Dodaj do ulubionych

Wiceprezydent Gdańska Waldemar Nocny podał się ...

• Gość: niedogrzany A KTO SPRAWDZI AFIRMĘ"ISTA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 13:22
      w jaki sposób stało sie,iż to ona w komunalnych budynkach,w Gdańsku bada
      wskażniki zuzytego ciepła?Efektem tej radosnej twórczości sa zawyżane i brane
      bodaj z sufitu rachunki,które bezczelna "okradając" nas,ośmiela sie wystawiać
      tuz przed swiętami-czy ona tez wygrała uczciwie przeterg na te swoje kiepskie
      usługi-pytanie to dedykujemy Prokuraturze.Moje sasiadka po otrzymaniu takiego
      rachunku sygnowanego przez Gdański Zarzad Nieruchomości Komunalnych w Gdańsku
      dostała zawału serce...Teraz zdaje się firma,jak przżyje będzie musiała
      wypłacić jej odszkodowanie.Prawdziwy skandal!
      • Gość: willy A kiedy ??? IP: *.artnet.pl 15.12.05, 15:01
        Kiedy prokuratura dobierze sie do tyłka tym wszystkim, którzy rzucaja od kilku
        dni na tym forum oszczercze oskarzenia nie poparte faktami, załatwiajac przy
        okazji swoje prywatne porachunki?

Niedogrzany, pozdrów sasiadkę i zastanów sie ile w jej chorobie jest Twojej
        winy? Majac takiego sasiada, naprawde miała wiele szczęścia że nie kojtnęła z
        miejsca.
        • Gość: niedogrzany Re: A kiedy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:00
          Jak takis k....wa madry to sam se ja dogrzej.Swoja droga ciekaw jestem co b ys
          zrobil jakby przed swietami,tobie ktory dajmy na to cierpial z
          zimna/nieszczelne okna/dostal w prezencie do zaplaty dodatkowo kilkaset zlotych
          do zaplacenia notabene za cos na co zupelnie nie zasluzyles....Czy wowczas
          bylbys tez taki madry.A moze madry bylbys wowczas,kiedy odebrano by ci dodatek
          mieszkaniowy,powodujac twoja zadluzenie a w konsekwencji odebranie uprawnien do
          zamieszkiwania w zajmowanym przez ciebie lokalu?Zastanow sie nad tym i nie
          pie..glupot!Ja to co napisalem oparlem na faktach.Osobiscie broniac tych
          ludzi walczylem z urzedasami,ktorych wlasnie Adamowicz zatrudnia i popiera....
    • Gość: Atma Re: Wiceprezydent Gdańska Waldemar Nocny podał si IP: 193.110.228.* 15.12.05, 18:56
      To musiało się tak skonczyć.Gigantyczna klika rozpada się jak domek z kart, a
      kurzu przy tym , co nie miara.Oj polecą głowy , polecą....
    • hera9 Kiedy w koncu Adamowicz poda sie do dymisji? 15.12.05, 19:59
      to w koncu jego podwladni robią co i rusz jakies afery.Jak nie potrafi
      dopilnowac,powinien zmienic prace.
    • Gość: BEN SAM Re: Wiceprezydent Gdańska Waldemar Nocny podał si IP: *.vide / 213.192.75.* 15.12.05, 20:23
      Adamowicz-prezydent Gdańska myślący i zarabiający "inaczej" jest cwany - sprawd
      ździe go w kilka lat po skończonej prezydenturze (będzie się kąpał na basenach,
      na wyspie Rodos lub w innej cieplutkiej części świata, wypełnionych
      bulgoczącymi szampanami, z kąpiącymi się wspólnie z nim najszlachetnijszymi
      ciałami "dziewczynek" Europy). Jest tak cwany, że go nikt nie nakryje
      na " łapówach". Nikt mnie nie przekona,że jest czysty. Tym bardziej, że
      apodyktyczny jego wpływ na innych radnych spwodował nie tylko likwidację
      wielu szkół w Gdańsku i sprzedaży GPC-u Niemcom, ale także jego kolesie
      z ubiegłej kadencji typu v-ce prezydent Adam Landowski zamieszani zostali w
      szemrane układy z takimi przestępacami jak Mieczysław Szulc - Cieplicki -
      dyrektorem byłego Zakładu Opieki Zdrowotnej nr2. Pani Prokurator Macińskiej i
      Paciejewskiej nie wystarczyło moje przyznanie się do fałszowania dokumentów
      przetargowych-ktoś poprosił zapewne ją o to (i pewnie nie za darmo), aby
      śledztwo umorzyć!!!! To sprawa Ds 7174/01.Ile jej przestępca dał - nie wiem.
      Zastanawia mnie też,dlaczego mój telefon do brygady antykorupcyjnej działającej
      od ubiegłego roku w Gdańsku został bez echa ? Twierdzę, po swoich
      doświadczeniach, że Prokuratura Rejonowa, Prokuratura Okręgowa i Prokuratura
      Apelacyjna w Gdańsku jest w 50% a może w większej ilości składu osobowego
      całkowicie do wymiany. Tam pracują zwyczajne łobuzy, którzy nie chcą
      odpowiadać na zwykłe pytania obywatela Rzeczypospolitej. Takie pytania stawiam
      od 4 lat pani prokurator Sygule (czterdziestokrotnie),Arturowi Tomaszewskiemu
      (czterdziesto dwu krotnie),Renacie Buczkowskiej (czterdziestokrotnie)-z
      Prokuratury Okręgowej oraz prokuratorom z Prokuratury Apelacyjnej w Gdańsku
      tj.p. Iwonie Żyta-Zawistowskiej (czternastokrotnie) i p. Jarosławowi
      Pietkiewicz (czterdziesto czterokrotnie). Powtarzam - to jest banda łobuzów.
      Oczekuję,że za niedługą chwilę nastąpi wymiana tych łobuzów na uczciwych
      prawników zasługujących na pracę dla dobra Rzeczpospolitej.
      • Gość: Tomek Re: Wiceprezydent Gdańska Waldemar Nocny podał si IP: *.such.nat.hnet.pl 15.12.05, 20:27
        Prokurator odpowiada ludziom poczytalnym.
        Zapewniam Cie, że lekarz psychiatra nie zostawiłby Ciebie bez odpowiedzi.
        • Gość: %% Re: Wiceprezydent Gdańska Waldemar Nocny podał si IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.12.05, 21:18
          a to teraz prokurator stwierdza objawy choroby psychicznej????????
          :-)
          Swoja droga śledztwo prowadzone w sprawie gdańskich "orłów Temidy", daje chyba
          sporo do myslenia........
        • Gość: odpowiedzialny Re: Wiceprezydent Gdańska Waldemar Nocny podał si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:16
          a ciekaw jestem skad ty masz taka pewnosc,moze facet jest konsekwentny,a ty
          moze reprezentujesz w tym pytaniu swoich kolesiow.Przeciez gdanski wymiar
          sprawiedliwosci nie od dzis nosi miano jednego z najgorzej dzialajacych i to w
          opinni niestety samych prawnikow,ale spoza Gdanska...
    • Gość: r Re: Wiceprezydent Gdańska Waldemar Nocny podał si IP: *.chello.pl 15.12.05, 21:37
      PO tonie
      • Gość: MW Re: Wiceprezydent Gdańska Waldemar Nocny podał si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:59
        PZPO.Egzekutywa Gdańska na razie topi się..... ratunku
    • Gość: RRR+ Re: Wiceprezydent Gdańska Waldemar Nocny podał si IP: *.internet.v.pl 24.12.05, 17:04
      Takich łobuzów powinno się wieszać, na moście na Stogi i niech ścierwo wisi
      conajmniej dwa tygodnie !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka