicz, rząd fachowców i
      sprawdzone procedury dla Państwa w całym obszarze administracji od tej
      centralnej po szeregowych urzędników w samorządach.
      • Gość: Spolegliwy Re: Pogromczyni chce być posłem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.05, 10:05
        Zlote slowa panie Reli, dlatego ja juz od dawna ksztaltuje moja i mojej rodziny
        przyszlosc poza Polska . Kazdy nastepny rok potwierdza slusznosc mojej decyzji.
        W polityce moge opuscic sie na ludzi , majacych pojecie jak funkcjonuje
        panstwo , gospodarka i jaka jest poprawnosc zasad wspolzycia spolecznego. Co
        czasem pomysle ,ze gdybym tak nie rozstrzygnal musialbym mowic na te osobe :
        moj prezydent i na tych poslow : moj sejm , dostaje od razu odruchu zwrotnego.A
        co sobie z przekazu TV przypomne wystepy tzw.maciorki (pani co lubi owies)albo
        innych , poziomem intelektualnym i kultury ,jej podobnych przedstawicieli
        parlamentarnych Narodu Polskiego , to musialbym sie smiac do rozpuku, gdyby
        konsekwencje tego stanu rzeczy nie byly tak tragiczne.Moj osobisty wniosek :
        Narod Polski w obecnym wydaniu to wcale nie brzmi dumnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka