Gość: odlot............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:29 już całkiem obtłukli tynk.. ha ha to chyba będzie już stała 'wizytówka' Gdyni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joł Re: BATORY - super wygląda polecam IP: *.gdynia.mm.pl 11.09.05, 22:17 A z czego ty się cieszysz palancie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... bo tacy palanci jak ty cieszą się od miesięcy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: bo tacy palanci jak ty cieszą się od miesięcy IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.05, 08:54 Aby poprawic solidnie fuszerke,stary tynk musi byc usuniety.Ten dla ktorego jest to powod do smiechu ,sam sobie wystawia opinie czlowieka zalosnego.Pewnie dlatego ze dla niego norma jest latanie dziur.Takich jak "remont"wiaduktu na Gdanskiej Zaspie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... a więc dla ciebie to normalka ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:28 że przez długie miesiące centrum handlowe w centrum miasta wygląda jak ser szwajcarski? Tudzież że nikt się tym nie interesuje (siatki chroniące przed spadającym tynkiem pojawiły się niedawno)??? Brawo - takiej Polski nam potrzeba... A dla matołów co niezbyt rozumią ironię, wytłumaczenie - wcale się z tego nie cieszę... :)) Tak jak nie cieszę się że tuż obok C.K. ma od początku brudną fontannę... tacy to wspaniali 'prywaciarze', zarabiający bądź co bądź na wizerunku... Tak jak nie cieszę się z obleśnie brudnego i zapuszczonego dworca, jak nie cieszę się że fontanna przy teatrze widziała wodę pewnie 30 lat temu, a jedyna funkcjonująca pryska od lat na przechodniów... Nie cieszę się ani ignorancją, ani głupotą ani promowaniem braku profesjonalizmu. Tyle że z pewnością tego nie będę tolerował, udając że jest cudownie... poniały matołki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Forumowy głupek miki znowu po okresie ciszy IP: *.sm-rozstaje.pl 12.09.05, 09:49 się ujawnił. Myśli że nikt nie pamięta jego kretynizmów. Napisz coś znowu o paleniu opon matołku. Teraz dla odmiany porównuje kilkuletni dom handlowy batory do 19 wiecznego wiaduktu, który zresztą będzie reontowany jeszcze w tym roku. Batory jest solidnie zbudowany i obłaźi jak całe sródmieście gdyni he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Forumowy głupek miki znowu po okresie ciszy IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.05, 10:05 Hehehe zasmial sie onager perliscie.Masz przerwe w krojeniu turystow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giero Psychiczny miki powrócił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:53 Pisz wiecej brakowało tych twoich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Psychiczny miki powrócił IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.05, 08:22 "Splaciles" juz wielebnemu pralatowi komputer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha właśnie Gdynia 'zareklamowała' się w NATO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:33 (manewry - widziałem sam w Batorym zdziwionych marynarzy z Kanady i innych państw) oraz wśród naszych dziennikarzy, aktorów i reżyserów, którzy zjechali na festiwal filmowy... cóż wieść pójdzie w świat jaką prowincją jest Trójmiasto z pewnością przysporzy to nam nowej fali turystów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: właśnie Gdynia 'zareklamowała' się w NATO IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.05, 09:59 A co ich tak zdziwilo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogio Nic ich nie zdziwilo IP: *.such.nat.hnet.pl 13.09.05, 10:36 Zdziwiłoby ich gdyby wreszczie coś porzadnie wybudować w Gdyni. Do fuszerki byli przyzwyczajeni po ostatniej wizycie w tej przereklamowanej perełce. ich lśniące, czarne mundury zostały przykryte szarym pyłem odpadającego tynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Nic ich nie zdziwilo IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.05, 10:46 Czy tak solidnie jek Reala na Kolobrzeskiej?A moze tak jak zreperowano wiadukt na Zaspie?Czy moze tak jak naprawiono jezdnie na Gdanskich ulicach? A moze tak jak solidnie zbudowana Manchattan nr.5 w Wrzeszczu,posprzatano dworzec tamze,zreperowano Wajdeloty,Zbudowano Leroya?A moze mieli zbudowac cos na ksztalt manchatanu nr 4 na Zaspie,na bylym pasie startowym?Gdyby to zobaczyli,i do tego przejechali sie przez Marynarki Polskiej,Letniewo,Rozstaje,pas Startowy,przez wiadukt to dopiero by ich zatkalo.Jeszcze gdyby zobaczyli metropola i jego klony w pieknym nowym dresie z lampasami.To by dopiero sie dzialo.Ech.Rozmazylem sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogio Re: Nic ich nie zdziwilo IP: *.such.nat.hnet.pl 13.09.05, 11:12 Myślę, że zamiast podróżować z lupą po Gdańsku, wystarczyłoby gdybyś zrobił obchód po swoich zaklętych rewirach i tam poszukał przykładów gdzie nie zapraszać oficerów NATOwskich. Zapewniam Cię, że 90% szczurkowej chluby nadaje się wyłącznie do pokazania uciekinierom politycznym z krajów centralnej Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Psychiczny miki nie wspomniał o dworcu PKP IP: *.sm-rozstaje.pl 13.09.05, 11:21 nie mówiąc o hali gdyńskiej. To jest dopiero cudo na miarę centrum plastikowe daszki jak na wsi w kieleckiem. Centrum kwiatkowskiego to też porażający kolos bu he he ale manhatan mu się nie podoba no cóż tylko mamusia go kocha stąd te odchyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Met Tak Cię boli Metropol penerze gastarbeiterze..... IP: .1.* / *.allianz.pl 13.09.05, 19:18 że nawet w tym wątku mnie reklamujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: właśnie Gdynia 'zareklamowała' się w NATO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:35 A w Gdańsku to zanim turyści coś zobaczą to po mordzie dostaną jak Pani konsul. To jest dopiero reklama miasta co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Gdynia to przereklamowana ohydna dziura IP: *.farn / 194.80.76.* 13.09.05, 11:02 ta jedna świętnojańska i reszta - trzy ulice na krzyż gdzie od początku powstania miasta nic się nie zmienia?????? i ten cudowny dworzec główny (a raczej gówny bo jest cały za przeproszeniem zasrany i zaszczany). przecież to obraz nędzy i rozpaczy. co widzi biedny turysta jak wysiada na dworcu gównym w Gdyni????? Syfiasta hala targowa z doklejonym plastikowym dachem stocznie!!! hahahahaha!! ja jak bym był turystą i wysiadł w centrum miasta na tym reprezentacyjnym dworcu i zobaczył tą stocznie to bym sie chyba załamał. powmawiali wam ze ta biedacka Gdynia sie rozwija a wy jak ślepe kury wierzycie wszystkim na słowo. hala gosir ledwo zaczęta teraz juz zatrzymała się budowa, estakadę Kwiatkowskiego budują PONAD 30 LAT!!!!!!!!!!! Gdynia sie chwali nowymi drogami a ja sie pytam gdzie??????????????? tą jedną nową drogą koło Geanta i tą nowobudowaną na Obłuże?????? ludzie nie bądzcie smieszni. zapraszam do Gdańska zobaczycie tu 10 takich remntów na raz. jedna świętojanska jeszcze jakos wygląda a reszta gdyni to brud i smród! wystarczy pojechac na koniec swietojanskiej i w strone portu gdzie cumują zagraniczne promy ... zal mi tych turystów co tez oni musza tam oglądać. istny obraz nędzy i rozpaczy. no.... ale gdynia ma przeciez ten piękny bulwar nadmorski :D:D:D:D:D:D który swoją droga tez jest żenujący i nie wiem co ludzie widzą w deptaku który prowadzi do nikąd.... dynia osiągnęła trwały niedorozwój Tezy o tym że miasto Gdynia ma super drogi to kolejny dowcip ktory wmówiła nm prezydencina, kto tymi drogami jeździ ten wie jak sprawy się mają, narazie czekamy 30 lat (REKORD SWIATA!!!) na przedłużenie trasy kwiatkowskiego -podobno mają zacząć- ale jak pójdzie jak z halą sportową - to zjedzą i wypiją na koszt podatnika, postawią 5 filarów a prezydent szczurek zakomunikuje, że znaleziono błąd w projekcie 1. Gdynia należy do najbrzydszych w Polsce obok Bydgoszczy. 2.Procent mieszkających w blokach w Gdyni to około 70 % społeczeństwa:północne dzielnice Gdyni od dworca PKP w górę to jedna wielka wylęgarnia łysego dresiarstwa,Chylonia,Grabówek,Leszczynki,Cisowa,Pustki Cisowskie tam mieszka 90 tysiecy gdynian,Obłuze,Oksywie,Pogórze-30 tysięcy,Karwiny-20 tysiecy,Witomino 20 tysiecy,plus melinki typu Meksyk, Rzeżnia itp razem bedzie gdzieś ze 170 tysięcy,czyli około 70 % gdynian mieszka w takich kołchozach. 4.Poza bieda marketami ala lidl w gdyni kompletnie brak inwestycji firm,które za siedzibe wybieraja Gdynię, na dzień dzisiejszy największa firma w Gdyni poza padającą na państwowej kroplówce stocznią to hurtownia piwa. gdynia w porównaniu z Gdańskiem to większezadłużenie, gorsze dochody, minimalne inwestycje i hala bez dźwigów. ogólnie to gdynia tylko MÓWI o rozwoju, ogłasza kolejne akcje, z których nic nie wynika, ale się za to o nich dużo MÓWI I PISZE W MEDIACH piszesz o imprezach - owszem jakieś tam są, ale to naprawdę nic w porównaniu z Gdańskiem czy nawet 5 razy mniejszym Sopotem Gdyńskie atrakcje Bulwar? To kupa betony - brudnego, obsranego przez psy i zapełnionego tandetą z obwodu kaliningradzkiego. Jakie świeże ryby? Chyba mrożone z Norwegii. Nie ma obawy, do Gdyni przyjeżdżają tylko samobójcy. Drodzy Panstwo jestem stalym bywalcem Trojmiasta i musze powiedziec ze Gdynia niedlugo stanie sie chyba typowa wioska rybacka.Wystarczy przejechac sie do sasiednich miast Sopot Gdansk tam az kipi od turystow bo wlasnie tam czekaja na Nas wszelakie rozrywki koncerty wieczorne imprezy. A przejedzmy sie wieczorowa pora przez Gdynie pustki i teraz jeszcze te zakazy nie wiem kto jest odpowiedzialny ze promocje i turystyke ale to co robi sie z Tym Miastem to skandal ze szkoda dla wszystkich... Panowie na stolkach obudzcie sie wiem ze wolicie jezdzic do Sopotu do Gdanska ale nie zapominajcie o Swoim Gdynia również w temacie rowerow to wiocha. ze dojezdza sie do konca parku w sopocie i dalej jest "pustynia". Jazda gorą jest dla wytrawnych crossowcow, ale nie dla 90 proc. rowerzystow. Jazda plażą to zniszony rower. Gdynia porywa sie na trase Kwiatkowskiego, wielką halę widowiskowo-sportową, a nie potrafi przeprowadzić kilkuset metrów ściezki. I jeszcze jedna uwaga, gdy sie jedzie wzdluz al. Zwyciestwa, to obok tego koszmarnego pseudochodnika chodnika jest 2, 3 metrowy pas trawy. niezagospodarowany. TAM JEST MIEJSCE NA SCIEZKE!!!! wystarczy chciec. Przestronna i pewnie dlatego ostatnie wolne przestrzenie zapychane są wielkimi blokami. Najwięcej odwołań w nadzorze budowlanym jest z gdyni. centrum przy plaży same zalety dlatego piżdzi tam przez 8 miesięcy a jak zrobili koncert WOŚP na skwerze to pies z kulawą nogą tam nie zajrzał tak wiało. Porównaj sobie pas nadmorski w Gdańsku i gdyni. W gdyni trochę prl-owskiego zniszczonego asfaltu i betonu+ syf na plaży. W Gdańsku całkowicie i kompleksowo zagospodarowany (ścieżki i deptak nadmorski + świeżo oddany park) W gdyni stawiają jakieś budosmażalnie i to tyle dużo gdyńskiego gadania w Gdańsku się działa. Ostatnie "sukcesy" gdyni ha ha aquapark na Polance redłowskiej aquapark nr 2 tam w euromarkecie -hala sportowa, nawet dżwigi zdemontowali -centrum targowe WTC gdynia expo miało po -trasa kwiatkowskiego, budują od 30 lat i skończyć nie mogą -muzeum miasta i marynarki woj. budowa stoi -ekrany akustyczne dla dzielnicy Dąbrowa -budują juz 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Gdynia to przereklamowana ohydna dziura IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.05, 11:13 To dostales widze znowu przepustke z Kocborowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Zgadzam się z tym wątkiem ha ha ha IP: *.sm-rozstaje.pl 13.09.05, 11:23 beznadzieja i pseudopropaganda na którą już tylko emigranci się nabierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samobójca Re: Gdynia to przereklamowana ohydna dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:49 Tak strasznie w tej Gdyni, że chyba się pójdę utopić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdynia to przereklamowana ohydna dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:26 żonka cie kantem puścila akurat w Gdyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: Re: Gdynia to przereklamowana ohydna dziura IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.09.05, 14:25 do: ha ha ha faktycznie, chyba cie twoja baba (chlopak) zdradza z kims z Gdyni, skoro dostales takiej piany.Wyobraz sobie teraz taka sytuacje - cumuje prom ze Szwecji.Szwedzka rodzinka zjezdza autem z promu i udaje sie do centrum twojego pieknego Gdanska via Nowy Port, Marynarki Polskiej. P.S. To, ze jestes z Gdanska nie usprawiedliwia twojej glupoty-Gdynia pisze sie wielka litera jak inne nazwy miast !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m ostatnio robiłem zdjęcia w Gdyni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:05 i było trudno (przykro mi to mówić, bo tu się urodziłem). Doprawdy było trudno znaleźć coś interesującego czy ładnego. A zdjęcia nie kłamią. Tym co są tak zachwyceni robotą Szura (to PO nie?), radze pochodzić z aparatem i potem popatrzeć na zdjęcia. Moze otrzeźwiejecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: ostatnio robiłem zdjęcia w Gdyni... IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.05, 07:49 Nie wyszly?To swiadczy tylko o twoich zdolnosciach.Gdyby to napisal np.Hartwig lub Soudek to moze by cos znaczylo.Jesli pisze to fotoamator,to znaczy ze jest tylko fotoamatorem.Moze obejzyj album np Szypowskich.I przemysl sprawe. Ps.Tylko nie wywalaj Twojego cyfraka.Zawsze mozesz jeszcze zrobic zdjecie Twoich znajomych.Nie wywalaj rowniez dlugopisu.To ze nie umiesz pisac wierszy to nie powod do zalamania nerwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? co to za psychol 'miki' - ktoś wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: co to za psychol 'miki' - ktoś wie? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.05, 19:46 Na psychola to wvgladasz ty.I infantylnego pacana.Dobrze ci napisal.Jak nie umiesz licyzc to matematyka jest nic nie warta,czy ty tlumok? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? kamila to miki - co do tego ma matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:59 wydaje mi się że trafiłem na oddział zamkniety - ja o zdjęciach a ty o liczeniu... czego - baranów? czyzbyś się do takowych zaliczała??? Odpowiedz Link Zgłoś
windyga Re: kamila to miki - co do tego ma matematyka 15.09.05, 16:08 Dla wątpiących: www.gdynia.pl/?co=galeria www.gdynia.pl/?co=panoramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kamila to miki - co do tego ma matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:22 Kontynuując wątek: gdynia.webd.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cham_pndzelek Re: kamila to miki - co do tego ma matematyka 15.09.05, 21:31 a możecie gdzieś się umówić, najlepiej w Sopocie i dać se po durnych ryjach zamiast tu zaśmiecac forum, głąby? Odpowiedz Link Zgłoś