Dodaj do ulubionych

Jacek Kurski

18.09.05, 18:18
tym razem jest w PIS-ie. Ciekawi mnie czy ten człowiek równiez zmienia tak
samo poglady, jak partie?

Obserwuje go od dłuższego czasu, pamiętam co kiedyś mówił i co chciał
zmienić. Nic z tego nie wyszło.

Niektórzy to naprawdę honoru i ambicji nie mają. Szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: nieobojętna Re: Jacek Kurski-chorągiewka IP: *.idea.pl 18.09.05, 19:17
      Pan Kurski prezentuje brak kręgosłupa moralnego.
      Jest jak ta chorągiewka na wietrze...
      Może on po prostu nie potrafi normalnie pracować i musi za wszelką cenę znaleźć
      się przy partyjnym korycie...
      A że lubi różne koryta...
      To pomyłka - szkoda, że wywodzi się z Gdańska
      • Gość: kz Re: Jacek Kurski-chorągiewka IP: *.netten.pl 18.09.05, 19:26
        Mimo tego, że nie jestem entuzjastą PSLu, to ich pomysł aby obok oświadczenia
        lustracyjnego kandydaci składali wykaz partii, w któych byli jest trafiony.
        Myślę, że to jedyna konkurencja, w której Kurski miałby palmę pierwszeństwa i
        to w skali ogólnopolskiej.
        Brak kręgosłupa moralnego, śliski typ..
        Mam nadzieję, że wyborcy pokażą mu pewien palec podobnie jak Jackowskiemu.

• teen69 Re: Jacek Kurski-chorągiewka 18.09.05, 19:32
        Wręcz przeciwnie. bardzo ambitny. Pedzi tam gdzie forsa leci z nieba bez
        roboty. To jast kapitalizm. Kazdy dazy ku forsie bez ogladania się na takie
        duperele jak: uczciwość, poglady, przekonania, zasady moralne . Cztery lata temu
        wszedł do władz województwa pod hasłem LECHIA I LIGA. Jak już go wybrano to sie
        ze wszystkimi w Lechii pokłocił a forsę w Sejmiku woj. kasował , A Gdzie
        Lechia?. Tera on będzie jesazcze lepszy. To Tera to symbol. A co by on robił
        jakby nie został wybrany. Pewnie coś. Ale trzeba by bylo coś popracować.
      • Gość: lesio Re: Jacek Kurski-chorągiewka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:26
        nie chce mi się już dziś myśleć, ale to chyba nie jest forum o fekaliach. Więc:
        Co tu robi kurski?
    • Gość: maruda A bo go z LPR usunęli ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:29
      a z czegos musi żyć
      • Gość: kz Re: A bo go z LPR usunęli ... IP: *.netten.pl 18.09.05, 19:43
        a swoją drogą, to niezły bezczel z niego, gdy żąda od Tuska aby mówił w ilu
        ugrupowaniach był...rotfl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka