Gość: lol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 07:06 wszystko przez to że znowu nie pojechał Tomek Bajerski - ten trener szkodził jego karierze, teraz z innym trenerem jak Tomek dostanie szansę to wygramy wszystkie mecze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simon Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.myaic.com / *.com 27.06.05, 07:44 po przeczytaniu tego artykułu stwierdziłem, że muszę dopisać coś od siebie; nareszcie, nareszcie się doczekałem, tego, bez czego w zawodowstwie nigdy nie będzie wyników, koniec z sentymentami panowie, akceptacja zawodników?, wycofajcie z ligi "drużynę" i zbudujcie coś od nowa - tak jak lechia - ale sukces będzie jak wcześniej przemyślicie dziesięć razy każdy ruch, przede wszystkim związany z trenerem i zawodnikami...Chrzanowski, Kościecha, Bajerski nomen omen Kłopot i ta cała reszta, jabłuszka - jak niektórzy mówią - precz!!! precz z tego miasta, mam nadzieję, że skoro takie aglomeracje jak Tarnów, Leszno stać na zespół to Gdańsk przy odrobinie zdrowego rozsądku nigdy więcej nie będzie musiał walczyc o utrzymanie; pozdrawiam wszystkich, którzy wywalili i mam nadzieję wywalą resztę tych pajacy z naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w 27.06.05, 07:52 Trener szkodził, ale Bajerski nie spełniał oczekiwań, to zawodnik bardzo zagadkowy, w Szwecji jeździ przyzwoicie, u nas zdażyły mu się może 2 dobre mecze, zdecydowanie lepszym zawodnikiem byłby Pecyna, który teraz z sukcesami punktuje w Gorzowie, ot Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:36 Panowie bajerka to już przerabiał Gorzów za górę pieniędzy i co? Tylko marudzenie, że mu nie płacą(bo przeciez za co),bo zarząd go nierozumie, trener się uwzioł..... W...cie pajaca to i atmosfera w drużynie będzie inna. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Bajerski 27.06.05, 11:15 No przecież nie na darmo nosi przydomek: "Panna B." czy Tomasz "trener we mnie nie wierzy" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sponsor Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:52 Moje skromne pięc groszy. Uzdrowienie sutyacji w Gdańskim żużlu powinno zacząć się od zmiany prezesa. Straszenie że drużyna zostanie wycofana z rozgrywek to kolejna metoda pana Formeli na budowanie potęgi Gdańskiego zużla. Jakiś czas temu zgłosiłem się osobiście do pana F. z pewną kwotą z zamiarem przeznaczenia jej na gdański zużel,w odpowiedzi usłyszałem że gdyby on miał sięschylać po takie pieniądze to by sobie to wszytko podarował. W innym przypadku szef firmy chcącej dać pieniądze na żużel był z innej opcji politycznej niżpan F. i też kasa przepadła. Zresztą transfery przeprowadzone przed sezonem też obciążają jego konto bo przy odrobinie odwagi z jego strony moglismy mieć w Gdańsku Walaska, Jagusia czy może Ułamka. Z czego Dzikowski ma budować skład mając tak naprawdę trzech wartościowych zawodników???? Co da zmiana trenera na trzy kolejki przed konczem rundy zasadniczej???? Trener powinien dojechać do końca sezon i wtedy odpowiedzieć za wyniki, natomiast prezes już ponosi winę tego co się dzieje. I to on powinien odejść. To tyle Wierny kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.06.05, 09:31 niebądz śmieszny JAgusia walaska? nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Cz-wy Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:54 Cieszy mnie Twoj optymizm, ale nie bujaj w oblokach bowiem pozyskanie Seby badz Grega nie bylo w Waszym zasiegu. Jagus to moze jeszcze dalby sie namowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENON PECH KIEPSKI SEZON - KOLEJNY Z RZĘDU!! IP: 81.210.17.* 27.06.05, 08:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.06.05, 11:53 Apator zarobił na Bajerskim 700000 tysięcy złotych. Myśle jednak ze to 100000 tysiaków wyrzucone przez Lotos to wieksza strata niż 600000 tysiecy Gorzowa kilka lat temu. Teraz Tomasz Bajerski może jest wart na torze 10000 tysiecy złotych, ale pod wzgledem charakteru sportowego i zachowania jako sportowca oceniam go na 0,99 groszy bo rozmienił swoj talent na drobne. Znajac jednak jego mega szczęście, kolejne BAJERY dadza spodziewany efekt i ujrzymy PANA B. w jednej z druzyn beniaminka Gorzowa bądź Rzeszowa ewnetualnie Ostrowa. Jak to sie mówi g.... ma zawsze szczęscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.torun.mm.pl 27.06.05, 12:36 nikt juz Bajerskiemu z klubow ekstraklasy nie zaufa.W Gorzowie jest raczej tez niemile widziany.W Ostrowie, Rzeszowie lub w Rybniku natomiast na tą chwile grzałby ławe, więc najlepszym z klubow ktore zainteresowałyby sie nim to GKM Grudziadz lub KKZ Krosno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.torun.mm.pl 27.06.05, 12:37 P.S Dobry zawodnik nie musi byc pozniej dobrym trenerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.pl 27.06.05, 19:27 Panowie!Tak jak myslalem,mimo tego ze nie raz mowilem ze Pecyna to ciota,musze teraz schylic czola przed nim i przyznac mu racje.Chlopak dobrze mowil ze po dojsciu do Chrzanka i Kostka, Bajera stworzy sie "BAJERANCKI"-Torunski klimacik w Gdansku.Musze przyznac ze osobiscie nie mam zastrzezen do pracy naszego trenera,poza dawaniem zbyt duzej ilosci szans wlasnie Bajerskimu.Przy jego aktualnym podejsciu do sportu,powinien on juz do konca sezonu siedziec sobie w domku aby chociaz w czesci zwrocily sie pieniazki za niego zaplacone.Juz po pierwszych startach naszego asiora,stwierdzilem ze odejscie Pecyny moze odbic nam sie czkawka i chyba na to niestety wyglada,bo jestem przekonany ze przynajmniej w Gdansku Pecyna jezdzilby duzo duzo lepiej.APELUJE teraz do wszystkich.KIBICE nie robmy teraz chorej atmosfery wokol naszego klubu bo do niczego dobrego napewno to nie doprowadzi,tym bardzij teraz gdy baraze tuz tuz.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeDe Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: 158.75.130.* 28.06.05, 12:35 Panowie znam co nie co życie pozasportowe Bajerka w naszym mieście a i od wója z Torunia który jest w zarzadzie Apatora, oni chcieli się go pozbyć maxymalnie szybko, szczególnie jak gazety opisały ostra bibe z pannami w hotelu Heban w Toruniu, działo się w sobote, w niedziele jechał w meczu. Miał 2 defekty, a 1 punkt zdobył po defekcie przeciwnika, Karwan jak przeczytał o tym w poniedziałkowych gazetach to zjebał go jak psa za co ten się obraził, czego upust dał też do gazet w kótrych się skarżył ze w Toruniu tylko wyciskają zawodnika jak cytryne nie dając nic w zamian, nikt nie widzi w zawodnikach ludzi tylko maszynki do zdobywania punktów. Ostro go wyśmiali a na trybunach wołali ponoć na niego "LALA" Wielce obrażony przyszedł do nas i tez zdążył już poznać miejsca gdzie najlepsze "lody" się robi. I zaczyna się stara śpiewka ze nasz trener nie daje mu szans, ze go nie lubią i jak tylko dostanie szanse nie szykanowany to pokaże i się odrodzi bo przecież zuzlowym mistrzem był co nie...? A co do Kostka.... ja bym go nie wywalał ale chłopak ma skłonności do zabaw znane w Toruniu i to musiałby nasz zarząd eliminować tzn. lepiej egzekwując wyniki i tylko za nie płacić kasę. A Chrzanoś hmmmm też zostawić zreszta z tego co pamiętam ma kontrakt na 2 lata...? Dlaczego zostawić a pamiętacie jaki wybór wartościowych zuzlowców był zima i wiosną w polskiej lidze.... same "asiory" tak naprawde nie było z czego wybierać a 10 pkt. Kościechy w meczu z włókniarzem w Czewie to niezły wynik, Chrzanosia zmusztrować i tez wexmie się do roboty POZDRAWIAM GDANCING ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek bydzia Re: Włókniarz Częstochowa - Lotos Gdańsk 54:36 w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:45 powiem wam szczerze ze macie małe szanse na utrzymanie siw w lidze, przegracie z zkz i u was i u nich a co do chrzanka i kosciechy to oni znajda prace czy to w bydzi czy w toruniu Odpowiedz Link Zgłoś