zole 27.09.02, 14:33 Zawsze ciekawiło mnie jakie to uczucie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.aszk Re: JAK TO JEST MIEĆ I LIGOWY ZESPÓŁ ŻUŻLOWY 27.09.02, 18:30 Jest, co tu bedę duzo mówił, zayebiście. Tramwaje autobusy czyste schludne cicho ciagną bo speed i smuga żuzlu to na stadionie, w sezonie ludziska się wyszaleja sadzy nawdychaja to i potem jakieś spokojniejsze; zyczliwie okiem , a i czasem któryś bardziej zagorzały nawet i uchem,wydaje się, łypnie, rekę poda, gaźnik podczyści. Mówie Ci chłopie jakby I liga miała 300 zespołów i w kazdej mieścinie po jednym, to inaczej by ta nasza Polska wygladała, inaczej. Niepotrzebny ten cały Kołodko, te programy unijne, fundacje, wychowawcza funkcja szkoły czy rodziny, niepotrzebne to... a tak powaznie to bez róznicy czy jest I czy nie ma, no może prawdziwi kibice myslą inaczej, ale ja nim nie jestem, niestety pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr X Re: JAK TO JEST MIEĆ I LIGOWY ZESPÓŁ ŻUŻLOWY IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 27.09.02, 20:23 "...sadzy nawdychaja ..." Ty chyba nigdy na żużlu nie byłeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: JAK TO JEST MIEĆ I LIGOWY ZESPÓŁ ŻUŻLOWY IP: 62.233.232.* 28.09.02, 14:41 zole napisał: > Zawsze ciekawiło mnie jakie to uczucie.... chyba baranku pomyliłeś miasta to Gdańsk a nie gorzów choć obydwa są na g Odpowiedz Link Zgłoś