Gość: roman IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:08 Dajecie wyniki i zasłaniacie je reklamą. Przecież to bez sensu a na pewno nie jest to profesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beast Re: wyniki wyborów IP: *.*.*.* 26.09.01, 23:15 Własnie.Gdzie jest człowiek od spraw technicznych! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: wyniki wyborów IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.09.01, 02:14 No czego tam znowu nie widać Przeciez sa wyniki z regionu napieprzyłem się z nimi cały wczorajszy (o sorry przedwczorajszy już) wieczór jakie reklamy znowu Wszystko jest na samym środku na górze tylko klikać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: wyniki wyborów IP: *.*.*.* 27.09.01, 13:21 No niestety ale dalej jest "zasłoniete" np. z wyników platformersów widac tylko po trzy cyfry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Q... już zajarzyłem o co biega IP: *.ibngr.edu.pl 27.09.01, 14:35 Sorry ale na podgledzie przed ekspedycja na zewnatrz wyglądało to trochę inaczej Dam width=50% i wieczorkiem bedzie chodziło jak malina:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: wyniki wyborów IP: 10.10.41.* 27.09.01, 20:29 Teraz powinno byc już OK Jesli nie dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: wyniki wyborów IP: *.*.*.* 27.09.01, 21:59 Wszystko OK(ale sprawdzałem tylko PO:) Odpowiedz Link Zgłoś