cezaria123 05.02.06, 18:28 Szukam restauracji w okolicach Trójmiasta, albo dalej położonej, z ciekawym wnętrzem i dobrą kuchnią, gdzie możnaby zjeść uroczysty (ale bez przesady) obiad w dniu rocznicy ślubu. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rer propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:41 Genaralnie rozejrzyj się na: katalog.trojmiasto.pl/rozrywka_i_gastronomia/restauracje/?n=rozrywka a potem: www.dwor-oliwski.com.pl/ www.ewazaprasza.com.pl/ www.estragon.pl/ www.rodizio.pl/ zarezerwuj stolik przy oknie i zamów 'rodrizio' www.restauracjadompolski.pl/ no i moja ulubiona grecka Santorini www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=1059&akcja=wyniki#wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
annal_anna11 [...] 05.02.06, 20:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: propozycje 07.02.06, 00:30 www.palac-below.com/ Polecam, wysmienita kuchnia, malownicze położenie i sympatyczne pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
biealka Re: propozycje 07.02.06, 14:54 A ja polecam Checz Rybacką w Borowie koło Kartuz. Wyśmienita kuchnia, choć wnetrze nieco kiczowate, ale to juz i tak kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Checz Rybacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:38 Zgodzę się, że Checz Rybacka ma całkiem dobre ryby, ale na uroczystą kolację rocznicowę w miłym wnętrzu niestety się nie nadaje. Tak jak wspomniałaś wystrój jest taki trochę kiczowaty - nie mniej jednak polecam (w sezonie i weekendy lepiej rezerwowac stolik) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Checz Rybacka 07.02.06, 16:20 Skoro Borowo, to już lepiej do Tatiany. Kuchnia rosyjska i staropolska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Re: Tatiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:30 Tatiana ma niestety bardzo niepochlebne opinie klientów. Naprawde są o wiele lepsze lokale na rocznicowy wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Tatiana 08.02.06, 00:54 Jestem klientką i jakoś ode mnie niepochlebnej opinii nie ma. Jeszcze nigdzie na żadnym forum nie widziałam niepochlebnej opinii o tej restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Re: Tatiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:36 Proszę nie nadużywać określenia "na żadnym forum" bo nie wierzę, że znasz wszystkie fora restauracyjne. Wiele negatywnych opinii o lokalu czytałem nie tak dawno na portalu trojmiasto.pl, ale widzę że aktualnie "Tatiana" jak i "Checz Rybacka" zostały z niego usunięte. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Tatiana 08.02.06, 11:32 wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "Tatiana" + Borowo. Każdy zainteresowany znajdzie wiele informacji z różnych for internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: propozycje IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.02.06, 21:55 Stanowczo i zdecydowanie polecam Ewa Zaprasza - w Sasinie. Miejsce, do kórego chce się wracać. I okolica przepiękna, niedaleko latarnia morska Stilo. Odpowiedz Link Zgłoś
grazuchna Re: propozycje 08.02.06, 12:35 A i jedzonko w sasinie super.Też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś