Dodaj do ulubionych

Szkoda LECHII !!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 150.254.191.* 14.05.01, 16:50
Witam
Pomimo to że jestem z Poznania i kibicuje LECHOWI uważam, że szkoda, iż Lechia
spada do III ligii. Mecze Lecha z Lechią, były przynajmniej dla mnie, namiastką
ekstraklasy w szarej II ligowej codzienności. Lepiej przecież grać mecz z
Lechią niż z Dolcanem Ząbki (bez urazy), dlatego życzę wam abyśmy się niedługo
spotkali w ekstraklasie!
Pozdr
PS. Arciu co się z tobą dzieje? Nic o tobie nie słychać.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: Szkoda LECHII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 14.05.01, 23:30
      Arciu nie łam się ,jeżeli to przeczytasz, nie życzę Lechii gry w powiatowych
      miastach KASZUB.Pozdrow.z P-nia
      • Gość: ARTUR Re: Szkoda LECHII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.184.* 18.05.01, 13:41
        Dzięki Rapciu i Piotrze za dobre słowa dla Lechii. Cieszę się, że przynajmniej
        Lech chyba uratuje się i zagwarantuje sobie przynajmniej szarą bądź co bądź II-
        ligową rzeczywistość, ale chociaż na szczeblu ogólnopolskim. Do zobaczenia,
        może kiedyś w ekstraklasie. Ostatnio żadko "produkuje się" na forum, bo mam
        dużo roboty w pracy. Pozdr. ARTUR
        • Gość: xyz Re: Szkoda LECHII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 19:39
          Gość portalu: ARTUR napisał(a):

&#62 Dzięki Rapciu i Piotrze za dobre słowa dla Lechii. Cieszę się, że przynajmniej
          &#62 Lech chyba uratuje się i zagwarantuje sobie przynajmniej szarą bądź co bądź II-
          &#62 ligową rzeczywistość, ale chociaż na szczeblu ogólnopolskim. Do zobaczenia,
          &#62 może kiedyś w ekstraklasie. Ostatnio żadko "produkuje się" na forum, bo mam
          &#62 dużo roboty w pracy. Pozdr. ARTUR

A może ci głupio za twoje poprzednie wypowiedzi?!? Pamiętasz????Czujesz się
          nieszczególnie? Trzeba myśleć(zawsze i wszędzie).
          P.S. skorzystaj ze słownika ortograficznego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka