Dodaj do ulubionych

Młodociani złodzieje na Starówce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:09
Wkurzają mnie młodociani gó..arze, złodzieje samochodowi w Gdansku. Zupełnie
bezkarni i bezczelni. Dzisiaj byłem świadkiem jak okradli czeskich turystów.
W biały dzień na obrzeżach starego miasta w Gdańsku.Bez żenady mimo próby
odstraszenia złodziejaszków z zimną krwią wybili szybę w aucie i okradli
Czechów. Wezwana policja stwierdziła, że zajmie się sprawą, ale przez trzy
godziny nikt się nie pojawił mimo zgłoszenia. Wstydziłem się spojrzeć w oczy
okradzionym Czechom. Dwóch młodych chłopaków w Felicji na czeskich numerach.
Już więcej do Gdańska i Polski na pewno nie przyjadą. Gó..arze się obłowili
ukradli radio, idioci. Wstyd za policję, wstyd za złodziei, poczucie
bezradności. Kto do cholery wreszcie się za to weźmie.
Obserwuj wątek
    • Gość: zibi kto sie za to weźmie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:10
      nowy prezydent miasta, bo obecny niespecjalnie sie tym przejmuje
      • Gość: don Pedro Re: kto sie za to weźmie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:17
        powiem szczerze że w Gdańsku to normalka. Często bywam u Was gościem i za
        każdym razem jest to coś. A to mi ukradną coś z auta a to jakieś burki chcą
        mnie na starym mieście obłupić. Fajne macie miasto ale bandyckie okropnie.
        Pozdrawiam
    • Gość: hh Re: Młodociani złodzieje na Starówce IP: 195.143.166.* 13.09.05, 16:29
      2 razy wybili mi szybe w aucie w Gdansku a raz ukradli mi samochod zaledwie 5
      miesieczny , ktory zreszta sie nie znalazl. Teraz jak przyjezdzam do Gdanska
      samochodem zostawiam go pod nadzorem i nie korzystam z mojego auta. Przykre to
      i wstyd przede wszystkim dla wladz miasta jak i mieszkancow.
    • Gość: Miszmasz Re: Młodociani złodzieje na Starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:34
      Politycy politykują a złodzieje kradną. Polska bieda. Potrzeba gdańskiego
      Guilianiego, ale nie widać chętnych.Poprzedni Komendat Straży Miejskiej sam
      okazał się nieuczciwy.Bandziory rulez.
    • Gość: Joga Re: Młodociani złodzieje na Starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:15
      No to piekny ten nasz Gdansk. Niezla reklama miasta. Czechow zal.
    • Gość: Syf Re: Młodociani złodzieje na Starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 06:57
      Naprawdę wstyd być Polakiem w tego typu sytuacjach. Bieda i złodziejstwo.
      Pewnie nigdzie nie jest idealnie, ale nam zapewne blizej do Azerbejdzanu niz
      cywilizacji europejskiej.
      • Gość: Tomek Ulżyłeś sobie? IP: *.such.nat.hnet.pl 14.09.05, 08:12
        Mniemam, że wszystkie wpisy w wątku (IP na to wskazuje) pochodzą od jednego
        autora. W Polsce często zdarzają się włamania do aut, to chyba tajemnicą nie
        jest. Jeżeli pepiki wybierali się za granicę to winni to wiedzieć. Poza tym w
        wielce światowej Pradze też można dostać po buzi lub zostać okradzionym w samym
        centrum, w południe. Zanim dopiszesz kolejnych 100 wątków przemyśl to.
        • Gość: don Pedro Re: Ulżyłeś sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:09
          aloha jeszcze raz. Koledze coś się pomyliło z tymi IP. Przestań się zapierać i
          zdaj sobie sprawę że tak jest. I nie piszę tego aby dokopać waszemu miastu
          tylko porównując bezpieczeństwo w moim mieście a u Was jest pod tym względem
          Azja. Ale starówkę macie cudną. Pozdrawiam
          • Gość: ulster Re: Ulżyłeś sobie? IP: *.crowley.pl 14.09.05, 10:27
            Dziwię się że jeszcze turyści przyjeżdzają do Gdanska. W biały dzień napady i
            kradzieże, po 20 cicho i głucho i też niebezpiecznie. A straż miejska dale
            wypisuje te swoje madaty za złe parkowanie........
            • Gość: Ryszard Ochódzki Ze Strażą Miejską masz rację. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:37
              w Gdańsku albo złupi Cię bandzior albo Straż Miejska. Dlatego staram się w
              Gdańsku nie wychodzić z auta, natomiast jeśli muszę to zawsze wybieram parking
              strzeżony. Gdańsk lubię z pozycji obwodnicy.
    • Gość: G. Drzycimski Re: Młodociani złodzieje na Starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:11
      Jasne po pysku można dostać wszędzie, ale tutaj idzie o to, że złodzieje nie
      dali się przepłoszyć. W biały dzień mimo krzyków, pogoni, etc zupełnie się nie
      bali. Jak wściekłe zwierzęta, żadnego strachu, żadnej reakcji. Kompletne
      poczucie bezkarności, to jest porażające. Nie boją się policji, straży
      miejskiej, obywateli, nikogo.Robią złą reklamę miastu. Głupie gó..arze.
      Pracuję nad Motławą w okolicach lodów Miś, tam podczas jarmarku Dominika co
      kilka metrów wybita szyba samochodowa. Tragedia.Ostrzegam wszystkich !!!!! Nie
      parkujcie tam, nie zostawiajcie nic w samochodach na wierzchu i zabierajcie
      panele radiowe.
      • Gość: polonus3 Re: Młodociani złodzieje na Starówce IP: *.wma.east.verizon.net 15.09.05, 22:12
        Przeciez to miasto Solidarnosci i noblisty z Matka Boska w klapie marynarki
        czlowieka co obalil komunizm Bolka.
    • totutotu Re: Młodociani złodzieje na Starówce 15.09.05, 13:38
      Gdyby złodzieje nie mogli sprzedać ukradzionych samochodowych odbiorników to by
      ich nie kradli. A tak większość poszkodowanych idzie na giełdę samochodową i
      kupuje kradzione radia i panele. Więc złodzieje mogą kraść dalej bo jest popyt.
      Policja powinna zatrzymywać nie tylko złodziei ale i paserów.
    • Gość: 444 niech sie ciesza pepiki ze zebow nie stracili IP: *.futuro.pl 15.09.05, 23:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka