iwa.ja 04.08.02, 23:21 co prawda nie umiem pływać motylkiem, ale bardzo się cieszę z rekordu świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: sukces M -Otylii!! ;))) 04.08.02, 23:27 iwa.ja napisała: > co prawda nie umiem pływać motylkiem, ale bardzo się cieszę z rekordu > świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też się cieszę, słyszałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: sukces M -Otylii!! ;))) 04.08.02, 23:59 A co, nasza górą? No to zdrowie na budowie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Motylem jestem................ IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 00:39 iwa.ja napisała: > co prawda nie umiem pływać motylkiem, ale bardzo się cieszę z rekordu > świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mozesz zaspiewac....................;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: sukces Motylii!! IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 05.08.02, 00:46 Motylkiem....nie umiesz??? :-))) Na pewno... umiesz!!!... :-))) To jest takie cos w rodzaju.... gdy nie umiesz plywac.... i wpadlas na gleboka wode.... wyskakujesz (1x) na powierzchnie....lapska...rozstawione...nogi automatycznie..."kopia"....no, i robisz ... takie wielkie pluskanie w wodzie... Tylko, ze oni robia to zawodowo.....wiec im za to medale ....przyznaja... :-))) Zabcia ...moja ...kochana!!!! To jest dopiero styl..."plywania".... Medal...dacie??? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś