o__o 28.08.02, 21:17 Byłam dzisiaj w Dolinie Radości...zieleń jakaś przydymiona, zmęczona upałem...liście już opadają...zbliża się wielkimi krokami...Pani Jesień... o__o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Jesień nadchodzi?.... 28.08.02, 21:22 jejku a ja glupia caly dzien w domu i nic nie widzialam... Zwijam rano manele i jade z dzieckiem do Parku Oliwskiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Jesień nadchodzi?.... 28.08.02, 21:27 orissa napisała: > jejku a ja glupia caly dzien w domu i nic nie widzialam... > Zwijam rano manele i jade z dzieckiem do Parku Oliwskiego:-) Orisso, koniecznie :-) szkoda siedzieć w domu, taka cuuudna pogoda...a ta Pani Jesień niech sie tak bardzo nie śpieszy :-) Pozdrawiam o__o Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Jesień nadchodzi?.... 29.08.02, 07:52 o__o napisała: ...a ta Pani Jesień niech sie tak bardzo nie śpieszy :-) Kiedy jej pierwsze wizyty są tak malowniczo kolorowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sekar Re: Jesień nadchodzi?.... IP: *.it 28.08.02, 23:11 Jesień, jesień, jesienne mgły, jednym słowem szarówa, a najbardziej smutna rzeczywistość - to te jesienne wybory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Jesień nadchodzi?.... IP: *.proxy.aol.com 29.08.02, 05:47 co to jest upal? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Oj Lucy, chyba miałaś rację... 29.08.02, 12:14 ... mówiąc, że to chyba te późnoletnie upały tak rozleniwiają. Od dwóch dni na forum cisza, przerywana jedynie pojedyńczymi wpisami. Co się dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Mhmmm... 29.08.02, 12:16 petelka napisała: > ... mówiąc, że to chyba te późnoletnie upały tak rozleniwiają. Od dwóch dni na > forum cisza, przerywana jedynie pojedyńczymi wpisami. Co się dzieje??? > Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Mhmmm... 29.08.02, 12:19 zoppoter napisał: > Zapadamy w sen zimowy... Czy aby nie za wcześnie??? A poza tym: czy zapasy zimowe porobione??? Tłuszczyk pod futerkiem na zimę nagromadzony??? A co będzie jak misie zasną za wczesnie i obudzą się w środku zimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Mhmmm... 29.08.02, 12:38 > Czy aby nie za wcześnie??? Może trochę... > A poza tym: czy zapasy zimowe porobione??? W dobie hipermarketów...? Zakupów na telefon? > Tłuszczyk > pod futerkiem na zimę nagromadzony??? Na stałe, a nie tylko na zimę... > A co będzie jak misie zasną za wczesnie i > obudzą się w środku zimy??? Spojrzą w okno, przeciągną się i chrrrrr, chrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Mhmmm... 29.08.02, 12:51 zoppoter napisał: > > A poza tym: czy zapasy zimowe porobione??? > > W dobie hipermarketów...? Zakupów na telefon? Ja bym tak jednak małe co nie co wrzuciła do dyżurnej szafki. Różnie to bywa... Dzisiaj np. zabrakło prądu. Chciałam tę przymusową przerwę w pracy wykorzystać na drobne zakupy. Ale w porę stuknęłam się w łepetynę: zakupy? jak można zrobić zakupy przy braku prądu w dobie kas fiskalnych??? Najwyżej na targowiskach i straganach... Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Mhmmm... 29.08.02, 15:43 petelka napisała: > A co będzie jak misie zasną za wczesnie i > > obudzą się w środku zimy??? > > Odpowiedz Link Zgłoś