Dodaj do ulubionych

Szukam do remontu kuchni/lazienki (Gdynia)

12.03.06, 19:21
Witam,

Jak w temacie poszukuje czlowieka do remontu kuchni i lazienki- w zwiazku z tym pytanie- czy znacie kogos godnego polecenia? Najchetniej kogos kogo sami sprawdziliscie:)

Dziekuje za pomoc
Pete.uk
Obserwuj wątek
    • ziutek7 Re: Szukam do remontu kuchni/lazienki (Gdynia) 12.03.06, 21:29
      www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=8203&akcja=wyniki#wyniki
      • Gość: zeke Re: Szukam do remontu kuchni/lazienki (Gdynia) IP: *.net / 80.55.74.* 13.03.06, 21:51
        Witam?
        Ten Budmir???

groups.google.com/group/pl.regionalne.trojmiasto/browse_thread/thread/766e0286e2a44b23/ff2afc8c5f44d1e1?lnk=st&q=budmir&rnum=1#ff2afc8c5f44d1e1

Dziekuje poczekam:)
        • fobia15 Re: Szukam do remontu kuchni/lazienki (Gdynia) 16.03.06, 13:17
          Gość portalu: zeke napisał(a):

> Witam?
          > Ten Budmir???
          >
          > groups.google.com/group/pl.regionalne.trojmiasto/browse_thread/thread/766e0286e2a44b23/ff2afc8c5f44d1e1?lnk=st&q=budmir&rnum=1#ff2afc8c5f44d1e1
          >
          > Dziekuje poczekam:)

ha ha! dobre. a te wpisy oceniajace to na moj polonistyczny nos robila ta sama
          osoba, pod roznymi adresami ip.
      • Gość: bobo Ten?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:21
        Myślałem że takich firm już nie ma a tymczasem....

Przykro mi ale i ja muszę przestrzec przed tą firmą. Zleciłem cyklinowanie parkietu o powierzchni około 46 m.kw. Pierwszy duży pokój zrobiony tak że maszyną zebrano tyle parkietu że pod przednie nogi mebli musiałem podstawić podkładki o wysokości prawie 1 cm. Przy listwach nie zebrano prawie wcale a lakier jest szczątkowy. Lakier jest tak dobry że kapciem zarysowałem podłogę. (Lakier przyniesiono w puszcze z etykietą Dulux.....) Na podłodze widać takie szyny po maszynie jakby przez pokój tramwaj jechał. W dwóch pokojach szpary nie wypełnione bo.... pracownik stwierdził że nie trzeba. W jednym z pokoji dwie klepki odstają od podłogi na prawie pół cm i nikt nie zauważył. Szczytem wszystkiego było zamalowanie resztek farby lakierem. Pracownik Waldemar stwierdził" nie będę niczyją sprzątaczką (farbę pozostawiła ekipa malarzy) W kwestii reklamacji nerwowi pracownicy co prawda polakierowali raz jeszcze jeden pokój ale resztek farby zamalowanej z drugiego pokoju już nie usunęli. Po czym oddalili się. Faktem jest że cały czas prace wykonywała ekipa malarzy i nie było łatwo. Ale nic nie usprawiedliwia partactwa. Silikon który położono w szczelinach podczas reklamacji lepiej położyłaby moja 9 letnia córka. Chcecie kłopotów - polecma firmę Budmir. I pewnie tak jak mój przedmówca będę nieuczciwym klientem bo jak inaczej się bronić. Koszt usługi 1300zł.

Autor: Tomek t.wisniewski@poczta.fm
    • Gość: Agnieszka Re: Szukam do remontu kuchni/lazienki (Gdynia) IP: *.crowley.pl 14.03.06, 14:20
      Polecam, bo sama sprawdziłam, firmę PABO. Mają stronkę www.pabo.republika.pl
      • Gość: lysy Re: Szukam do remontu kuchni/lazienki (Gdynia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:09
        Radze unikać gościa o dzwięcznym nazwisku Żero bije rekory czasu wykonywania
        pracy i niesłowności oraz firmy Impol wykonującej i projektującej kuchnie (
        stoiska w Gdyni Władysława IV i Geant ).Wyjątkowo niesolidne
        towarzystwo.Zdewcydowanie radzę unikać !!!
        • Gość: Mariusz Re: Szukam do remontu kuchni/lazienki (Gdynia) IP: *.vc.shawcable.net 14.03.06, 23:15
          Dziekujemy za opiniowanie ich tego tez trzeba formulowiczom.Won z partaczami.
      • fobia15 Re: Szukam do remontu kuchni/lazienki (Gdynia) 16.03.06, 13:20
        Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> Polecam, bo sama sprawdziłam, firmę PABO. Mają stronkę www.pabo.republika.pl
        a szef Pabo to pewnie twoja rodzina:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka