Gość: markowsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:02 Dziekujemy Norwegom za ich solidarnosc z oszukanymi Polakami!a tymi oszustami mam nadzieje zajely sie juz odpowiednie norweskie sluzby!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr W Re: Solidarna Norwegia IP: *.localnet / 81.15.226.* 21.12.05, 09:24 Jestem pełen podziwu dla tak wspaniałej postawy, mieszkam w Polsce od urodzenia, gdybym miał się urodzić jeszcze raz chciałbym zamieszkać w Norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Solidarna Norwegia IP: *.attu.pl 21.12.05, 11:01 A to niby czemu? U nas też robi się dobre reportaże w TV i wiele osób na nie reaguje wpłacając pieniądze na konto, albo bezposrednio pomagając poszkodowanym. To media sprowokowały te reakcje. Myślę że reakcja Polaków byłaby podobna a może nawet większa biorąc pod uwagę wysoki poziom dewocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-kaszubka:) Re: Solidarna Norwegia IP: *.upc-h.chello.nl 21.12.05, 16:02 piekny i szarmancki gest ze strony Norwegow.Zastanawiam sie czy np Holendrzy rowniez zareagowali by w ten sposob... Odpowiedz Link Zgłoś